Pokud někdo má Sazku, pořád je tam celkem slučnej kurz na tu japonskou čtyřhru (1,8). Jinak drop na úroveň okolo 1,6.
Pokud někdo má Sazku, pořád je tam celkem slučnej kurz na tu japonskou čtyřhru (1,8). Jinak drop na úroveň okolo 1,6.
Vcerajsi tip Nove Zamky - SR20 7:1 a teda BTTS - nie, je KO. Prave ten jeden golik mladi vstrelili, risk nevysiel, ale hral by som to znova.
z kvaldy asi az zajtra nieco, nechce sa mi teraz spisovat nic...ale rano si zahram z Asia Challenge Jordansko - Filipiny.....Ako uz tu bolo spomenute, Filip. prisli na turnaj s omladinou, prakticky z univerzit, len jeden hrac je tam skusenejsi a hrava v ich lige, ostatni prakticky hravaju druhu ligu. Aj to vyjadrenie trenera Reyesa pred turnajom bolo, ze idu zbierat skusenosti, chyba im kvalita na kazdom poste. Jordansko je po Irane, Korei a Cine pre mna ciernym konom, hoci podlahli omladine Cine pomerne vysoko, ale bol to prvy zapas - nevydareny, potom uz hrali lepsie a vyprasili Indiu a Thaiwan o 20+, kym tieto dva timy dali dole Filipincov. V time nechyba Zaid Abbas a spolu s naturalizovanym SG Dar Turkerom su hnacou silou timu. Filipinci taku kvalitu na strelbe nemaju a pod kosom je jediny 206 cm vysoky Van Opstal, ktory ale ma statistiky biedne, preto double DD rozdiel moze aj tu byt, skusim na sledovacku.....Jordansko AH -17.5 (Pinna, 1.88, 1.5/5)...
Wolves-Barnsley 0:4 - over OK *4*
Góly napadaly, byť v až neuvěřitelně opačném gardu, než se dalo předpokládat. Skvělý vstup nováčka do sezony pokračuje. Nicméně se potvrdilo, že šlo o velmi ofenzivní zápas - celkem 43 (!) střel, z toho 15 mezi tyče.
Barca bez problemov hcp, Celtic si to zlizol dostatocne :)
Basel hcp uz bude ko...nejvic jalovy vykon snad letos dnes
v betku sa nedá podať za všetky peniaze? mal som na účte 21€ chcel som podať tiket za 20 a vypísalo mi, že nemám na účte dostatok prostriedkov...robí to aj vám?
Neví někdo na kdy je odložen západ city-gladbach..???
Dotaz v SK *3**11*
Tip! Doi, Nara - Schuurs, Voráčová | Datum zápasu: 14.9.2016 08:30 | Tip: 1 | Kurz: 1.87 | Vklad: 4
více v tipech
camejko díky moc za AKO!!!!*7**4*
Jastrzebie-Katowice 3:1 KO, hostia dost vyluceni*11*
Chalani co dnes liga majstrov? Nikto nic? Mne sa celkom pacia rohy v zapase Barca/ Celtic, under 2.5 na Celtic. Ano posledny zapas v lige bol fiasko, ale treba si pozriet zostavu v akej Barca nastupila. Obrana s tragickym Mathiem a Mascheranom, nic ine sa ani nedalo cakat. Dnes full zostava a myslim, ze Celtic si to sobotne zavahanie Barci dnes pekne odserka. Navyse Celtic, aspon podla mna, na Europu uz nema. V Skotksu moze nakladat superom po 4/5 golov, ale pri konfrontacii s Europou uz tu kvalita chyba. Takze...skusam under 2.5 rohu Celticu
rytíři Čechov - Křídla sovětů Moskva 3:2 OK *4*
Čechov podle očekávání aktivnější, na konci si to zkomplikovali vyloučeníma, ale zmákli to....
z basketu ma uz niekto nieco zajtra? :)
paci sa mi aj to, ze Dani nedaju opat 69+ v Holandsku...Holandania hrali skvele v obrane v Nemecku a Rakusku, doslova ich znicili a nedovolili im nic. Rychlym Danom u nich doma povolili 72 bodov, hraju o 1. miesto v skupine, nic ine ako kvalitnu defens necakam a TT Dani under 68 sa mi paci (zatial nepodane) :)...
a sleduje někdo ten soligorsk jak si vedou, zda tlačí nebo je někde obraz..:???*4*
co tak obrazom pozeram, odporucam cosi nad DAB hrat proti Galati, oni uz teraz tahaju nohy za sebou neskutocne, ak DAB premeni aspon zlomok tak im minimalne 3-4 goly musia dat. teraz ak by bolo 4-1 nik by nenamietal
Nevim, jestli to není zakázené se ptát, když tak smažte tudle otázku, ale které stránky s free tipy jsou teď dobré? Už to nesleduju vůbec jako dřív. Myslím zahraniční samo..
Van Uytvanck 6:1 6:2 hcp -4,5 OK
Ahoj, hokej zápas KHL Magnitogorsk-Minsk...domácim sa momentálne rozpadla prva formácie, ale aj tak ma láka tip ah-1,5 na domácich...hlavne preto, že pre Minsk je to tretí zápas za 4 dni.Vcera museli otáčať zápas v Celjabinsku, v posledných minútach. Prosim o nejakých názor.Diky