tiperik17 |
16.2.2019 12:02
O prezidentske volby sa zaujimam a to co s prepacenim "trepes" ohladom dovodov na stavku harabina su dristy.
1.Spomenul si ze kotleba sa vzda v prospech harabina - uplna blbost! Kotleba sa verejne vyjadril ze harabina nepodpori a skor sa voci jeho osobe vyjadroval negativne
2.caputova sa urcite nevzda v prospech mistrika ked ma sama sancu sama zabojovat o vitazstvo v tychto volbach (aspon podla prieskumov)
3. Slovensko nie je demokraticky stat (iba je to tak pravne zadefinovane)
tiperik17 |
16.2.2019 12:03
https://www.hlavnespravy.sk/caputova-povazujem-za-ferove-zotrvat-v-kampani-pokracovat-dalej/1668518
tiperik17 |
16.2.2019 12:05
https://youtu.be/8HMwMYIxB34 staci si dat do youtube harabin vs kotleba a najde to dalsich x videii
mahony1983 |
16.2.2019 12:13
Caputova ma vacsiu podporu mladych 18-30 ako Mistrik, navyse za posledny mesiac sla vyraznejsie hore, kym on uz stagnuje by som povedal a ona ho moze porazit, tiez necakam, ze sa vzda. Nacek sa tiez nevzda proti tomu mafianovi, coz je len dobre, nech si delia hlasy...
mahony1983 |
16.2.2019 12:16
ale ze nebude tento mafiansky sudca do 2. miesta v 1. kole suhlasim, to by fakt bolo negativne prekvapenie aj pre mna. Duo Mistrik/Caputova sa ukaze po 1: kole, potom zrejme niekto z nich sa vzda, aby hlasy sli tomu druhemu proti smerakovi...
megakolbas |
16.2.2019 12:55
no po 1. kole sa niekto z dua mistrik/caputova moze vzdat len tazko *9*
Tiperik..tvoj nazor respektujem lebo je demokracia ale odpilim ta tym ze mas ako vacsina mladych obrovsky problem pochopit pisany text...ale nevadi...boli aj horsi...gl
.
Mahony...ja ocakavam ze do 2. kola postupi Sevcovic..5/5 kurz bol 1,45 dnes uz len 1,25..a na druhom mieste skonci bud Caputova resp. Mistrik ....viac by som sa priklonil na stranu Caputovej..nooo a v 2kole to bude referendum o tom ci Hranol pojde na sud alebo pred sud a to bude riadna vyzva ..
Imothep222 |
16.2.2019 13:32
Mna len prekvapuje to, ako si ludia zamienaju liberalne zriadenie/spolocnost, s demokraciou. Pravo vyjadrit nazor, pravo ne/respektovat, pravo robit si co chcem, pokial to neodporuje zakonu, je tipicke pre liberalizmus, az sekundarne pre demokraciu. Konzekvente pre liberalnu demokraciu. Demokracia je z latinskeho spojenia demos a kratia, cize de facto vlada ludu. V praxi to znamena vola vacsiny. Cize ak si 25% tupelkov u nas zvoli Smer, my ostatni to musime len respektovat. Sorry, asi nuda *11*
tiperik17 |
16.2.2019 13:55
Eurusd nemam problem s pisanym textom ani som nespochybnil tvoj tip iba tie tvoje spajania nespojitelneho
TIperik...vysvetlenie preco si pisany text nepochopil tI napisem do sekcie k tipu...dobreeee....a tam argumentuj, rad si to precitam priatelu..
thorshammer |
16.2.2019 14:25
Kotleba sa na milión percent nevzdá... A tu stávku proti harabinovi za ten kurz by som určite nehral... Ten ešte môže zamiešať karty...
TO Thors...:. tak to mas pravdu za 1,3 by som si to u asi ani ja nepodal...