Tak pockat toto je nejaka kktina! Pozeram livestream a hlasis uplne inych hracov nez ako boli zverejnene zostavy….⚠️⚠️⚠️⚠️
Tak pockat toto je nejaka kktina! Pozeram livestream a hlasis uplne inych hracov nez ako boli zverejnene zostavy….⚠️⚠️⚠️⚠️
Live Tip! Plzen - Boleslav | Datum přidání tipu: 22.1.2022 10:55
Tak este som pridal toto, preletel som zostavu Plzne. Tam su vsetko mladi hraci dokknca aj 16rocny...inak 17-18-19-20 rocni chalani.
Na toto ak sa Bolka nevykasle, tak nema kam. Neverim ze tito mladi chlapci nieco mozu uhrat.
GL vsetkym
Live Tip! Vikoria Plzen - Mlada Boleslav | Datum přidání tipu: 22.1.2022 10:50
Tak tady opat nemozem inak, i ked hram trosku na istotu. Nehram cistu vyhru Bolky ale hram ze bud vyhra 1.polcas alebo zapas pri kurze 2.76 a preco?
Bolku sledujem pretoze mi tam hra kamarat Ewerton, no a dnes maju zakladnu zostavu silny. Vlastne vsetko hraci zakladu, nehra akurat Skoda.
Plzen? Hraju tam hraci zo sirsieho kadra, Bcka a mladasi...nikto z Acka kto bezne hraje.
Preto volim tuto stavku, ak by Jarolim aj prestriedal cez polcas a dal tam novych hracov na strane Bolky, verim im v polcase.
Borci, ted sem hodil Sigma pocet golov menej ako 1,5 kurz 2, Tipsport!
Treffil podla mna mohol za oba goly, mlady brankar, druhy gol jeho vrubka velka.
V obrane je Poulolo ktory zvykne spravit kiks atd.
Sigma ma v utoku mladych hracov, Slamena naposledy hostovacka vl Vyskove, Chytil v Pardubkach kde sa mu darilo, Zigcak ako vidim na videu je dost pribraty 😂
Myslim ze 1.polcas gola nedaju, potom to Jilek prestrieda. No som zvedavy, GL
P.S. skoda Staliku ze po golena 0:1 som nehral SBR alebo ich vyhru kedy boli stale dobre kurzy 🤐😎
Live Tip! Djurgardens W - Leksands IF W | Datum přidání tipu: 21.1.2022 19:39
Domaci hracky dneska jen s 13 hrackama do pole z toho jen 2 obrany dvojice, takze budou tocit 3 lajny smerem do utoku, ale holky v obrane dostanou silnou minutaz. Leksands je momentalne uptrend vyhrali posledni 3z5 a dneska verim, ze maj na to urvat body.
Majou kompletni 3 formace + 1 hracku extra.
Domaci prave dali gol na 1:0 pri PP
Neverim, ze by tady vyhravali nejak dlouho nebo ze by s tim poctem nejak Leksands prehravali.
Zahraju si tady, ze hoste jako prvni vstreli tri branky coz mi pri tyhle konstelaci prijde jako dobra volba a jelikoz jsou dog, tak i odds jsou solidni.
Doporucuju jen z lehka za 1U
Race to 3 Leksands @ 5 u B365
V GheorGeni jen 4 goly KO
FYI - Sigma Olomouc - Spartak Trnava
Uz su zostavy, vcera som pokukoval po kurze na Sigmu, pretoze proti Aalborgu hrali skevele, ale radsej som cakal na zostavy a su tam zmeny. 6 - 7 hracov zo zakladu je na lavicke alebo ma volno (Hubnik a trebars Stejskal brankar neni ani na lavicke, zatial co Macik sa tesne pred Maltou zranil), Trnava oproti prvemu zapasu nasadila viac hracov zo zakladu, cize to vidim tak 50:50….
Ak budem mat cas a budem na to pozerat, mozno dam nejaku Live stavku…🤝
Live Tip! Rusko - Slovensko | Datum přidání tipu: 21.1.2022 18:15
futsal po prvom polčase 2-1. Rusi na začiatok zapasu hned inkasovali, ale potom už si vytvárali šance a Slovákov držal golman Oberman. Rusi tam maju kvalitnych hračov a aj ked už maju svoj vek brazilci Robinho aj Eder Lima, tak v prvom polčase ukazali, že ešte stale majú čo ukazať v ofenzíve. Slovaci sa v útoku osmelili v druhej 10 minutovke polčasu a očakavam, že ešte aj oni prispeju minimálne golom, kedže to nie je takticky defenzivny futsal ani na jednej strane. Strely 29-21 na branu 12-8.
over 6,5 @1,95 2/5 tipsport
Tip! Ferreira - Bopavista | Datum zápasu: 21.1.2022 22:15 | Tip: Over 2 goly ahc | Kurz: 1.89 | Vklad: 1
Tip! Gheorgeni - Brašov | Datum zápasu: 21.1.2022 17:30 | Tip: over 6.5 | Kurz: 1.78 | Vklad: 3
tip v sekcii tenis🍀
🍀🍀Nadhera🍀
Live Tip! Fenerbahce - Žalgiris | Datum přidání tipu: 20.1.2022 19:41
Euroliga, poločas 24:30. Bahce bez Veselého, De Cola a Barthela, ale pořád tam je kvalita. Nehraje se úplně pomalu, jen ta střelba je žalostná zatím. Ale aby nepadlo ani 130 bodů u takových týmů, se mi nechce úplně věřit. Hraju over 128,5 - kurzy Tipáč 1,8 či Betko 1,86.
Tip! A. Barty - C. Giorgi | Datum zápasu: 21.1.2022 09:00 | Tip: Over 18 Games | Kurz: 1.77 | Vklad: 2
Live Tip! Kazaň - Barcelona | Datum přidání tipu: 20.1.2022 17:52
Euroliga muži. Za mě zápas 50/50. V poločase teče Kazaň doma 31-35, když začala děsivě druhou čtvrtku (0-10). Barca bez lídra Mirotiče (kor venku) poloviční, jasné je, že moc bodů nepadne, ale to by mohla být voda na mlýn Kazaně. Zkrátka i přesto, že Kazaň prohrává o 4, mi přijde kurz 2,4 u Betka či 2,36 u Tipáče jako hodnotný. Fér mám 1,9.
Live Tip! Žemlička | Datum přidání tipu: 20.1.2022 14:23
Individuál v Anterselve obaja patria medzi slabších bežcov a kedže individuál je strelecky zavod a za minuty terč sa pridava minuta tak tu je pre mňa favorit Žemlička čo má v poslednej dobe aj na svoje pomery bežeckú formu, kedže sa ako piaty čech kvalifikoval na olympiadu. Šíma streľba 75% trápi sa hlavne na stojke 69%. Žemlička 86%. Individuál je disciplína pre Žemličku kedže na MS v Pokljuke skončil 26ty s 0ch a Šíma 64 s 2ch strata na Žemličku 2:19 a tu v Antersleve min rok, kde je špecificke prostredie kvôli nadmorskej vyške Žemlička 39 s 1ch a Šíma 89 s 6ch strata na Žemličku 5 minut, čiže bežecky su si vyrovnany ale Žemlička lepší strelec. Než som to spísal tak kurz dropol z 2,08 na 1,53 takže to je nehratelné a zahrám si Žemlička over 17,5 zasiahnutých terčov čiže, že spraví max 2chyby v závode.
Žemlička over 17,5 @2,15 3/5 fortuna
Zkusím zase něco přidat 😂 díky moc hoši 😎
Vše nej Bulvisovi a mohl by taky přidat nějaký tip. Nejak mi ty jeho KO tipy na Čínu chybí. Případně nějaký insider na české pralesy 🤑🍀🍻
nemecky zväz predlozil ziadost o odlozenie zajtrajsieho zapasu.
Kluci zitra ta hazena nemecko vs Španělsko? Nemci prej 12 pozitivnich. Nevyplati se zkusit nejakej vyssi hcp na ty spaneli? Ja hazenou vubec nesleduju tak nevim jak jsou ty tymy silny. Diky za nazor