Sekce hokej 2akona druhou ligu
Sekce hokej 2akona druhou ligu
dobre, tak pre tych ktori maju WH.....hra sa dnes Aba League Supercup, konkrt. zapas domaceho Mornar Bar vs Partizan.....Partizan kvoli financnym suchotam pustil v lete okrem trenera aj naj hracov ako Birčeviča, Lukoviča, Hatchera a Marinkoviča. Hatchera nahradil Miller z Leones, ale ten nie je jeho level, takisto ako aj Goss z NCAA nema taku kvalitu.
Mornar naopak, podpisal prave Lucovica (kedze odisiel center Ellis) a s Vujosevicom to moze byt zaujimava dvojka pod kosom, zaroven odisla produktivna dvojka Waller, Jones, ale prisli sikovni PG Needham ci guard Vranjes z Buducnosti, takze tam sa to celkom vyrovnalo s tymi odchodmi. Zapas pre mna tak 50:50 a preto ak este WH ma +4.5 na domacich, skusil by som (kedze prve zapasy, tak zlahka 1.5/5)...
Tip! Hammarby - Göteborg | Datum zápasu: 20.9.2017 19:00 | Tip: over 2,5 | Kurz: 1.9 | Vklad: 3
1533|
Jeden tip v sekcii Fotbal, AS Trenčín - FC Nitra (rohy 10.0 over) GL*4*
Tip! 2 AKO, Trnava - Prešov , Skalica | Datum zápasu: 20.9.2017 17:00 | Tip: Prešov + Skalica | Kurz: 2.01 | Vklad: 4
Tip! Cortina - Gherdeina | Datum zápasu: 20.9.2017 20:30 | Tip: 1 | Kurz: 1.6 | Vklad: 2
otazka v SK :)
2AKO Ok *5*
priprava NHL, sekcia hokej
v 60. minutě Valencia - Malaga padlo už 10 rohů - over 9,5 rohů Ok
1532|
Villach-Klagenfurt over po 2.třetině OK*4**5*
Liberec - Ml.Boleslav 3:1, over 5 KO, 35:30 na strely skoda no.
Chtelo by se napsat nemam formu, ale jeste by mohl nekdo oponovat, ze kde nic neni, ani smrt nebere...
Over v Nórsku OK (5-1 v 2.tretine) *5*
1531|
Bosna R. S. - Ludwig half 23:40.....Ludwig half -8.5 OK *4*
velka dominancia hosti, hoci zacali utahovat slucku az od 2. Q...
Veszprém - DVTK 0:3 / Hcp -3 Void / 1X KO / DNB 1 KO
Zle odhadnuté (hlavne tá "sila" Veszprému), ale hlavne otrasný zápas. Trpol som pri každom dotyku domáceho tímu a viac som sa bál, že inkasujú ako keď mal loptu súper. Každú jednu štandartku rozohrávali smerom dozadu, najlepšie až k brankárovi. Dávno som nič také nevidel, proste otras a možno ešte môžem byť rád, že to nakoniec dopadlo len takto. Aj keď inkasovaný gól v 89´min. po štandartke zamrzí. *15*