Tip! Karpaty Lvov - Zirka Kropyvnytsk | Datum zápasu: 16.7.2017 16:00 | Tip: Karpaty Lvov | Kurz: 1.8 | Vklad: 2
Tip! Karpaty Lvov - Zirka Kropyvnytsk | Datum zápasu: 16.7.2017 16:00 | Tip: Karpaty Lvov | Kurz: 1.8 | Vklad: 2
Urawa - Borussia Dortmund over 3,5...1,8...2,5/5
Domáci si pozvali Borussiu na ,,zápas pre divákov". Bude plný dom. Aj syn mi písal,že mal problém zohnať lístky a o zápas je obrovský záujem hlavne z fan klubu Borussie v Japonsku. A tak to aj obe mužstva pojmu ten zápas. Urawa je v lige najoverovejšie mužstvo.Najviac golov dali a skoro najviac aj dostali. Neprekvapí ma výsledok v podobe 2:4,3:4.
Tip! Linfield - Celtic | Datum zápasu: 14.7.2017 18:00 | Tip: Celtic -2,5 | Kurz: 2 | Vklad: 3
Tip! Astra Giurgiu - Zira | Datum zápasu: 13.7.2017 19:30 | Tip: Zira7 | Kurz: 2.12 | Vklad: 1
20:15
Slovan - Lyngby
Tip: domaci bude zahravat 6 rohov a viac
Kurz:1.85
Stavkova kancelaria: Tipsport
Dovera:3/5
Zdravim dnes si dame dalsiu analyzu na rohove kopy.
Myslim, ze Slovan moze v EL zajst daleko. Ich hra sa mi zacina pacit. Trener Vukomanovic priniesol do muzstva disciplinu co predtym muzstvu chybala. Prisla aj kvalita co sa tyka hracskeho kadra. Velmi dobre sa ukazuje Mares a aj Holosko. Taktiez aj Sekulic alebo de Kamps a aj ostatny si myslim ,ze sa dostali do velmi dobrej formy. Vidiet, ze Slovan to tento rok s titulom a postupom v EL mysli naozaj vazne. Co som si vsimol ako aj predtym na Ziline a Trencine, ze hlavne doma zahravaju vela rohovych kopov. Slovan doma proti Jerevanu zahraval 13 rohovych kopov. Vonku 7.Aj ked pravda Lyngby bude ina kava ako Jerevan, ale doma im veli vyhrat a hrat do plnych a busit do supera po dobu 90.minut kedze v Dansku to uz bude ina kava.
Zostavu ocakavam podobnu ako proti Jerevanu. Na hrote silny Mares s Cavricom. Co som si vsimol Slovan hra dost po kridlach s tym, ze potom centrovane lopty prichadzaju na Maresa. Dnes ocakavam nieco podobne.
Lyngby som videl hrat iba chvilu, ked hrali proti Bangoru z Walleskej ligy a celkom sa s nimi natrapili. Doma vyhrali len 1:0 , ale u supera vyhrali 3:0. Dnes ocakavam od nich disciplinovany vykon hlavne smerom dozadu a hrat na rychle brejky s umyslom strelit gol na superovom ihrisku. Ono dnes sa im to moze kludne podarit lebo Slovan urcite viac preveria ako Jerevan od ktoreho dostali gol sice z penalty, ale aj to sa rata.
Zhrnute a podciarknute.
Od Slovanu ocakavam disciplinovany vykon a strelit co najviac golov a tlacit sa dopredu, kedze v Dansku ich necaka nic lahke. Lyngby naopak disciplinovany vykon hlavne smerom dozadu s umyslom strelit aspon jeden gol. Ak by sa im to podarilo o to lepsie pre nas. GL kto skusi. Tip najdete v Tipsporte
ŠK Slovan - Lyngby BK
Slovan 6 striel a viac na bránu súpera.
Tip na kurz.
Slovan v úvodnom zápase 2. predkola Európskej ligy privíta dánsky Lyngby BK.
Dáni hrajú silový a nátlakový futbal. Majú vysokých hráčov a tažia zo štandardných situácii. V šestnástke vyhrávajú súboje. Veková skladba je rôznorodá. Sú tam skúsení futbalisti ale aj viacero mladíkov.
Lyngby nedáva veľa gólov. Skôr sa zameriavajú na defenzívu.
Aj v dnešnom zápase sa budú snažiť udržať si čisté konto a uhrať co najpriaznivejší výsledok do odvety.
V prvom predkole si poradili s waleskym Bangor City.
Slovan je favorit. Musí min. 2x skórovať.
Letné posili zapadli dobre do mužstva. Posilnila sa hlavne ofenzíva. Ukázali to ak zápasy prvého predkola.
Dani sú silnejší super ako Pjunik, ale 9 gólov je slušný potenciál.
Kurz na počet striel Slovana sa mi pozdáva. Keď si to rozdelíme na polcas tak 3 strely v takomto zápase musia padnúť. Slovan hra útočne. Útoku vypomáhajú aj krajný obrancovia.
Slovan odohral 130 zápasov v európskych pohároch. Z toho 2x hral s dánskymi súpermi a 2x postúpil.
Dnešný zápas je pre Slovan veľká vyzva. Musia uhrať co najlepsi výsledok do odvety. Ideálne by bolo 2:0, 3:0.
Podľa vyjadrení z tlačovej konferencie chcú hrať útočne, kombinačné a držať súpera pod tlakom. Pri takejto nátlakovej hre je predpoklad viacerych streleckých pokusov.
Ak nezvládnu tento zápas, tak v Dánsku pri defenzívnej hre Lyngby ťažko uspejú.
Tréner Slovana ma jasno v skladbe zostavy. Jediný otáznik je este v defenzíve. K dispozícii ma 16-17 stopercentne pripravených hráčov. Rabiu nenastúpi, ale počíta s Vittekom!
Podľa mna to bol len mediálny ťah..Vittek neverím, ze bude v základe.
Sú tam ini schopnejší útočníci. Hološko aj Mareš.
Verím v ofenzívu Slovana a aj vo viacero striel na bránu súpera.
*4*
Tip! Spartaks Jurmala vs FC Astana | Datum zápasu: 12.7.2017 18:30 | Tip: FC Astana -1 | Kurz: 1.96 | Vklad: 3
12.07.2017 20:15
MSK Zilina - FC Kodan
tip: domaci budu zahravat 5 rohov a viac
Kurz:1.85
Stavkova kancelaria: Tipsport
Dovera:3/5
Pre Zilinu to bude futbalovy sviatok. Ocakavam plny dom a domaci sa vyhecuju ku skvelemu vykonu. Zilina v priprave posobila velmi rozpacito hlavne v defenzive sa dopustali vela lacnych chyb. Dnes ocakavam koncetrovany vykon od zilinskych futbalistov a hrat na plno po dobu 90. minut. Co som si vsimol na Ziline uz davnejsie a aj teraz sa to potvrdzuje, ze doma na svojej umelej trave zahrava vela rohovych kopov. Pozeral som tlacovku pred dnesnym zapasom a trener Gula hovoril, ze chcu na supera vybehnut hned od prvej sekundy a skusit ich zaskocit.
Trener hovoril aj o nejakych specialnych loptach s ktorymi sa bude hrat a ktore by mali viac vyhovovat zilinskym hracom plus pred zapasom ako je u nich zvykom budu mat poliatu umelu travu takze hra bude este rychlejsia.
Kvalita je jednoznacne na strane Kodane o tom sa ani nemusime bavit a aj keby zapas Zilina prehravala 0:3 verim,ze sa budu tlacit dopredu pocas celeho zapasu a 5 rohov si myslim, ze nie az tak vela. Ocakavam ich typicku kridelnu hru s tym, ze na hrote bude Otubanjo, ktory je pre obranu supera velmi neprijemny a ak budu prichadzat centre na neho tak mozu z toho pramenit rohove kopy. GL kto skusi *4*
Frinedlies 12.7.
Opava - Žilina B
Mladí Šošoni se budou snažit, ale tohle je nad jejich možnosti. Dva roky (nebo kdy) dostali zde dokonce devítku, což se opakovat asi nebude, ale v kádru SFC se bojuje o sestavu a o víkendu není zvučnějšího soupeře (Petřkovice)
Opava win na 88%
Pardubice - Podbrezová
Český druholigista si prošel krizí na podzim, ale na jaře už se zase vracel tam kam patří, což je horní polovina tabulky. Podbrezová skládá mančaft jak harmoniku a za horší střed budou rádi. Dneska může mít sehranost velký vliv a ta hovoří pro Pardubky
Pardubice dnb 55%
FK Senica - Lokomotíva Zvolen
Vyhra Senica v AH -1,5...@2,11
Hra sa 12.7.2017...o 11:00
Senica s novými posilami nastúpi na tento prípravný zápas. Muzstvo sa nádejne skladá a Ivan Vrabec môže nastavovať taktiku.
Plach, Otrisal, Červenák, Medvedev, Kovaľ, Kovač a další dnes budú kontrolovať zápas.
Bojovnosť mladíkov so skúsenosťou bude asi veľkou devízou tohto mužstva.
MFK Zvolen začal letnú prípravu 3. júna. Z minulocneho kádra zostalo 7 hráčov. Do prípravy A mužstva sa zapojili aj 5 juniori a aj niektorí hráči U19.
Prípravné zápasy nedopadli dobre prehrali 3:1, 4:1...a raz vyhrali 4:1.
Sila mužstva je žalostná. Síce sa snažia o technicky futbal, ale nedarí sa. Presnosť prihrávok a prechod do útoku je tragicky. Zosúladenie jednotlivých tipov hráčov bude v tejto fáze ťažké. Hráči nevedia co robiť ak nemajú loptu. Miesta v systéme nevedia striedať.
Zvolen je nezrelé a neskúsené muzstvo, ktoré v dnešnom zápase bude ťahať za kratší koniec.
Ciele a ambície na tuto sezónu sú jasne " záchrana "!
V zápase by mala jednoznačne dominovať Senica.
12.7.2017 20:15
Žilina - Kodaň tip: 1X @1,90 bet365 3/5
Zajtra v Žiline bude futbalový sviatok. Štadión je už takmer vypredaný o zápas je vysoký záujem.
Hostia z Kodane prídu do Žiliny už bez stopéra Mathiasa "Zanku" Jörgensena ktorý bol v minulom ročníku LM v top 11 LM 2016/2017. (Prestúpil do anglickej ligy). Hostí by som kvalitou nepreceňoval. Áno majú odohrané kvalitné zápasy v lige majstrov, ale hrajú vonku a to je o niečo ťažšie. V základe hra napr. Uroš Matič, bývalý hráč MFK Košice. Je to skvelý hráč ale aby to bola svetová extratrieda to nie.
Žilina má mladí no kvalitní káder. Dosť hráčov hraje v reprezentáciách Slovensko U21, U18 a majú kvalitného trénera Guľu, ktorý určite tím na zápas dostatočne pripraví.
GL
Čtvrteční EL
Almaty, Apollon, Sturm, Brodnby, Maccabi - vše home winy
Do jednoho pro mě gigantické rozdíly a ambice vůbec
Brann Bergen
Slátaný Ružomberok si vybral štěstí a okolnosti proti Vojvodině a tohle může být ještě o level výše, na který zkrátka nyní dosáhnout nemůže. Nejhodnotněji se mi jeví postup Brannu
Trenčín
Naopak Trenčínu věřím, je z jeho hráčů cítit kolektivní snaha prosadit jak klub, tak sebe samotné a izraelský soupeř je neprověřený v pohárech a s otazníkem vlastně všeho.
Slovan
I zde bych vsadil na týmovost, která ze Slovanu čiší. Home win 2,05 kurz a postup 2,10 když Belasí mohou dát gól i venku?
Boleslav
Nic proti Irům, ale tam je Cork a daleko nikdo a Embéčka by si už konečně taky měla dát záležet. Nabízí se away win a nebál bych se ho ohodnotit třeba 1,65.
Videoton
Třebaže Kalju není otloukánek, tak Videoton je pro mě výše jak třeba Honvód a minimálně postup by mu neměl uniknout.
GL a rád za názory, úplně nejraději za nápomocnou kritiku*4*
13.7.2017 20:30 EL
Hajduk Split - Levski tip: X2 @1,91bet365 4/5
Neveril som vlastným očiam, keď som uvidel tento kurz na neprehru hostí. kurzy som čakal v rovine resp. som mierne favorizoval Levski a fair na neprehru hostí viac ako 1,50 by som určite nedal. open na výhru Hajduku bol cca 1,60 a dnes už to je cca 1,80 - 1,90 a myslím že do štvrtka sa kurzy vyrovnajú.
Hajduk svoj tím viac rozpredáva ako nakupuje a európskej scéne už sa mu dlhšie nedarí výrazne presadiť. Tento tím sledujem hlavne kvôli ich fanúšikom (Torcida) osobne som bol aj na pár zápasoch a atmosféra na zápase je neuveriteľná. ale keď sledujete hru a kvalitu domácich tak je to až na zaplakanie.
Odkedy je Ludogorets dotovaný miliónmi eur je Levski iba tím č. 2. Možno aj kvôli tomuto je takýto prehnaný kurz.
Tip! Levadia - Flora | Datum zápasu: 9.7.2017 18:00 | Tip: over 2,5 gólu | Kurz: 1.86 | Vklad: 2
Tip! Tianjin Teda - Shandong Luneng | Datum zápasu: 9.7.2017 13:35 | Tip: over 9,5 rohů | Kurz: 1.95 | Vklad: 1
Tip! Gruzínsko U19 - Česko U19 | Datum zápasu: 8.7.2017 18:00 | Tip: over 2,5 | Kurz: 1.91 | Vklad: 3
Tip! Rovaniemi - HIFK | Datum zápasu: 8.7.2017 16:00 | Tip: over 1,5 gólu | Kurz: 2.67 | Vklad: 1
Tip! Nemecko U19 - Bulharsko U19 | Datum zápasu: 6.7.2017 18:00 | Tip: Bulharsko dá gól | Kurz: 2 | Vklad: 3
Tip! Trakai-St. Johnstone | Datum zápasu: 6.7.2017 18:00 | Tip: under 2,5 | Kurz: 1.76 | Vklad: 2