Keď už rozoberáte to Betko...ako sa dajú vložiť aj vybrať peniaze bez použitia účtu? vklad asi cez paysafecard ale výber? skrill asi tiež musí byť napárovaný na učet či? Ďakujem za info*8*
Keď už rozoberáte to Betko...ako sa dajú vložiť aj vybrať peniaze bez použitia účtu? vklad asi cez paysafecard ale výber? skrill asi tiež musí byť napárovaný na učet či? Ďakujem za info*8*
Tip! Duran, Gonzalez - Dodig, Roger-V | Datum zápasu: 22.5.2019 15:45 | Tip: Duran, Gonzalez +1,5 setu | Kurz: 1.66 | Vklad: 2
Caute, na prelomu roku tu nekdo (mozna reditel) psal, ze by se betko melo chystat na cesky trh. Nevite jak to vypada?
AHojte viete mi niekto poslať fungujúci link na betko zo slovenska? prosim do správy
takze v olympijskej kvalde mame Rakusko, Bielorusko a jedneho postupujuceho
Tip! Svitavy - Olomoucko | Datum zápasu: 23.5.2019 18:00 | Tip: over 165,5 bodů | Kurz: 1.9 | Vklad: 3
Noři 1-4 KO Lotyši je vydrtili
Wonderland ban
komplex? prehral si? *2*
3252|
Mám pocit že Lotyšom ide o to aby boly na 5 mieste v skupine s hľadiska OH takže ide o dosť.
Dobrý den live tip volejbal Liga národů: Belgie - USA 23:25 1. set. Tipuji Belgii - parádní hodnota dle mého 6,5. Američanky nejen že tam nemají nejlepší 12 hráček s nima se počítá ma kvaldu OH což je letos v repre sezoně nejdůležitější ale co tam mají tak snad kromě Drews a Poulter dal Kiraly možnost slabším hráčkám
Tip! Norsko-Lotyšsko | Datum zápasu: 21.5.2019 16:15 | Tip: Norsko + 1,5 goals | Kurz: 1.79 | Vklad: 2
Dotaz v sazkovych
3251|
Technickej dotaz... jde nějak odmazat profilovka zde na TMB? Vidím tam jen možnost nahrát obrázek, ale co když ho chci smazat a novej nedávat?
Lillard 28pts under 26,5 KO, vzbudil jsem se po 3Q a tam už měl 21 bodů s výbornou střelbou 8/13 pak měl 26 a prodlužko a 30s do konce se to k němu blbě odrazilo a dal lehký koš
3250|
Tip! Gasquet - Fritz | Datum zápasu: 22.5.2019 12:00 | Tip: Fritz | Kurz: 1.7 | Vklad: 3