Ja vim ale mel sem chut je aspon z*ebat*9*
LetsGoFlyers |
24.3.2018 22:18
Ja som ich uz aj *9* a dali mi akurat bonus dobrej vole po ktorom som tak tuzil *9*
LetsGo kazdopadne diky za info, aspon tech 1.5 i kdyz bych jim to cislo nejradsi omlatil o hlavu*9*
A pýtali ste sa na to ako k tomu kurzu dospelí?predsa sme znášali riziko toho že padne gól v riadnej hracej dobe pri kurze 1.5 ??? ...to akože oni si stanovia kurz a fertig? Kde im to píšete please lebo som na tablete ....dikes.....
LetsGoFlyers |
24.3.2018 22:30
Vies ako spolocnost urobi chybu, odskace si to zakaznik *9* Taky Tipac sa mi nestalo aby neuznal
LetsGoFlyers |
24.3.2018 22:33
eurusd cez chat priamo na stranke som si s nimi pisal, odkazu ta na podmienky kde to maju osefovane, ze si s nimi suhlasil a koniec nezmozes nic bohuzial
A majú tam čo uvedený výpočet kurzu?? Prečo nie kurz napr. 2.0 ale 1.5??..kto o tom rozhodol a na základe čoho??..zasadlo predstavenstvo spoločnosti a hlasovali za 1.5...*12*???..čo je v tých podmienkach napísané že oni sú totalita a ja mam vždy súhlasiť??? Šoda že som nie na PC....zajtra si to vyjasním lebo sprostý zostať nechcem...dikes ,za tip...postreh opäť dobrý..hru noc
mas v podstate podobny kurs, co byl v te dobe na remizu, ktera tu sazku vlastne delala vyherni.. takze asi tak
LetsGoFlyers |
24.3.2018 23:14
Hej ako Kral pise aj mne co upravili tak v dobe podania bol podobny kurz na remizu, +- to sedi
Sebinko |
24.3.2018 23:27
Dnes som zahral hadzanu zeny do 20 rokov live kde boli chybne kurzy.. Vyherny tiket predcasne vyplateny,ale zial stornovany a po cca 7 hodinach vrateny vklad.. Asi si nepomozeme.. Ale top skusenost s betkom som mal pri zapase LM dortmund tottenham..kde som mal pocet volnych kopov 3,5 viac od 80m. do konca zapasu.. (prosil som o radu aj tu)boli 4.. Odpovede typu, ze to vyhodnotili spravne a ich zvycajne keci a omacky ze ich to mrzi a za pripadne problemy sa ospravedlnenuju a pod.. Asi na moj 4. mail si ten inkriminovany 4. volny kop (som im poslal link s casom, kde nastal ten co nemali zaznamenany) pozreli a ich odpoved bola, ze ,,ROZHODCA SPRAVIL CHYBU, NEMALNARIADIT VOLNY KOP,, myslim ze to nestoji ani za dalsi koment..
Kubas91 |
25.3.2018 00:34
No musím se přiznat ze jsem ještě nečetl změny v herním radu, ale české sazkovky aby dostali licenci tak jsou dost friendly k sazkarum... dost lidem to vůbec nedochází... ale i ta blba Fortuna musí vyplatit :-)
krumicek |
25.3.2018 06:51
No z meho pohledu jde o neuveritelnou svinarnu a to bez ohledu na to, ze to maji v pravidlech a kazdy sazkar to pri registraci "odsouhlasi"...ono pokud nekdo chce sazet na betku, tak se toho asi nevzda jen kvuli teto eventualite co nastane mozna 1-2krat do roka, takze to odklikne, ale to neznamena, ze je to fer anebo ze se s tim tiper ztotoznuje....jako ja to jeste beru u nejakych tech otocenych kurzu, nebo ruznych failu jako treba kdyz v livku u hazene se najednou zvedla lajna o 20 golu, to jsou proste zjevne boty, kdy sazkovka dane kurzy ci hranice jiste nemyslela vazne....ale tohle je neco jineho, ten kurz byl zcela seriozne mineny a vychazel pouze a jen z neznalosti betka, kdy si proste nezjistili info a jini sazkari, kteri to info meli, je prevezli...ja se vzdy domnival, ze podstata souboje bookmaker vs. sazkar je o tom, kdo ma lepsi znalosti ci informace, ale tady to zjevne neplati, protoze kdyz betko v tomto souboji prohraje, tak si to proste dodatecne zmeni, a to jeste stylem, ze daji mensi kurz, v drtive vetsine takovy, ktery by dotycny nikdy nevsadil....coz je dalsi podraz, alespon malinko fer by bylo stornovani vsech tipu (vcetne nevyslych), ale tim, ze betko sazkare vlastne natlaci do podkurzu, tak diky sve chybe de facto "vyhraje" (a je jedno, ze tady tip vysel a sazkovka prodelala i pri kurzu 1,5, protoze dlouhodobe na techto korekcich sotva bude nekdo v plusu)
Tak ak bol vtom čase kurz na remízu +-1.5 tak potom nemám voči čomu namietať.,..zvyšok majú ošetrený a je to zbyocne minanie času a energie aj keď súhlasím s kolegom s prispevkom nado mnou.