Nemáte prosím livko na Camejkuv hokej Bietigheim - Strasburk ? Dík *4*
Nemáte prosím livko na Camejkuv hokej Bietigheim - Strasburk ? Dík *4*
Děkuji za rohy na Liverpool*4*
live *3* bet365 Barsy Astana - Slovan Bratislava
Ladja Togliatti - Dizelist Penza 2:0 OK *4*
Tipáč teď vypsal u livka toho ženskýho hokeje Švajc -3,5 za 1.52, což je stejnej kurz jako má bekto -5,5. Řekl bych, že je to hratelný.
názor -rohy Burnley - Liverpool stav 2:0 po 1. poločase na rohy 5:0 pro Live, celkově Liverpool obrovský tlak střely 2:2 mimo 11:0 ! Klop to jen tak nenechá a bude to hecovat, Liverpool bude chtít alespoň srovnat, čekám od nich opět tlak, Burnley se bude soustředit na udržení 2:0 nikam se hnát nebudou, betko momentálně hcp rohy - 8 což za stavu 5.0 je dle mého názoru a situace hratelný , kurz 2.05
Livebet
Sonderjyske-Ambri 3:2 over KO*10*
Nemate livescore k zapasu ambri piotta-sonderjyske? A augsburg- japan??
Tip! Belfast - Bremerhaven | Datum zápasu: 20.8.2016 20:00 | Tip: over 5,5 | Kurz: 1.55 | Vklad: 3
Tip! Swansea - Hull | Datum zápasu: 20.8.2016 16:00 | Tip: Hull +1 (více rohů) | Kurz: 1.9 | Vklad: 4
tip na Skoky do vody v Riu v sekci ostatní sporty
prosim vas dost často mi skače : Servis Temporaly Unavailaible je to len u mna alebo kazdemu na chvilu nejde web ?
V sekci Fotbal ode mne na dnes jeden zápas z Portugalska
Tip! Sonderjyske-Ambri | Datum zápasu: 20.8.2016 14:00 | Tip: over 5,5 | Kurz: 1.8 | Vklad: 2
nema niekto nahodou livko na hokej tychy - miskolc? vsade hladam a zatial som nic nenasiel,vdaka
niekto, kto sleduje tu nasu sranda futbalovu ligu? :)
Slovan - Zilina.....mal som moznost vidiet Slovan 4x v telke v tejto sezone a reval som - reval som od smiechu, co oni (ne)hraju - bez myslienky, bez napadu, bez srdca - pobrali do timu hracov v lete, ktori sa neuchytili ani v 3. ligach europskych, no pre nasu ligu su to vraj kvalitne posily - vobec ma nepresvedcili, navyse ten Cypersky "strateg" bolo nieco hrozne. Prevzal to na chvilu nejaky trener mladeze, aj s nim rupli v "Ruzi" 2:3, ked uz bolo 0:3. Teraz zase zobrali nejakeho balkanskeho divizneho trenera, ktoreho nik nepozna - lenze tam treba najprv prekopat tu "kvalitu" v time, moze aj Mourinho trenovat tu bandu nekopov.....ZI podla mna pojde na titul, vedia tam co robia, kvalita na nase pomery slusna, stabilne vykony, pekny futbal a tu nemohucnost Slovana by mohli vyuzit a vzdialit sa este v tabulke.....na nich AH 0 je 2.20! hm? :)
Tip! Ladja Togliatti - Dizelist Penza | Datum zápasu: 20.8.2016 15:00 | Tip: Ladja hcp - 1 | Kurz: 1.9 | Vklad: 4