Tip! Dallas - Portland | Datum zápasu: 8.2.2017 02:30 | Tip: Matthews 15,5+ | Kurz: 1.82 | Vklad: 4
Tip! Dallas - Portland | Datum zápasu: 8.2.2017 02:30 | Tip: Matthews 15,5+ | Kurz: 1.82 | Vklad: 4
721|
Tip! Dallas - Portland | Datum zápasu: 8.2.2017 02:30 | Tip: Nowitzki 13,5- | Kurz: 1.75 | Vklad: 3
720|Finale LM
http://www.sport.zgora.pl/kosz/dragicevic-w-szpitalu,d40594.html
Charlie: vies nieco viacej uz? vraj ho vcera prepustili a dnes lahsie trenoval, no ci zajtra nastupi (a ak tak na kolko minut)...jeden z 2 pilierov Gory a bez neho by to nebolo lahke proti Cibone, ktora uz ma konecne full roster aj so Slavicom a Zizičom. Tych +11 sa mi uz zda good na hosti :)
719|
Tip! Minsk - Podolsk | Datum zápasu: 7.2.2017 17:30 | Tip: Ellison - počet bodů nad 0,5 | Kurz: 1.8 | Vklad: 1
SÁZKOVKA - 1XBET
sekcia hokej, ale aktualne uz len srandisti v bwine.. *17*
skusam dnes z CHL Aris - Strasburg.....Aris nema teraz bohvieaku formu, z 5 poslednych zapasov prehral 4, navyse Gordonom s Jacksonom su otazni a nenasiel som zatial ci budu alebo nebudu hrat, ale aj keby, tak co viem, nie su 100 % fit a mozno par minut odohraju, samozrejme Sanikidze je out tiez (ale to uz dlho). Strasburg nema ziadne zranenia a myslim si, ze kvalita rosterov je velmi podobna. Arisu si myslim ze chyba citelne pod kosom Buckner ked odisiel, Jackson podla mna az tak dobry nie je a pod kosom by Strasburg mohol robit domacim problemy s Mouhammadouom, Howardom, Travisom. Sila Arisu je perimeter, ale zase hostia tam maju tiez velmi solidnych strelcov - Amikov ci domaceho Lacombeho + na lavicke skuseneho trenera. Ja cakam velky boj, ale vklad mensi, predsa len vyradovacka uz, preto Strasburg +6.5 (1.76, Pinna, 1.5/5)
718|
Tip! Stalybridge-Kidderminster | Datum zápasu: 7.2.2017 20:45 | Tip: Kidderminster | Kurz: 1.6 | Vklad: 3
sekcia hokej na zajtra...*17*
Tip! 2 Aku Marchenko + Bachinger | Datum zápasu: 7.2.2017 12:00 | Tip: Marchenko + Bachinger | Kurz: 3.6 | Vklad: 1
NHL Hall bude bodovat Ko
Jen taková zajímavost :
včerejší zápas portugalské fotbalové ligy Feirense-Rio Ave je vyšetřován policií kvůli podezření na sázkové machinace. V Číně dal někdo sázku 100.000,-€ a byly tam prý i další "podezřelé" vklady. Portugalská sázkovka https://www.jogossantacasa.pt/web/Placard/placard všechny bety na tento zápas vyhodnotila kursem @1,00 a společně se sázkovkou bet.pt a dalšími portugalskými sázkovkami dokonce žádají, aby se na zápasy dvou nejvyšších fotbalových soutěží v Portugalsku nesmělo sázet. Ale teď se čeká na výsledky vyšetřování toho včerejšího špílu...
Tož toto teda... *11*
Chile - Bolívie 6:3, tipy KO. Bolívie skvěle rozehranej mač, po 2/3 vedla 2:1, ale nakonec v poslední minutě utekl i ten hcp.
San Antonio - Memphis
L.Aldridge over 16.5 @ 1.82 / 3
Za San Antonio nebude dneska Leonard, takže zkusit Aldridge, ale je to proti Memphisu, takže to nebude nějak jednoduchý, takže za takovej střed
Švédsko-Japonsko univerziáda
Tip Švédsko -1,5 @2 3/5, nebo Švédsko ML @1,62 4/5 bet365 ( marathon)
v sekci
Tip! New Jersey - Buffalo | Datum zápasu: 7.2.2017 01:00 | Tip: Hall - počet bodů nad 0,5 | Kurz: 1.55 | Vklad: 1
Granada-Palmas over KO easy