Tip! Kohlschreiber-Fognini | Datum zápasu: 22.10.2016 14:35 | Tip: Philipp Kohlschreiber | Kurz: 1.9 | Vklad: 3
Tip! Kohlschreiber-Fognini | Datum zápasu: 22.10.2016 14:35 | Tip: Philipp Kohlschreiber | Kurz: 1.9 | Vklad: 3
Authom - Eremin
Internationaux de Tennis du Grand Rodez Aveyron
22.10. 15:00
Tip: Over 20,5 games
Tahle lajna je proste v halovych podminkach strasne nizka, tento zapas by mel byt navic velmi vyrovnany. Authom toho ma v indooru odehrano radne a Eremin se mi sem taky hodi. Podani oba nadprumerne, takze to vidim na vyrovnany mac.
Lootsma- Gengel b365 over 20.5 1.83 5/5
Niels tady za tři zápasy neztratil ani servis. Naopak Gengel tady porazil kolare ve třech setech a dneska i Honzu minare easy 2:0. Nejdůležitější info - v Jablonci je extrémně rychlý povrch, Holanďan na servisu zatím bezchybný,kdxz je potřeba tak zahraje servis volley. Gengel taky hráč kterej dokáže pomoct servisem. Fair hranice 22.5*3*
Tip! Kvitova - Davis | Datum zápasu: 21.10.2016 18:30 | Tip: Under 18,5 | Kurz: 1.88 | Vklad: 3
Tip! Zemlja - Trungelliti | Datum zápasu: 21.10.2016 20:00 | Tip: Zemlja | Kurz: 1.74 | Vklad: 3
Tip! Eremin - Jankovits | Datum zápasu: 21.10.2016 15:30 | Tip: Eremin | Kurz: 2 | Vklad: 3
Druhý tip je z Antwerp taky 12:00
Fritz - Schwartzman
1 (-2,5) 3/5
Tak jako pardon, Taylor se sice rozjížděl taky pomalu, ale to neznamená, že bude 1.5 open... Výhru Diega na Mahutem nechám každého na posouzení, já mám v tomto spielu jasno...
Tip! Pavlyuchenkova - Gavrilova | Datum zápasu: 20.10.2016 17:30 | Tip: 2 | Kurz: 2.46 | Vklad: 3
ATP Stockholm dnes 12:00
Anderson - Harrison
Celkem zajímavá situace se vyrodila... Takže od začátku - Anderson dle mého (dost subjektivního) názoru přijel do Švédska na výlet.
Zápas proti Baghdatisovi, to je škoda komentovat, stačí se podívat na průběh. Poté Anderson skrečoval v deblu kvůli zranění... říkám si OK, to se dalo čekat, pojede domů.
Jenže na TW píše, že se chce dát dohromady na čtvrtek a stále se neodhlásil. Takže to zranění asi nebude zas tak vážné a mezitím na Harrisona raketově dropují odds. To už nenechám ležet a pošlu tam hcp -1,5 u Betka za 1.8 za 2/5 ... věřím, že pokud by se chtěl balit, už odstoupí. A pokud to zranění bude vážně, může přijít skreč a VOID... jinak jsou ty odds na Harrisona nereálné. On sice teď hraje moc dobře, ale na Kevina by to pořád stačit nemělo.... GL*4*
Tip! Authom - Bonzi | Datum zápasu: 20.10.2016 12:20 | Tip: Authom | Kurz: 1.6 | Vklad: 3
Flipkens/Mertens - Bertens/Larsson
Lucemburk
Bertens/Larsson CS 2:0
nebo hcp -2,5
Marathon 3/5
Pro ty co maji Marathon zajímá možnost, jak vložit peníze do zapasu, který bude mít imo jasný průběh. Flipkens se ted vůbec nedaří a to jak v singlu, tak právě v deblu. Mertens jsem viděl v Linzi v deblu a tam byla nejslabší na dvorci, zkratka je to tenistka, která ma omezené možnosti a nedosahuje zdaleka kvalit ani jedné ze soupeřem na druhé straně.
Bertens po výborné sezóně přešla trochu do útlumu, ale tady se zvedá. Sledoval jsem výkony v obou zápasech a opravdu velmi slušná hra. To same Larsson. I ona zde postoupila dál a její hra má slušné parametry.
No a asi ta nejdůležitější věc je ta, ze obě jsou i výborné deblistky a tvoří spolu velmi kvalitní, sehrány deblovy par, který opanoval právě poslední turnaj v Linzi. Celková letošní bilance 26/11. Dodám, ze chemie mezi hračkami opravdu funguje. Jedna druhé fandí při zápasech ve dvouhře a ta jejich pohoda se musí projevit i v tomto zápase. GL
Schiavone F. - Niculescu M.
WTA - Lucembruk
Tip : Schiavone (2.68 bet365)
Ahoj , po pekelné době sem přidám tip . Tady v tomhle zápase nemám co řešit Rumunka už mela vyletet v kole před tím ale diky nemohoucnosti soupeřky to jeste přežila . Pozoruju Rumunku již delší dobu a když ji vidím hrat tak se mi chce brečet pač tak katastrofálni forhend se na okruhu jen tak nevidi . Neni schopna s forhendu zautocit ani z te nejjasnejsi pozice . Je to celkem dobrá obranářka a dost toho naběhá ale pokud italka zahraje svuj standart tak ji proste porazí . Jejich vzajemne zapasy jsou taky ku prospechu nám hala antuka pokažde 2:0 pro Italku . *6*
Smitkova - Cirstea
Lucemburk
Cirstea 1,78 pinna
Vypsal jsem si 1,6 všechno nad mam jako value. Terka tu sice chytla formu, ale porazila hračky nějaké úrovně. Cirstea je o dost výš a i ona zažívá dobrou sezónu. V hale umí ona zahrát, ma tam zbraně. Tereza je aktivní hráčka, serv a útočná hra. Často je problém v konzistenci a především hlava. Tam je velký problém. Cirsteu v globalu vnímám jako daleko lepší hračku a do tohoto kurzu vkladam 4u. Psané v rychlosti, stručně. Gl
Tip! G.Muller-Brown | Datum zápasu: 18.10.2016 13:20 | Tip: 1.set počet gamů +10.5 | Kurz: 2.22 | Vklad: 3
Jouan - Mertens Brest 16:30
Tip: Jouan @1,7 Synot 3/5
Včera jsem psal že tedka jsou zajímavé výsledky a asi chvíli nic nedám, ale tohle jsem musel vsadit, už včera jsem Jouanovi věřil v kvaldě a nezklamal. Jinač já vsadil u tipáče za 1,75 a potom to hned začlo dropovat a ted je 1,4 i Pinna má 1,53 a všude to dropuje tak kdo může tak ještě třeba Synot drží tento kurz. Jouan kdyby neměl zdravotní potíže tak je úplně jinde, ale aktuálně vypadá skvěle, vyhrál jeden futures turnaj kde byl na servu výborný a tady už rozehraný z kvaldy kde ve 3 zápasech taky giga easy a jasné výhry 6:1 6:2, 6:2 6:2 a 6:2 6:3. V hale má letos 17 výher a pouze 3 porážky a na domácím challangeru očekávám že to bude bombit co nejvíc. Jen pro srovnání natom turnaj ico ted vyhrál porazil ve finále Kerna 2x 6:2, kterému nic nedovolil podle stats a v SF Kern porazil právě Mertense 6:3 6:4 a ten byl mu taky skoro nic neuhrál. Mertens je taky hráč spíš na futures turnaje a občas challangery, ale na víc to není. Vzájemná bilance hovoří sice pro něj 3:1 z toho 2:1 z haly ale to už jsou hodně staré zápasy a na futures turnajích.
Tip! Johnson, Petzschner - Brunstrom, | Datum zápasu: 18.10.2016 15:00 | Tip: 2 | Kurz: 1.81 | Vklad: 3
více v tipech
Tip! Berankis-Fognini | Datum zápasu: 18.10.2016 10:05 | Tip: Ricardas Berankis | Kurz: 2.5 | Vklad: 3
Tip! Ostapenko-Jankovič | Datum zápasu: 18.10.2016 10:05 | Tip: Jelena Ostapenko | Kurz: 2.5 | Vklad: 2
Tip! Medvedev-Kukushkin | Datum zápasu: 18.10.2016 11:30 | Tip: Mikhail Kukushkin | Kurz: 2.5 | Vklad: 4
Tip! Pavlásek-Harrison | Datum zápasu: 17.10.2016 14:05 | Tip: 21,5 games over | Kurz: 1.8 | Vklad: 3