ahojte prosim vas ako sa dostanem k ice-timu v zapase svedsko norsko, kde som mal menej ako 17:00 minut že bude Lindblom na ľade a tipsport mi to prave opravil ze to bolo zle vyhodnotené,, ze po 4 dnoch by nato prišli s ami nezda vdaka ..
ahojte prosim vas ako sa dostanem k ice-timu v zapase svedsko norsko, kde som mal menej ako 17:00 minut že bude Lindblom na ľade a tipsport mi to prave opravil ze to bolo zle vyhodnotené,, ze po 4 dnoch by nato prišli s ami nezda vdaka ..
Tak a ještě jeden volejbal v sekci
A ještě volejbal v sekci
Dobrý denn. Jeden čistě statistický tip v sekci basketbal( Fina4 Euroliga ) - podle mě slušný value
2 ako na hcp ok *4*
2 Ako KO-Švédi nasází 9 branek,Klinberg stráví na ledě 21 minut a je jeden ze 4 hráčů,kteří nemají bod......
Góly Kanada KO, slabá 2tr..
k tej Eurolige zajtra Fener vs Efes....Vesely a Kalinic netrenovali cely tyzden, ani dnes...
3246|
Cepede-Hibino 6/1,6/2
Tip 2/0 OK
Tip! Prienai vs Neptunas | Datum zápasu: 17.5.2019 17:30 | Tip: Neptunas hcp -6.5 | Kurz: 1.83 | Vklad: 3
Tip! 2 AKO | Datum zápasu: 16.5.2019 16:15 | Tip: J.Vrána+J.Klinberg +0,5 | Kurz: 2.17 | Vklad: 2
ITF Trnava
Info k Islandu nedopadlo, i když to dle stats nevypadalo zle. Nekoukal někdo obrazem v TS?
Ajax vítěz Ligy OK*4* poslední 3.kola naprosto lehce a bez nervů *5*
Tip! 2 ako | Datum zápasu: 16.5.2019 20:15 | Tip: Finsko -1.5 + Česko -1.5 | Kurz: 2.31 | Vklad: 2
Rusko v II.tr 8 gól, analýza OK
Elfsborg - Eskilstuna utrápených 1:0 PUSH
Elfsborg začal hrať svoju hru až v 65. minúte, a to nestačilo.
Dnešní debakl Sparty v Plzni symbolicky uzavřel dlouhodobou sázku na to, že Plzeň bude v lize nejhůř druhá - v kurzu 2,00 vklad 4/5 OK *4*
Samozřejmě se o tom rozhodlo dřív, hlavně na podzim, kdy stále působily následky experimentu Stramaccioni... S tímhle souborem Sparta na víc než na 3. místo neměla.