Byla založena miniliga Tipmatchbets na extraligu na Fantasy(isport).*3* Kdo má zájem vstoupit,pošlete mi název týmu do zpráv,následně zašlu pozvánku
Byla založena miniliga Tipmatchbets na extraligu na Fantasy(isport).*3* Kdo má zájem vstoupit,pošlete mi název týmu do zpráv,následně zašlu pozvánku
Tip! Kadaň - Frýdek-Místek | Datum zápasu: 8.9.2016 18:00 | Tip: Frýdek-Místek | Kurz: 1.83 | Vklad: 2
otazka sk *17*
kluci tenisový*17*
Mettek/Šafářová-Makorova/Vesnina dle mě mač 50:50 max 55% na Rusky a na Lucku s Betnii má Tipáč 2,43. Daly si od sebe trošku odech,po loňských žních,ale připadajimi zase hladovy. Rusky vzali zlato z Ria,tady ale už 2x ztráceli set,ale dokázali otočit. VZ 1:0
Opět něco z přípravy v sekci basket. A opět nebýt toho, že to je příprava, dal bych o unit vyšší vklad. *4*
sk prosím o radu ďakujem
Tip! Magnitogorsk - Riga | Datum zápasu: 8.9.2016 16:00 | Tip: Zaripov - počet bodů nad 0,5 | Kurz: 1.68 | Vklad: 2
Ahoj chlapci.. Nějaký nápad na dnešní KHL? Docela se mi líbí zápasy Magnitogorsk - Riga a pak Novgorod - Chabarovsk oboje 1. Je to jen můj pohled na rozpis zápasů nic jsem nezkoumal a jen se ptám na váš názor odborníků *16* díky*4*
niekto z okolia Piestan, co tam mate v hokeji nove? Dnes v Hodonine, ten ma generalku, vyzera to na zapas v pohode (9-1 v PN davnejsie)
Tip sekce fotbal*5*
Ten Kovalik teraz co ? Bude za nimi samostatne letiet ci jako ?
Alcaraz 6-4, 6-3 OK ....*4* celkem v poklidu
nieco z kvalifikacie ME v sobotu...
neco k Vuelte v sekci
Co ta Pliskova? Over nebo hcp? Oboje se mi zda dobre na to jakou ma fazonu, neco na servisu by mohla uhrat (ma ho dobry) a masina se mi zda preci jenom trochu min suvereni nez driv...over 19,5? Hcp + 5,5 oboje supr kurzy, ne?
sekce tenis, tip na over
ITF Ovideo - Tenis
8.9.2016 - 11:00
Alcaraz Ivorra A. - Werner J.
Alcaraz Ivorra money line @ 1.65 Doxx, 1.61 Bet365 - 4/5
Werner easy 6-0, 6-1 vcera jako dog, ale v zaveru si podvrtnul kotnik a je otaznik jestli dnes bude stoprocentne fit. Nicmene mu neprospeje ani typ soupere, proti kteremu ma H2H 1-3 a dostal od neho minuly rok 6-0, 6-3 a rok predtim 6-1, 6-3. Vsechno se hralo na antuce a dnes navic na domaci pro Alcaraze.
Kurs sem cekal okolo 1.4 proto i k vyse uvedenym duvodum volim zvyseny vklad. Hraje se za hodinku a dropnout by to asi melo.
Tip! Brest - Vitebsk | Datum zápasu: 8.9.2016 18:00 | Tip: over 5,5 | Kurz: 1.72 | Vklad: 2
Tip! Mogilev - Khimik SKA | Datum zápasu: 8.9.2016 18:00 | Tip: over 5,5 | Kurz: 1.75 | Vklad: 2