Kazaň - Kunlun 2:0 over 3,5 gólu Ko
Kazaň - Kunlun 2:0 over 3,5 gólu Ko
Barnsley-Fulham rohy jen 4:5, tedy KO
Borac-Subotica 3:3 - VOID
Zápasu v Srbsku velká škoda, Subotica dokázala otočit z 2:0 na 2:3, ale bohužel si ke konci nechala dát vyrovnávací gól.
5|Test
3|
2|Testovaci upozorneni
Tak sekce livebetting nasazena vcetne upozorneni. Nyni vsechny live tipy naleznete v sekci livebetting vedle sekce tipy. Zadavat tipy muze kdokoliv a stejne tak si je tam pak vyhodnoti! Do formulare zadate radek zapas Pak sport A ligu a pak kratky text jako to bylo ted. Po pridani tipu se otevre jeste formular kterym vlozite upozorneni do sekce obecna diskuze oznameni o tipu. Do mailu chodi upozorneni ihned jak se ulozi do databaze. Tj. V radu sekund. Kdo bude mit zajem o tyhle mailove upozorneni na live tipy do mailu tak ted budou tyden zdarma. Zajemci mi napiste do zprav. Od pristi soboty to bude placena sluzba a bude stat 130kc mesicne neboli 5 eur.
Arsenal void, Swansea KO.. Bylo to dobre rozehrané, po redce se to zkazilo definitivně.
1:swiss Thun - Lausanne 23.minuta 0:0
over 2,5 @2,10 Bet365
Tady prematch kurzy nekde na 1,55, cekaly se branky. Prestoze zatim neprisly, ja myslim, ze budou. Nejake naznaky uz tam byly a oba dva tymy umi dopredu. Hraje se na umelce, Thun tedka nema moc formu, zkousi trochu zmeny v sestave, hoste naopak jedou nad ocekavani a meli by byt zarukou toho, ze se bude hrat do konce. Z jejich strany slusna sestava, ocekavam, ze se to rozebehne, kurzy uz stouply hezky.
sekci live nevidim, alert jeste asi nefunguje, tak je to takto :)
po dlhšej dobe niečo odo mna v LIVE , GL *4*
Linkoping - Storveta 4:5 KO
Vítkovice - Chodov v polovině zapasu 4:6 over 9,5 OK
Nitra s prehľadom OK *7*
Tak na testu vse funguje. Tak to dnes nebo zitra nasadime. Email mi prisel na muj seznamovsky mail 2s po pridani Live tipu *9**11*
TIP LIVE
Dnešní pendolino bohužel vykolejilo a rohy v Hradci KO. Mašinfíra Koďas se omlouvá a cestující budou mít příští jízdu zdarma. *7*
Teď tady čtu diskuzi a tý Slavii...Radime přijde mi, že vůbec nebereš do úvahy fakt, že do SLávky přišla pětice nových hráčů (je pravda, že to jsou průměrní hráči) a do brány například Polívka z Plzně, což je na první ligu hodně kvalitní gólman. Tipáč ví co dělá, do takovýho risku by se nepustil. Za mě osobně je tohle NB zápas.
Live
Vodní pólo v live , start v 16:00 hod*4*
Tip! Skrljevo - Jolly Šibenik | Datum zápasu: 15.10.2016 19:00 | Tip: Jolly hcp -6.5 | Kurz: 1.85 | Vklad: 2
Neví někdo, zda bude za Benátky hrát dneska Ordoš?
Tipáč vypsal Slávku s Benátkami
Tip! KAZAŇ - KUNLUN | Datum zápasu: 15.10.2016 16:00 | Tip: over 3,5 gólu | Kurz: 1.53 | Vklad: 2