Erik Thorell zavesil v case 31:47 ak niekto skusil*17*
Erik Thorell zavesil v case 31:47 ak niekto skusil*17*
Dotaz v sázkovkách, díky za info kdo bude vědět*4*
hm, nechce sa mi verit, ze Gruzinci prehraju so Svedmi, ten prvy polcas asi riadne odflakli a teraz ML na nich 2.65...lolo, ak si tu, nesledujes niekde stats? :)
sekcia hokej, vecer vyhodnotim,ake to dnes bolo celkovo *17*
Tip! Milwaukee Brewers-Colorado Rocki | Datum zápasu: 24.8.2016 20:10 | Tip: COL+7,5H | Kurz: 1.71 | Vklad: 4
Tak automat na aktualizaci stranky zase vypnut. Zas klikejte na obnovit*17**16*
Cyklistika livko
Len v skratke , nemam vela času , ale myslím že je velká hodnota na Zilinu B proti Pohroniu, ktoré hra zatial velku biedu, odvolali trenera Cernáka po minulom kole, tak verím, že dnes nebude platiť staré známe heslo nová metla dobre metie , od ZA som čakal možno aj vačšie posilenie z A tímu, ale aj tak kvalita by mala byť na ich strane na domacej umelke , Zilina B ---- ah - 1 @ 1,93 ... 3/5 GL *4*
Tenisti co dneska kvalda Us open? Mne zaujal duel Popko-Moriya, @1,85 na japonce.Letos sice nijak nezari, ale na gs by mohl mit vetsi motivaci.Na tvrdy povrch sedi podle me lip nez popko, ten prece jenom zatim prechazi z itf na challengery,zkusonosti z gs myslim taky nema prakticky zadne
Loko - Tverichi dnes jen 2:1
loko win 1 tř. KO, oba 2 góly NE OK, loko over 4.5 KO
live, unibet trochu mimo *17*
čau mě mizí příspěvky asi to zas blbne
staliku opatovne mi miznú komenty, ostávajú len logá a nicky užívatelov a opat aj: Chyba 503 Service Temporarily Unavailable
503ka parkrát za sebou šéfiku ;-)
nieco z pripravaku v Petrohrade...
tip sekce tenis
Tip! Asuncion - Barateiro | Datum zápasu: 24.8.2016 22:00 | Tip: Barateiro AH -4,5 | Kurz: 1.8 | Vklad: 3
Dotaz v sekci sázkové kanceláře. díky
live MHL B bet365
Loko Yunior - Tverichi
cca před týdnem 6:0 pro lokálku *4*