sekcia basket
sekcia basket
sekcia hokej, doplnena *3*
Nejake navrhy na memorila IH hokej? Svycari vcera bida, od USA by mohli dostat podle me zase pridel,usa v powlednich letech tradicne velka sila.Nasi souboj s Finama tezko rict a Rusko-Kanda tam se mi vice libi Kanada @2.00, ten vyber je podle kvalitnejsi,byt teda kanada proti slabsimu slovensku az po prodl 3:2
Tip! Servette-Mnichov | Datum zápasu: 9.8.2016 18:00 | Tip: over 5,5 | Kurz: 2 | Vklad: 2
ještě jeden hokej v análkách
Čosi aj odomna v hokeji
Problem s tipy programátor intenzivně řeší. Budeme informovat až to bude ok.
I Já mám problém s přidáním tipu do sekce tipy, tudíž alespoň sepsáno v sekci tenis, jeden tip na odpoledne střední vklad*4*
sekcia hokej, nieco z polska *3*
Sekcia futbal a niečo zo slovenského pohára
Nezadařilo se mi to uložit do tipů, a tak je v sekci FOTBAL tip na večerní Ligový pohár v Anglii (závěr zkrácen - nevešlo se...).
GL *4*
Rychlo Live Bet365 Tenis Trnava
Dánský pohár v sekci fotbal. Mělo to jít do tipů, ale nedaří se uložit. Takže aspoň takhle.
Tip! Litoměřice-Most | Datum zápasu: 9.8.2016 18:00 | Tip: over 5,5 | Kurz: 1.9 | Vklad: 2
hokejová příprava v análkách
Tenisaci jak vidíte Safarovou ve čtyřhře? Včera odstoupila, střevní problémy. Dnes ve čtyřhře kurzy 4,3 +- na bouchard a její partnerku mi přijde zajímavé.
Tip! Monaco - Murray | Datum zápasu: 9.8.2016 17:15 | Tip: Domácí vyhrají alespoň 1 set | Kurz: 4.25 | Vklad: 1
Tip! Monaco - Murray | Datum zápasu: 9.8.2016 17:15 | Tip: over 18,5 | Kurz: 1.98 | Vklad: 4
tip v sekci tenis *4* Nějak to nejde vložit do tipů...
Japonsko-Brazílie 6:18, over OK*8*, uz po trech čtvrtinách bylo hotovo
Williams 7:6 6:2 over 17,5 OK
Tak Amerika Venezuela tu z diskusie podla predpokladov 113 69 over 167 OK aj ked prve 2 stvrtiny nic moc trochu chlapci narobily stresy ale po prestavke uz o islo ako malo nastrielali 108 bodov *4*