Tip! Glasgow - Cardiff | Datum zápasu: 12.1.2022 20:00 | Tip: Glasgow SBR | Kurz: 2.66 | Vklad: 3
Tip! Glasgow - Cardiff | Datum zápasu: 12.1.2022 20:00 | Tip: Glasgow SBR | Kurz: 2.66 | Vklad: 3
Tip na vylepsenie kurzu v sekcii Tenis.
Tip! Belfast - Coventry | Datum zápasu: 12.1.2022 20:00 | Tip: Belfast a over 3.5g | Kurz: 1.85 | Vklad: 3
⚠️ Kdo (včetně nemoderátorů) by jel cca druhý týden v červnu na sraz Tipmatchbets. Lokalita Luhačovice u Zlína. Dejte vedet pod příspěvek nebo do zprávy 🍻
Tip! Glasgow - Manchester | Datum zápasu: 11.1.2022 20:00 | Tip: Glasgow neprohra | Kurz: 1.94 | Vklad: 3
Menší OT, ale můžete někdo napsat taky na podporu, ať vypíšou dnesni zápas Glasgow v Manchester hokej, díky, pak sem kdyžtak hodím tip, jestli se uráčí to vypsat.
zdravím, neviete prosím poradiť, kde by sa dali pozerať streamy z afrického pohára? Mimo streamu v stávkovkách...
Live Tip! Cszíkszereda - MAC | Datum přidání tipu: 9.1.2022 17:18
Hraje se za chvíli. Domácí jsou top tým ligy, nabušená sestava cizincema i domácíma kvalitními borci. Naposledy před týdenm smetli Gherogheni 7:2, takže jsou odpočatí.
To MAC čeká 3. zápas ve 3 dnech v Rumunsku. Prohráli 5:2 s Brašovem a 4:3 po pp s Gheorheni. Chybí jim produktivní hráčí Stevens, Djumič a dne také vypadla posila KLima, který nahradil top střelce Goocha, který odešel a také chybí top obránce MacCaulay. Mají tam 17 hráů, ale spousta z nich mladíci.
Za mě jasný favorit domácí, Maďarům se zde hraje špatně, hodně oslabení a je to pro ně 3. zápas ve 3 dnech.
Cszíkszereda hcp -2.5 @2.05
Hradec - Boleslav
Hradec bude hrat s mixem juniorky/Kolina a hracu co zůstali. Info hodinku staré, ale napriklad 1XBET ma porad 2.8 na Boleslav coz je obrovska hodnota.
Tipy: Boleslav win @2.88
Boleslav - 1.0 @3.45
Boleslav - 2.0 @5.75
Snad to nekdo jeste stihne🍀
Live Tip! Kijametovic - Southcombe | Datum přidání tipu: 9.1.2022 11:44
Zapas jsem bohuzel objevil az pozde, ale ty kurzy jsou nastaveny celkem nesmyslne. Kijametovic je celkem solidni futures hrac s dobrym servisem. Na okruhu ma dost zkusenosti. Dokonce si pripsal o titul. Southcombe zacal hrat profi turnaje az loni. V podstate jen kvaldy a zadny vysledek tam moc nema.
Tip: Kijametovic 2-0
@Tipsport 1.75 3/5
Brašov 5:2 OK
Belfast 4:1 KO
5167|
Live Tip! Dresden - Tolzer Lowen | Datum přidání tipu: 7.1.2022 19:01
Drazdany v laufu, druhy v tabulce ted 4 vyhry v rade.
Tolzer 3 z poslednich 5ti taky win ale jinak nejhorsi obrana ligy se 122 inkasovanyma brankama.
Dneska navic u hostu jen 12 hracu do pole + 2 golmani.
V brance Holz co ma odchytany 4 zapasy 4.7GAA
Tolzer porad ma do utoku co nabidnout, ale fyzicky podle me odpadnou v prubehu 2 a 3 tretiny a drazdany posledni zapasy fakt vypadej dobre.
Hraju tady -1.5 na domaci @ 1.80 u B365
Pri tech okolnostech a jen 12ti hracich to musim brat.
Tip! Belfast - Fife | Datum zápasu: 7.1.2022 20:00 | Tip: Belfast a over 5.5 | Kurz: 1.92 | Vklad: 3
Tip! Brašov - MAC | Datum zápasu: 7.1.2022 17:30 | Tip: Brašov | Kurz: 2.05 | Vklad: 3
Live Tip! East Bengal - Mumbai City | Datum přidání tipu: 7.1.2022 15:03
15:00 India
East Bengal - Bombaj City
info: Bengalci na chvoste ligovej tabuľky. Zápasy od začiatku nemali zle, ale v poslednom
čase sa na nich lepí dosť smola na kľúčových zahraničných hráčov. Preto aj v dnešnej
základnej zostave iba jeden aj to útočník a iba dvaja 2 lavičke čo je dosť čudné, ale
nehrajú dobre preto sedia. Ďalší 3 zahraniční sú zraneni a tu už to je veľký problém.
2 stoperikovia a 1 top hráč dopredu.
Bombaj patrí medzi favoritou tohto ročníka. Mužstvo stojí na defenzívnej ikone Falla
zo Senegalu, stred stráži marockí stredopoliar Jadouh a o útok sa starajú brazilský ofenzívny
hráč Cassinho - výborne individuality so skvelou strelou, útok španielsky striker Angulo.
Ešte na lavičke veľmi nebezpečný, silný brazilčan Ygor Catatau.
Záver: Bombaj stratil dosť bodov posledné 3 zápasy a teraz prišiel správny súper na rozbehnutie
lepšiej série ako na začiatku. Hru maju pozerateľnú aj s dvoma indickými rýchlikmi na stranách.
Bengalci žiaden zázrak a dnes im veľmi nepomôžu ani zahraniční hráči. Pre mňa jasná voľba
Bombaj v handicape a že to tam dnes napadá.
Hlavné bety -1.5 a že strelia viac ako 2.5 góla. Skúšam aj vyššie hranice gólov
3,5 aj 4.5
Môj tip na výsledok 0:5 GL
Admin kukni mi prosim ci ti prisla platba posielal v utorok dik
Tip! Sokolov - Jihlava | Datum zápasu: 5.1.2022 18:00 | Tip: 1 | Kurz: 2.42 | Vklad: 3
Tip! CSM Bukurešť - CSM Slatina | Datum zápasu: 5.1.2022 16:00 | Tip: CSM Bukurešť over 31.5 | Kurz: 1.96 | Vklad: 3
Tip! Sola - Storhamar | Datum zápasu: 5.1.2022 19:15 | Tip: over 57.5 | Kurz: 2.07 | Vklad: 3