Zápas: HC Kometa Brno (3.) – HC Piráti Chomutov (6.)
Tip: 1
Kurz: 1,52
Sázkova: Bet365
Stake: 3/5
Soutěž: Tipsport Extraliga
Kdy a kde: 27.11.2016 v 17:00 DRFG Aréna (7,700 diváků)
Název článku by mohl být: Koho jiného, když ne Piráty!!
A opět moje oblíbené téma, tedy Kometa…
Kometa – Už jsem o ní napsal moc a mnoho, její hlavní problém se teď nejmenuje nemohoucnost, ale okoukanost a žádný progres. Ano na Kometu se stačí dobře nachystat a co si budeme povídat to Růžička určitě zvládá. Kometa z posledních 5ti zápasů vyhrála jen jeden, když v prodloužení upotila Třinec, nutno podotknout v krásném zápase. Poslední výhru za tři body pamatuje kometa 11.11. a to už je šest kol. Nevím, ale kádr s takovými jmény by měl vyhrávat, ne sice vše, ale skoro vše. Kde je chyba? Asi na lavičce ať se na to dívám jak se dívám, Zábranský prostě není trenér a nikdy nebude. Poslední zápas s Libercem, co k němu. Rychlé vedení 3:0 a to by si tak zkušený tým měl prostě pohlídat. Nakonec z toho byl strach o výsledek…
Chomutov – ten se po slabším konci října a začátku listopadu začíná zvedat. 4 výhry v řade (z toho dvě v prodloužení) ho tak trochu pasují do toho že by mohl Kometu zle potrápit. Ale když nepočítám Třinec v Chomutově, tak Olomouc, trápící se Zlín a ani doma upocenou Mladou Boleslav nepovažuji za soupeře hodné Kometě.
Zápas - a hlavně jestli existuje nějaký led, kde Piráti hrají nejvíc neradi je to právě ten Brněnský. Když pominu výhru v posledním zápase Play Off loni tak Chomutov v brně nevyhrál od roku 2007!!!!!! A to je celých 15 zápasů! Jen jedna remíza jinak samá výhra Komety a to ať už v jakémkoliv složení!!! Ano Kometa se trápí ale dnes má ideálního soupeře na to, aby se zvedla a já pevně věřím že se tak stane i přes Růžičkův anti hokej! Vím kurz sice nic moc, ale pro mě v kontextu věcí prostě hodnotu má!!!
GL FULHAM