egotriper |
6.11.2019 11:41
tu sa viac kvalitnych tiperov stratilo....
To by mne také zajímalo, hlavně urna a pak pan camejko, veliká škoda aspon pro mě , těchto dvou autorů. GoFad tomu se nedařilo a tak postupně přestal s analýzami na tipsportě, aspon to co psal.
camejko |
6.11.2019 12:34
pri urcitej mete, som tu skoncil lompave
to je ale veliká škoda, mety jsou od toho aby se překonávali? Byl bych rád kdybyses vrátil zpátky, protože jsi fakt výborný autor , který zveřejnuje tady své tipy a nejsem tu jediný, je nás tady celá kopa
knihovnik |
6.11.2019 12:58
já se přidávám, tipy jsem sledoval a měly opodstatnění, držím palce *4*
Bizonbij |
6.11.2019 14:24
zbyl vam georgebest, tak budte radi za to, ze muzete vydelat na Vanoce sazenim protitipu a soupejte nohama*4*
plasto10 |
6.11.2019 14:35
Hlavne Urnove hokeje tu moc chybaju*10*škoda,že sa to tu akosi zabrzdilo, bolo tu kedysi veselsie*8*
martin729 |
6.11.2019 14:58
mate pravdu kedysi som tu bol nonstop cakal na tipy aj platil premium... teraz pozriem raz za 3 dni co nove.... mna to tiez mrzi ze to tu takto upadlo *10*
egotriper |
6.11.2019 15:50
na to som poukazoval skor, mozno, ked sa to dalo este zastavit.....a admini sa obhajovali, ze to nie je pravda....a tato tema sa znova po čase otvorila....ked nastal este vacsi upadok tejto stranky...
acspCZ |
6.11.2019 15:57
myslim, ze duvody na tu otazku "PROČ?" se tu probiraly uz nescetnekrat.. tohle neni chyba stranek, chyba vedeni, adminu.. to je proste odraz vyvoje trhu (a mozna tedy i par zdejsich individuii, kteri radi prispechaji s negativnim posmeskem)
sarabia |
6.11.2019 16:04
akože náplasť nových tiperov bola veľmi slabá
Uncaak |
6.11.2019 20:04
Neřekl bych, že to upadlo tady, ale celkově sdílení tipů od kohokoli a kdekoli.
AC28rm1 |
6.11.2019 21:05
Je proste ina doba chlapi. Skutocne ziskovi tiperi uz nemaju naladu ist s kozou na trh bez adekvatneho ocenenia, a tym nemam na mysli len financne. Predtym sa clovek podelil preco nie, ale ako je vidiet aj z tohto vlakna, akosi sa to potom automaticky ocakava... Dalsia vec, preco ja nejdem do klasickeho predaja tipov pre malych tiperov je ich psychika. Proste ja mentalne znesiem 9 KO v rade, ale predplatitel pokial nema MM ako ja to nevydrzi... A nie je to ziadny zazracny MM. Iba vklady medzi 1-4% banku. Co by zlepsilo situaciu tuna? Netusim. Ale vinit z toho adminov tohto fora mi nepripada namieste.
egotriper |
6.11.2019 23:42
2 AC28rm1 - suhlas s tebou az na poslednu vetu...
Predstav si firmu, v ktorej mas zamestancov.....ktorí ti maju odvadzať vykon....je ti jedno, ako budu pracovať, len aby pracovali?? nieje, takisto budes chciet mat co najlepsich, a budes preto nieco robit, nie??....Co urobili pre zlepsenie admini tejto stranky? Preco nieco nezmenili, ked vidia, že to upadá?? Ale radsej budu alibisticky trvdiť, ze to tak nieje??? Preco nepritiahnu nejakych dobrych tiperov?? Preco sa nesnazia udrzať nejakym sposbom dobrych tiperov? Preco neumoznia byt moderatorom, tiperom, ktorí pridu na stranku a maju o to zaujem?? Preco sa nehladaju nejake sposoby?? Ci si myslia, ze to pojde samo?? *15*
lompav: možná by bylo lepší, kdyby sis mě nebral do úst. Tvůj příspěvek vyznívá jako kdybych zapomněl sázet a prohrál trenky. S analýzami to bylo tak, že jsem dostal nižší limity (vše nad nějakých 560 Kč jde do schvalování, tiket sice přijmou, ale následuje drop) a tím prakticky nemohl analyzovat open kurzy ("ochcávací" praktiky s druhým tiketem, posílaným současně s analýzou, čímž v analýze zůstane původní kurz, ale dropne se pro všechny ostatní, jsou pro mě nepřijatelné). Přešel jsem tedy na analyzování tipů, kde už byly kurzy srovnané se zahraničním trhem (v tomto případě kurzy i po schvalování drží), jenže to je neporovnatelně těžší a navíc jsem za vydatné pomoci paní Smůly chytil pořádný bad run, který mi vzal sebevědomí a chuť v analýzách pokračovat. Ale neboj, pořád mám co jíst a na pracák se rozhodně nechystám *14*
Gofad: Tak to rozhodně myšleno z mé strany nebylo, že jsi zapomněl sázet a nebo prohrál trenky *12* , jestli to tak vyznělo tak se omlouvám. Díky za tvojí reakci, vše jsi vysvětlil, tak už je mi vše jasné.
AC28rm1 |
7.11.2019 11:11
Egotriper: zrovnanie s firmou nie je celkom stastne prirovnanie. Ani jeden tiper nie je zamestnancom tohto webu. Koniec koncov, nie je to potrebne. Ako prilakat najlepsich? Navrhni nejaky sposob. Nemam ziadne vazby na adminov ci vlastnikov tohto fora, no myslim si ze v pomere cena/uzitok z tipov ci info ponukaju maximum pre tipera. To ze predtym tu bolo 50 kvalitnych tipov mesacne a teraz ich je len 15, holt s tym nespravis nic. Taky je trend v celej branzi. Pytas sa preco nedaju moznost vsetkym co maju zaujem? Pretoze vacsina takych ludi by kvalitna nebola. Upresnim - drviva vacsina. Profitabilni tiperi s rocnou, ci nebodaj dlhsou verifikovanou historiou su uz davno rozchytani. Uz vyse 10 rokov je trendom ze popri syndikatoch uz svoje divizie sportovych analyz zakladaju aj regulerne investicne spolocnosti. Tym je tazko konkurovat, mozes mi verit...
moj nazor: suhlasim ze namiesto 50 kvalitnych tipov tu je 15. Otazka je preco? niektore dovody uviedli aj diskutujuci a ja by som pridal svoj postreh. Dnes sa takmer nikto nevie za tip ani len podakovat. Predtym 30-40podakovani tiperovi za fajn tip a dnes? spocitam podakovania na prstoch jednej ruky. Nehovorim ze je to rozhodujuce ale keby som ja poskytoval tipy tak ma to urcite potesi ze ludia podakuju a stale mam motivaciu sem tipy pridavat. A druha vec: .tiperi tu davaju tipy za 6eur co najdes na ceste a ludia im tu este niekedy nadavaju ale doslova nechutne. Nechutne nadavky visia hodiny na webe a nikto to nevymaze? dementi na ntu by mali byt okamzite zabanovani a nadavky a urazky okamzite vymazane. A potom logicky kaslu na to ale necudujem sa im...ja by som sa na to tiez s prepacenim z vysoka vys.... *10*