LIVE tezke KO, skoda brzkeho vyrovnani, kteremu podle me predchazel jasny slapak. Ale jinak MLS narozdil od lonska pro me letos ztratova, furt mi to hrajou naopak, necham ji byt. V live sekci jeste posledni bet na Brazilii a pak uz to necham lezet.
LIVE tezke KO, skoda brzkeho vyrovnani, kteremu podle me predchazel jasny slapak. Ale jinak MLS narozdil od lonska pro me letos ztratova, furt mi to hrajou naopak, necham ji byt. V live sekci jeste posledni bet na Brazilii a pak uz to necham lezet.
Chtel sem se dneska venovat vecer hokeji Svedsko-Rusko, sleduje to nekdo ? ja bohuzel musel na chvili sluzebne odskocit a vratil se ted ... Sviti patnacta minuta, jak to zatim vypada herne ? diky*4*
Espabyol-real 33.minuta
Info pro rozky, uz probehla dve stridani, tam by se mohly 2-3 minutky nastavit, zatim padlo pet rohu, neco by se mohlo v nastavenem case pridat za dobre kurzy
Livebet (začne za mžik oka)
LIVE 2ako KO*3*, 9 rohu OK*7*.. škoda, že nedali ten gol na komplet zasah, ale i tak +3,5u..
v sekci jsem jeste pridal jedno livko na MLS a uvidime jestli nenabidne neco Brazilie od deviti
SK Rapid Wien - SV Mattersburg 3:0 FT
výhra domácích v EH-2, bet OK
*9*
a k tomu Livebet taky OK
*9*
někdo ze Slovenska kdo sleduje hokejovou ligu nevíte proč je Zilina tak špatná zatím.
Bolka-Litvínov 3:4p KO
To nebylo neunaseni, ale takovy prubeh v estonsku je vzdy podivny... nebylo to nic ze by clovek neunesl , jen pocit ze hry .... jestli se to nekoho dotklo, tak pardon ... tak to myslene nebylo ... estonsko je ale castym tercem
V sekci Fotbal bet na spanelsko 20:45.
Livebet
LIVE
Livko easy ok *4*
Sekce hokej.
Tallin ko live - podle me prodano
Sedlcany OK 2-0
Cesky Brod 0-3 ok
Live na Kometu ko, brankári zatiahli rolety na obidvoch stranách
Prosim vas Betko je pod nejakou rekonstrukciou ? Sak tie live stavky im to tam cele blbne/seka uz nejake posledne dni..
Zlín-Plzeň 1:2 ko..hrozná nuda od obou
v sekci pardubice sice není konec ale tam bude taky ko.*6*
over v Norsku KO, tam by snad Lillkac nedal gol ani do zajtra
live