SWE - DEN U20
první zápas MS U20
SWE opět budou útočit na vítězství ve skupině a na medaili.
Tým je silný a bude se to vše točit kolem Saši Nylandera, Ek Erikksona, Grundstroma a Asplunda. Tým je zase dobrý tento rok. V brance mají kvalitu. Švédi mají v týmu hráče, kteří to válí už nějaký ten rok v U18 a hlavně i v U20.
Dáni budou zase defens laděný tým. Ti budou čekat a zase čekat na svou šanci. Oni podle mne zase zaútočí na relativně hratelné týmy jako jsou např. SUI.
Proti SWE jim to nikdy nešlo, ani v roce 2015, kdy měli v týmu Ehlera, Ellera či Bjorkstranda. I tak jim SWE dali bídu. Letos tam je jen True či Blichfeld nebo Korsgaard. Takže se zase zaměří na svou defens hru. V brance letos už není Lillie, což byl pro ně posl. dva roky klíč k úspěchu.
V přípravě zahráli solidní zápas s RUS, kde prohráli 1:2pp, ale co k tomu říct, oni na ty Rusáky umí prostě zahrát.
SWE vystřelili RUS 4:0. Měli přes 40 střel a to mohou být RUS rádi, že je golově šetřili.
Loni na MS SWE vyhráli 5:0 a na střely drtili Dány 48:9.
Letos to nečekám tak strašné ze strany Dánů, přesto nevěřím,že by měli se SWE držet krok. Ti mají o rozdílové hráče, kteří budou dělat Dánům velké problémy a to hlavně ta jejich první lajna.
Letos se přikloním k lepšímu střeleckému umu SWE a půjdu do počtu branek.
Hlad po medaili u SWE je znatelný. Posl. 2 roky mají vždy 4.místo a to chtějí letos zlomit. Dáni mají zítra další zápas a SWE volno.
SWE je podle mne dneska doufám brankově zase vyučí a dají požadovaných 6 branek a vyhrají s přehledem.
Posl. 3 zápasy byly v réžii SWE 5:0, 5:1, 5:0...SWE vždy moře střel a jen 5 branek. Pro mne letos DEN o něco slabší, tak by se to přes těch 5 mělo přehoupnout.
tip over 5,5 branek SWE 1,92 tipsport 2/5*4*