Herbert - Harrison | Paříž Masters | TIP: 1 | Kurz: 2 | Dnes 13:00 | BET365 | Vklad: 3/5
Herberta mám docela rád, za poslední roky udělal vcelku dost solidní pokrok, patří mezi nejlepší deblisty světa, má velmi dobrý servis, přechodovou fázi na síť, tam umí zakončit a celkově si tam umí poradit velmi dobře. Povrch by mu na domácím podniku měl svědčit, určitě si umím představit to jak bude hrát. Herbert toho v hale odehrál za svou kariéru opravdu hodně a v dnešním zápase ho vidím jako mírného favorita, určitě bych kurzy obrátil.
Harrisona moc nemám rád, on to není tenista, který by byl symbolem spolehlivosti, umí zahrát, ale také umí pořádně zaklaunit a být takovým dost nevyzpytatelným tenistou. Navíc když mu nechodí servis, který je jinak vcelku dobrý, tak se velmi těžko prosazuje. V hale toho má odehráno daleko méně, než jeho soupeř, věřím že to bude znát. Oba tady hráli v prvním kole kvaldy tři sety.
Osobně si zahraji Herba, pro mě je to trošku spolehlivější a komplexnější hráč, než Amík, kterého mám ve škatulce tenisové nevyzpytatelnosti. GL *4*