felpod |
13.8.2017 16:52
Oficiální sestavy :
Paços de Ferreira: Mário Felgueiras - Bruno Santos, Ricardo, Marco Baixinho, Filipe Ferreira - André Leão, Vasco Rocha, Pedrinho - Diego Medeiros, Bruno Moreira, Xavier
Desp. Aves: Adriano - Rodrigo, Carlos Ponck, Diego Galo, Nélson Lenho - Vítor Gomes, Falcao, Braga - Salvador Agra, Guedes, Nildo.
Domácí tedy v úplně stejné sestavě jako v minulém kole. U hostů ze sestavy vypadl Washington (ten není ani v nominaci) a místo něj hraje Vítor Gomes. Všichni 4 nováčci u hostů (Gonçalo Santos, Ryan Gauld, Arango i Derley) jsou na lavce. Jo, a v hledišti se na tři domácí hráče přijeli podívat pozorovatelé z Bordéux, Montpellier, Tottenhamu, Valladolidu, Celty Vigo, Borussie Dortmund a Anderlechtu. Tak snad se budou snažit...
*8*
*9*Tak pozorovatelé mohou zase v klidu odjet s nepořízenou.*12*
felpod |
13.8.2017 17:44
Pozorovatelé ale asi nebudou jako ty a nebudou dělat závěry po půl hodině...
Ale no tak, buď trošku realista. A hned se neurážej, nikdo Ti nic nevyčítá. Já na ten zápas koukám a od domácích tři góly opravdu nehrozí...*5*
felpod |
13.8.2017 17:58
A když nedají domácí tři góly, tak pozorovatelé odjedou? Tvoje myšlenkový pochody fakt nechápu...
Jinak stát se může všechno a reálně domácí jsou lepší. Osobně sice home winu už nevěřím, ale psát v poločase že něco ve fotbale "nehrozí", to je fakt srandovní...
*8*
Já myslím, že je chápeš velice dobře, jinak bys nezvolil tak bojovný tón *11* *12*
Nic, raději to ukončíme. Ať se daří!*4*
felpod |
13.8.2017 18:17
Bojový tón jsem zvolil na základě Tvého nesmyslného příspěvku. Jestli to máš vsazeno (asi jo, když na to koukáš) a jsi na mně nasranej, tak je to tvoje věc.
Jinak nechápu spíš tvoji větu "myslím, že je chápeš velice dobře" - jako koho tím myslíš? Pozorovatele, kteří odjeli? Ale ti odjeli jen podle tvé hypotézy. Jinak ve skutečnosti ještě sedí na stadiónu. Takže nemám koho chápat. A tebe ani chápat nechci. Rád si tady od tebe někdy přečtu předzápasový tip (jestli se ho dočkám), ale posměšky v průběhu zápasu na tyhle stránky nikdy nepatřily.
Jinak souhlasím s tím, že to raději ukončíme...
optaopta |
13.8.2017 18:19
Animal promiň, ale tvůj šťouchanec byl opravdu zbytečnej...
ať se daří i tobě...