Benevento - Carpi 14 rohů - over 9,5 rohů OK
Benevento - Carpi 14 rohů - over 9,5 rohů OK
Tip! Srbsko-Wales | Datum zápasu: 11.6.2017 20:45 | Tip: Srbsko | Kurz: 1.75 | Vklad: 3
Oly basket KO, velmi zla strelba, slaba uspesnost TH a ani nie 60 bodov nemohlo stacit na uspech, na druhej strane skvela obrana PAO, Calathes za nich hral nakoniec a solidne, to tiez tomu nepomohlo, naopak Spanoulis za hosti len 3 bodiky, nepustili ho vobec k nicomu...
sekcia tenis filale FO zeny
1161|
Tip! Benevento - Carpi | Datum zápasu: 8.6.2017 20:30 | Tip: over 9,5 rohů | Kurz: 1.9 | Vklad: 2
Postup Venezuely OK *4*
Postup Talianska zaslúžene KO
SANDGREN WOOON @ 2.37 INN
Kdo jel, congrats *4*
Když už se tady probralo 1.semi na RG,tak co naše Kája. Jako Halep jasně favoritka,ta jeji antuka letos vybotná,naopak pro Káju povrch hodně neoblibené,navic tady to hraje hodně na hlavu,kdy soupeřku spiš přetlači.
Ale tady právě beru,že hlava by mohla zasáhnout a tady mi přijde Kája odolnějši. Třeba Kája set za @2,05 nebo nějaká jiná sázka směrem k ní mě láká....
Bermudy-Libanon over 5,5 OK*5*
Tip! Sordo - Evans | Datum zápasu: 8.6.2017 18:00 | Tip: 1 | Kurz: 1.85 | Vklad: 3
http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Panathinaikos/provlhma-me-kalathh-amfivolos-gia-to-ntermpi.4711299.html
Calathes za PAO je dnes velmi otazny, trapia ho vysoke horucky, bol aj v nemocnici vcera, o jeho ucasti sa rozhodne tesne pred zapasom, ale tak ten organizmus zrejme nebude schopny podat 100 % vykon. Rovnako Bourousis ma zdravotne problemy, ale mal by hrat. Oly je full a myslim si, ze +5 (Pinna, 188bet prip. dalsie) sa da skusit za tychto okolnosti :)
Tip! Sandgren - Kicker | Datum zápasu: 8.6.2017 11:00 | Tip: 1 | Kurz: 2.37 | Vklad: 4
Gl everbody
Kluci od tenisu. Ma na to porazit Ostapenko Bacsinszkou? Videl jsem zapas s Wozniackou. Ale Bacsinskou ne.
Me spise jde...zda ti ma v hlave ok...kdyz je tak daleko a neposere se z moznosti finale. Ten kurz nad 2 je pekny
Sekce hokej....tip hokejbal na rano*4*
Skupski Ko-vedeni 3:6 v STB jim nestacilo,co rict
2AKO z Nigerie OK *5*
co si myslite o stavke, ze Theresa May, uz nebude na Vianoce premierkou? Kurz je 3.8 u tipaca. Osobne si myslim, ze odstupi uz po zajtrajsich volbach. Cele tie predcasne volby mi pridu ako jedna velak fraska. Konzervativci mali v parlamente nadpolovicnu vacsinu, nepotrebovali ziaden silnejsi mandat, preto je tah Theresy dost nepochopitelny. Prave naopak, myslim si, ze to bol z jej strany sikovny tah ako z tych sraciek, co jej Cameron pripravil ,vycuvat so vztycenou hlavou. V Britanii je celkom zlozita situacia, kedze ak Theresa bude razit cestu tvrdeho Brexitu, rozbije kralovstvo a tym by sa nechcel asi ziaden anglican zapisat do dejin, no predstava ostat v EHP je zase pre nu neprijatelna, kedze plati podmienka volneho pohybu tovarov, sluzieb a pracovnej sily. Loubristi s velkou pravdepodobnostou nemaju sancu vyhrat volby, ale rovnako je vysoko pravdepodobne, ze Konzervativci stratia nadpolovicnu vacsinu v parlamente. Co si o tom myslite?
Tip! příští prezident - Zeman | Datum zápasu: 1.1.2018 00:00 | Tip: Zeman | Kurz: 2.2 | Vklad: 3