<span style="color:red;">Kdyby se nekomu nedarilo prihlasit tak mi napiste na admin@tipmatchbets.com *17**17*</span>
<span style="color:red;">Kdyby se nekomu nedarilo prihlasit tak mi napiste na admin@tipmatchbets.com *17**17*</span>
Na mobile ked chcem dalsie strany tak nejde ? Vzdy bude len jedna ?
dotaz sk
NIG 66 bodov.....TT under 75.5 OK *4*
Dá se něco dělat s tím nepříjemným bílým podkladem?
LIVE *4* môj prvý tip na novom portáli , tak verím že víťazne , GL *4*
Chlapci da sa niekde sledovat priebezny pocet medaili na OH?
Jak píše engill když ti někdo napíše pod tebe bude zelenou už pořád i když tu nebude ne?
<span style="color:red;">Jinak zelena barva vedle nicku v diskuzi znamena, ze je online. Cerna ze neni. </span>
Nefunguje řádkování... Píše to furt do jednoho řádku, i když entruju...
SL Benfica – Sporting Braga 3:0 FT
BTTS, bet KO
Neuvěřitelný, co Braga dokázala zahodit *10*
K obrazkum do profilu. Zkuste google chrome...tam to jede. NEvim jaky prohlizec pouzivate.
Nejde najet na další stranu historie, tedy například na tvůj první slavnostni příspěvek.. Tj. cislovani nebo sipky, ci predchozi - nasledujici atp.?
<span style="color:red;">KDo si chce neco vytahnout z diskuznich sekci stareho webu tak old2.tipmatchbets.com
</span>
nešlo by zvětšit pole pro psaní zpráv ? hodně malé
<span style="color:red;">KDo nema moznost nastavit si emailovy hlaseni a ma mit(moderatori, admini a platici navstevnici) tak mi prosim napiste do zprav a zitra to poresime. Diky</span>
na mobile nevidim sekcie tu :)
žraloku si tu ? *8*
Nešlo by přenést do každé sekce aspoň poslední stránku, která byla v každé sekci ve staré verzi?
Jeste jeden poznatek, nekteri jsou v email alertu 2x (Uncaak, Scarpa) ....A predpokladam pri tom refreshy se obcas schovaji nektery vlakna konverzace a nejdou ani rozkliknout, ale to uz jste myslim resili nize*8*