wawrys |
19.10.2017 08:45
Synot teď vypsal HCP 2,55 % což je můj fér..
Elliot |
19.10.2017 09:06
Pro mne SPD je rychlokvaska, ktera by tuhle zem jen znicila a zustala by spalena zeme.
Co se tyce tipu...tak asi souhlas..i kdyz podle mne SPD nepujde pres 10% ani nahodou...
Pruzkumy ukazuji uplnou blbost...nez bude vzdy skutecnost...ten maly vzorek a navic misto,kde se dela je strasne zkreslujici...udelat to na 1000 lidech. Otazka je, co lidi chteji*8* zda nejakou budoucnost nebo zadnou....
Elliot |
19.10.2017 09:09
Osibne jsem investoval do prohry SPD s ODS.
ODS nabere hodne v Praze...a mirne ztrati na Sev.Morave. muze ziskat i navic mandat vna Jihu Moravy...Stred.Cechy takova plichta. Tyhle 4 kraje rozhodnou a v Praze podle mne to bude vyhra ODS..ktera SPD celkove porazi.
wawrys |
19.10.2017 09:11
Ano jak říkáš, já jsem psal že ty průzkumy jsou víceméně na prd..nedá se to použít..jinak si taky myslím, že SPD nebude mít dlouhého trvání, viz minule ten jeho Úsvit..
Purple |
19.10.2017 09:13
S tipem na exoty souhlas. SPD se tam určitě dostane, oni opravdu ví, co lidi chtějí slyšet. Ale u "Pirátů" pořád aspoň doufám, že na 5 % nedosáhnou.
wawrys |
19.10.2017 09:14
No Praha byla vždy ODS, já to vidím víceméně 50 na 50%. Oba okolo těch 10% procent..
BeastModeON |
19.10.2017 09:18
Když jsme u Voleb. Co říkáte na volební účast, nevím jak vy, ale na mne působí téměř všude faktor "Pojďte volit". Na internetu a soc. sítích jsou různé kampaně tipu Nevolíš, zaplatíš. Každá strana hlásá pojďte k volbám, včera jsem byl v kině tak i tam běží dlouhá reklama na to ať jdete volit, zapnete TV opět se hlásá jďete k volbám. Díky soc.sítím si myslím, že v dnešní době osloví více těch mladých voličů, kterým je to "jedno" a to je dle mého možnost využít a zkusit nějaký ten % over. *3* Jak to vidíte vy s účastí ? Je pravda, že kurzu dost popadali oproti open. *4*
Elliot |
19.10.2017 09:22
Ja si myslim..ze lidi letos pujdou...tedy kolem mne co tak pozoruji...jde kazdy...ja zkusil over 59.75 tipac...ono i 60.01 over je dobry...podle mne pres 60 se dostat muzeme
BeastModeON |
19.10.2017 09:25
Jinak jen dodám, že osobně díky těmto skutečnostem hraji hranici over 60,26% vklad 3,5/5
lukydale |
19.10.2017 09:35
Elliot: ODS bych moc nepřeceňoval. Slabšího leadera než je Fiala snad ještě neměli. No a v Praze rozhodně nevyhrajou, tam vyhraje TOPka. V minulých volbách tam měla TOPka 23%, ODS byla 4. jen s 12%. SPD bude mít v Ústeckým a Moravskoslezským blízko ke 20 %. Věta typu: "Pruzkumy ukazuji uplnou blbost...nez bude vzdy skutecnost" je hodně odvážná:) Průzkumy mohou být poplatný zadavateli, mají statistickou odchylku, ale i hodně vysokou vypovídací hodnotu pro nás sázkaře.*4*
Elliot |
19.10.2017 09:43
No TOPka mozna zase v Praze vyhraje ale ne uz o tolik...hlasy jim seberou STAN...se kterymi byli v tech volbach...Ale v procentech ODS nabere hodne v Praze. Maji tak fobre lidry a mohou ziskat 6-7 mandatu..coz je dost oproti SPD...ta bude rada za jedno.
Ja ty pruzkumy neberu vubec vazne...odkazu se na brexit a volby v USA..to bylo masirovani...a vysledek? Opacny nez byly pruzkumy.
Elliot |
19.10.2017 09:46
Kazdopadne,at kazdy voli dle sveho a i polozi penize na to...co mu prijde vyhodne*4* peace*9*
xavier |
19.10.2017 10:31
No co se týká vol. účasti, tak já jdu spíš do underu:
Tady v těch volbách fakt o nic moc nejde (max migranti), ruku na srdce nějaké pseudoválky ČSSD a ANO, nebo Kalouska a ANO, to nikoho moc nebere. Lithium je politické téma, lidem kromě KV a U kraje je podle mě taky ukradené a navíc má být poměrně hezky, takže řada lidí ještě místo volení vyrazí na chalupy. Bavili jsme se o tomto tipu na under (pod 59,75%) s několika politology, an něž mám vazby a shodli jsme se na tom, že je fajn, že trh pěkně sází na over, že si většina z nich větší, nebo menší částku na under vsadí. Včetně mě - za mě 2/5. Main mám pořád tu KSČM under 11,99 % u Fortuny, což jsem vsadil před asi 3 týdny.
xavier |
19.10.2017 10:33
Druhá věc, co mě ještě láká, je over 12,5% na ČSSD - jakože souhlasil jsem s těmi úvahami pod 15%, co tu kluci dávali, stoprocentně jsem souhlasil předtím s underem 17%, ale jako osobně si nedovedu představit, že se Zaoš a spol. dostanou někam pod 13%.. Vidím to někde okolo 13,7-14% - čili tohle tam za dvě jednotky asi taky pošlu ještě. Snad jim příliš nezlomí vaz ta kauza lithium.
wawrys |
19.10.2017 10:58
ČSSD bych vůbec asi nehrál, máš pravdu, že ta hranice už volá po overu, ale právě nevím co to lithium, je to obrovský průser určitě jim to ubere voliče..
xavier |
19.10.2017 11:00
value to je, musím to už dát, resp. jsem to už dal *9*