229|
229|
Tip! Camping Ground - vítěz | Datum zápasu: 7.11.2016 16:40 | Tip: Camping Ground - vítěz | Kurz: 2.37 | Vklad: 2
228|v 1 start Juniorka
Tip! Vechta - Jena | Datum zápasu: 7.11.2016 19:00 | Tip: Jena AH +5 | Kurz: 1.81 | Vklad: 2
NHL Eberle bude bodovat KO
Tip! Cervantes-Falla | Datum zápasu: 7.11.2016 17:35 | Tip: Alejandro Falla | Kurz: 3 | Vklad: 3
ANA-CGY strelci ko, navrat getzlafa do 1.lajny,rakell hral az ve 3.,Sgarbossa nehral vubec, tam je to void.Sry *16*
je tady admin pořád mě obtěžuje ve zprávách nick myslivec a nabízí mi odkaz na stránku s placenýma tipama může s tím někdo něco udělat?
Barnes 34pts over 16,5 OK
Tip! Wil - Chiasso | Datum zápasu: 7.11.2016 19:45 | Tip: Wil -1,25 | Kurz: 2.07 | Vklad: 2
Zatím vsazeno takhle, pokud mám věřit tomu, že se bude rozhodovat na hřišti, tak se vyplatí vsadit live vyšší handicapy, zatím to mají vypsané menší sázkovky, betko pak o dost nižší kurzy. Live učitě ještě něco bude, nějaké TT nebo hcp.
poslko zo sekcie wisla a legia ok weekend 4 ok 1ko
FC Porto – Benfica SL 1:1 FT
výhra domácích, bet KO
*10*
Vyrovnávací gól v 93.minutě vždy potěší... *13*
Len v rýchlosti, nemám čas dávať do Tipov, zápas zachvílu začína, AS Rím Bologna. AS je u mňa overový mančaft čo sa týka rohov. Na krídlach rýchly Salah a Perotti, centre na Džeka. V Bologni je napr Krejči, čo je tiež rýchle krídlo.Tu by mohlo padnúť aj veľa gólov, AS je teraz v dobrej forme. Volím over 11,5 rohu v bet365(sú schopný to dať aj sami, presne ako dnes Inter). GL*4*
tenisoví kamarádi: nemáte někdo hlubší info o spielu Opelka - Bemelmans?
Šíleně to dropuje na Opelku, přitom Ruben si napravil psychiku na ITFkách v USA a teď jel solidně... Prý včera s Laaksonenem komedie, ale ten tam hrál celý turnaj tak nějak bez zájmu (i když vyhrával). Pokud tam není nějaký švidl v pozadí aby Opelka vyhrál (jak to někdy na USA swingu v minulosti bylo několikrát), tak se dá Ruben za 2.25 určitě zahrát...
namet k diskuzi...
Prvni tretina ESP - SLO 4:1, jako tohle sem fakt necekal...
Slovinky zacli o neco lepe mi prislo, ale po prvnim golu se dost zmenilo a Spanelky ji za chvili nasypaly 4 fíky. Ke konci se hra zase lehce vyrovnala a Slovinky jsou podle mě schopni nějaký ten gólík přidat...a kurz 3 na over 2,5g mi prijde hratelny...je to uvolnenejsi utkani, Spanelky nijak extra nebrani jako v predchozich zapasech.
nazory?
Tip! Anaheim - Calgary | Datum zápasu: 7.11.2016 03:30 | Tip: M.Sgarbossa | Kurz: 11 | Vklad: 1
Tip! DETROIT - EDMONTON | Datum zápasu: 6.11.2016 23:00 | Tip: Eberle - počet bodů nad 0,5 | Kurz: 1.75 | Vklad: 1
střelec z NBA v sekci*4*
chvalovice: taketo infa (zbytocne) tu nepatria, vies ako to tu chodi, tak sa skus prisposobit, inak radsej nepis...
Gólman Benfiky zvrací za bránou...
Buď ho vystřídají - což je fajn pro Porto.
Nebo to dohraje - což je s nějakým zdravotním problémem taky fajn pro Porto...
Nedávám live bet, už tak mám na tom zápase dost peněz. Jen pro případné zájemce jako info...