http://zpravy.e15.cz/byznys/obchod-a-sluzby/hazardni-velky-bratr-nastoupi-kvuli-zpozdenemu-tendru-az-v-roce-2018-1317164
tak sa vám to odkladá, *3* som zvedavý s čím prídu u nás.
http://zpravy.e15.cz/byznys/obchod-a-sluzby/hazardni-velky-bratr-nastoupi-kvuli-zpozdenemu-tendru-az-v-roce-2018-1317164
tak sa vám to odkladá, *3* som zvedavý s čím prídu u nás.
sereď hustě, diky za to
Sporting CP - FC Porto 2:1 FT
výhra domácích, bet OK
*8*
pár tip na zítřejší US Open*4*
vyhodnocení soubojů na Barumce udělám zítra, uvidím, jak budou oficiální výsledky. Sázky na umístění nevyšly, i když byly rozjety dobře. Na té Barumce se to zřejmě opravdu nevyplatí.
Kajetanowicz (top3) z tipů včera odstoupil ze místa pro poruchu, dnes pokračoval. Valda (top3), když byl v první pětce, tak ho potkal defekt, dnes další. Celkově čtvrtý. Tarabus (top5) to rozbil 2 RZ před cílem na čtvrtém místě. No a Lukyanuk napálil cca 7 km před cílem do balíku slámy, když bojoval o vítězství. Auto snad do cíle dovezl
Livko Plzen Slavia
Safiullin- Konecny over izy KO
ad můj tip ze sekce fotbal :
oficiální sestavy už jsou k dispozici :
SPORTING: Rui Patrício - João Pereira, Coates, Semedo, Marvin Zeegelaar - Gelson, William Carvalho, Adrien, Bruno César - Bryan Ruiz, Slimani.
FC PORTO: Casillas - Layun, Felipe, Marcano, Teles - Herrera, André André, Danilo - Corona, André Silva, Otávio
Porto tedy úplně dle předpokladů, u Sportingu místo Jeffersona na pravém beku Zeegelaar, nikoliv Bruno César jak jsem předpokládal. Ten je posunutý víc do zálohy a je to IMHO pevnější obrana...
Pinna vylezla na HW až na @2,52, což se v těchto sestavách prostě hrát musí a já si přiložil...
GL
Sered si nesie domov krásne víťazstvo 0:4 a my krásny kurz *9**4**4**4*
V sekci tenis námět, dík za názory.
Haag - Heracles 1:1 over 2,5 gólu Ko - v 80. minutě za stavu 1:1 nedali domácí penaltu *10*
sekce hokej - tip*4*
Sonderskyje - Esbjerg 1-1 FT, PUSH
Live *4*
Tip! Bayreuth - Most | Datum zápasu: 28.8.2016 17:00 | Tip: Bayreuth | Kurz: 1.68 | Vklad: 3
V sekci Fotbal na dnes ode mne jeden zápas z Portugalska
Švýcarsko - Německo 8:2, over 9,5 OK*4*
Livebet Slavia (U21) za 4/5 OK *4* slušnej fotbal,potřebné štěstí k tomu
Michnev dobrá koncovka 15. vítěznej zapas v rade- OK*4*
Livebet, start za 20 minut*4*