Zápas: HC Kometa Brno (2.) – HC Oceláři Třinec (1.)
Tip: Oba týmy dají dva a více branek
Kurz: 1,7
Sázkovka: Tipsport
Stake: 2/5
Kdy a kde: 20.11.2016, 17:20 v DRFG Aréna (7,700 diváků)
Lepší zápas si myslím letošní ELH nemůže nabídnout. Souboj gigantů a v této chvíli asi nejlépe zjištěných týmů. Navíc hrajících ve formě. Pokud se to nezvrhne v nějakou taktickou nesmyslnou válku, očekávám super zápas na hranici reprezentačních, tedy rychlý svižný. A proč ne kádry jsou opravdu nadupané!
Kometa – o té už jsem tady napsal možné i nemožné. Když pominu poslední zápas proti krutě anitihokej hrajícím Pardubicím je to válec. A doma úplně. První dvě pětky z říše snu a myslím, že i třetí ve složení Káňa – Čermák – Vincour by si leckde střihla i pětku první. Jediná otázka je koho postaví Zábranský do branky. Jinak o žádných zraněních nevím…
Třinec – to co Kometa. Nadupaný kádr, i když si nemyslím, že až tak jako Kometa. Ale tam je něco jiného, hráči jsou delší dobu pohromadě a to taky dělá hodně, hlavně v obraně. Koho postaví trenéři do branky je tady zcela a úplně jedno, kvalita v Třineckém brankovišti je neoddiskutovatelná.
Tak a teď proč by měly padnou minimálně dvě branky na každé straně.
Nemyslím si že by se odehrávalo to, čeho jsem byl svědkem minulý týden, kdy Pardubice předvedly opravdu totální destrukci (a to si myslím je slabé slovo). Dneska čekám pěkný ofenzivní rychlý hokej. Kvalita je asi na straně Komety, určitě ta útočná, obrana malinko ale opravdu malinko skřípe, hlavně Kováčik už na to asi nemá (byl zranění a ne a ne se do toho dostat), Třinec o něco malinko lepší v obraně a určitě v brankovišti, to je podle mě jediná vada Komety, ne že by měla slabé brankaře to vůbec, ale jejich výkony nejsou moc vyrovnané.
Proto si myslím, že Třinec má šanci v Brně vstřelit aspoň ty dvě branky a kvalita útoku Brna se může prosadit proti výborně chytajícím brankařům hostů. Jak jsem psal opravdu se těším a očekávám pěkný hokej…
GL FULHAM