Slavia-Kladno 2:1 over KO,tady sem byl mimo*15*
Hradec-Olomouc 4:3 over z livka OK *4*
Slavia-Kladno 2:1 over KO,tady sem byl mimo*15*
Hradec-Olomouc 4:3 over z livka OK *4*
Košice 6-2 hcp ok
Live Tábor!
Domácí jsou lepší zaslouženě vedou. Hosté přišli o vyloučeného útočníka z 1. pětky. Další komplikace. Navíc na třetí třetinu by mel jít do brány druhej gólman, kde kvalita ani zkušenosti nejsou. Výhra třetiny respektive ještě hcp na Tábor určitě hratelné. 2/5
Já nevím, rugby mám rád, tipuji ho, ale 7s série se přiznám moc nesleduji.
Přesto dnešní semifinále Fiji v Japonsko a hcp -12,5 @ 2,090 (pinna) mi přijde vzhledem k vzájemným zápasům ta hranice celkem málo.
V letošním roce je Fiji přejelo hladce. 45-7 na Novém Zélandu, 43-7 v USA .
Japonci se sice překvapivě dostali už do semifinále, překvapili hlavně v úvodním utkání proti NZ, neboť na sérii v USA je NZ porazil 20-bodovým rozdílem. Konfrontace s Velkou Británii být nemohla. Naopak Keňu už porazili celkem hladce na sérii v USA 31-7 a v Dubaji koncem roku s něma remízovali a následná výhra proti Francii překvapením takovým také není, poněvadž je porazili před vzájemným zápasem na OH už 2x.
Fiji má velmi silný fyzicky nadupaný tým, je posledním šampiónem 7s série (obhájila titul z předešlého roku), momentálně velmi kvalitní hráče jako jsou kapitán Kolinisau, Veremalua, Rawaca či Ravouvou.
Tak uvidíme.
nemate nahodou na JYP -Pelitat?dakujem
Johnson 6:1 6:1 Tip Ok *4*
zo sekcie tenis Del Potro - Daniel Taro , 1st set TB, over 9,5 OK *5* *4*
livko *4**4*
Nevím jak si mám dát na mobilu sekci hokej, tak to dam v krátkosti sem.
Tábor - Havl Brod
18:00
Tábor win @ 1,52 bet365 , marathon, 1xbet
Tábor -1,5 @1,90
5/5 full stake
Střetnou se dva tradiční a elitní týmy 2. ligy. Havl Brod ma postupové ambice, ma velmi dobrý tým, který ještě dobře posílil. Dnes ale k prvnímu zapasu nastoupí na 3 pětky bez největších opor minulého ročníku. Jedou mladí kluci.
Tábor bude mít v týmu opory doplněné o novy kluky na zkoušku. Gólman bude chytat celých 60 minut a už to doma budou chtit pomalu ladit. Navíc je to pro ně už druhy zápas, taky výhoda.
Havl Brod jede na první zápas s mladým týmem. V sezóně by měl mít Brod navrch, dnes však zápas ovládnou domácí.
Ako som predpokladal Martin bez opôr. Nehrajú členovia 1. formácie Tabaček, Bílek, Heizer. Tým pádom sa rozpadli prvé dva útoky, ktoré sú najlepšie. Obrana slabota to už tu bolo písané . Košice len bez Nagya, dobrá zostava
něco z hokeje v sekci lehce
Do livka jsem dal tenis,ktery zacina za 15 min*4*
Tak byl nasazen balik uprav. Pokud nekdo vidi, ze jeho chyba co hlasil nebyla opravena nebo si nekdo dalsi vsimne neceho tak prosim poslete mi to do zprav. diky moc!
live Taifun - Amurskie Tygři 1:3 *4*
neprohra OK, SBR OK
Khabarovsk zase dvě přesilovky 5:3 na konci jednu proměnili, ale v tomto zápase byli na trestný více hráči Khabarovsku...ale jinak to zmákli, svojí kvalitu budou mít
Chodov-Hollvikens KO Švédové asi vcera zkoušeli české pivo, hrozny výkon.
Vítkovice - Koniz OK
nebudu to sepisovat, čeká mě trénink, ale info....Mestis příprava JYP-Akatemia - Peliitat, pro oba první zápas, Akatemia solidní sestava produktivní hráči + přišli nový, Peliitat bude zkoušet 8 juniorů !! *3* obě sestavy hooodně mladý, Akatemia lepší, za Peliitat třeba centr 32 let co rok nehrál hokej, předtím hrál 4. a 5. Finskou ligu čili prales, první lajna Peliitat bodově bída.....kdo by chtěl zkoušet, tak se mi dobře jeví over 5.5 a výhra Akatemia, start klasika 17:30
Tip! Sputnik Almetievsk - Irbis Kazaň | Datum zápasu: 11.8.2016 17:00 | Tip: Irbis Kazaň hcp - 1.5 | Kurz: 1.82 | Vklad: 2