jeden tip v sekcii tenis, GL *4*
jeden tip v sekcii tenis, GL *4*
Japonsko over 9,5 OK.. Sláva Emirátům za tu panenkovskou penaltu a točku.
chalani pozerali ste niekto zápasy na US Bondarenkovej, s čínankou sa dosť trápila čo pozeram vysledok, aj dlhy zápas. Ja som včera videl zápas Sevastovej proti Muguruze a hrala ozaj dobre podla mna, slušný servis, tvrdé presné udery, nebojí sa chodiť si po body sama, žiadna vracačka na udržanie a podobne. Tych 2,13 na Pinne mi príde pekných aj ked H2H pre Bondarenko.
Chabarovsk Kunlun 1:2 ko..no to byl zmar
livko, na zápas Japonska, který tu už sepisoval Králbramborovýchlidí
sleduje niekto ten chabarovsk oplati sa zahrat na nich 3.tretinu?
Nekteri by jste radi upozorneni mailem na sekci livebetting. Aby to slo budeme muset vytvorit novou sekci neco jako jsou tipy, nastavit pravidla na databazi a i tam naimplementovat rozesilani mailu a do profilu vam zaskrtavatko na to ze to chcete zasilat atd atd. To je dost prace a zas tim padem nejake investice. Takze narovinu se tu ptam a narovinu to rikam. Budete o to mit zajem i za podminky ze to bude zpoplatneno( cena samozrejme lidova) neco jako je email alert. Diky za co nejvic odpovedi *17**5*
priprava basket: Prievidza - Decin.....v Decine skoncili Carter so Striom a najnovsie aj Wilson, coz je dost oslabenie momentalne. Prehrali v Komarne vcera vyrazne 62:83 a Prievidza je podla mojho nazoru kvalitativne na tom lepsie, posilnuje a pripravuje sa na LM.....kto ma bwin alebo Tonybet, tak hcp -2.5 na domacich sa myslim ze da, fair tak mam -5.5.....1.5/5
Tip! Lepchenko - Bacsinszky | Datum zápasu: 1.9.2016 18:30 | Tip: Lepchenko +1,5 setu | Kurz: 2.03 | Vklad: 3
Tip! Fribourg-Znojmo | Datum zápasu: 1.9.2016 19:45 | Tip: Fribourg hcp -1 | Kurz: 1.82 | Vklad: 3
Rogers KO, po setu sem šel spát, musela to asi dost vyhazet*6*
Prosim vas ten Vesely nenastupil proti Djokovicovi kvoli zapestiu - nemohol by podavat ? Dnes hra 4hru so Siljestromom proti Thiem/Weissborn .. Za normalnych okolnosti by som to videl 70-30 pre Veseleho s partakom ale ak ma to zapestie a pojde to risknut tak potom vidim peknu hodnotu na Thiemovi s kolegom
Tip! Japonsko - SAE | Datum zápasu: 1.9.2016 12:35 | Tip: over 9,5 rohů | Kurz: 1.96 | Vklad: 3
Tip! Fribourg-Gotterón - Orli Znojmo | Datum zápasu: 1.9.2016 19:45 | Tip: over 5 | Kurz: 1.78 | Vklad: 3
První letošníhokejový tip
dnes bieda, o tyzden zaciname na ostro *17*
Otazka v sazkovkach....dekuji za komentare
Ahoj
poprosim info pred chvilkou skoncil zapas ME v basketbale HOL-RAK oficialne na stranke je vysledok 72-96 http://www.fiba.com/eurobasket/2017/qualifiers/3108/Netherlands-Austria
na livescore je 72-75
ako to skoncilo ?
tip v sekcii futbal
4/5 live bet
LIVE , akurat začínajú *4*