Tip! Nadal-Dimitrov | Datum zápasu: 27.1.2017 09:35 | Tip: Grigor Dimitrov | Kurz: 2.9 | Vklad: 2
Tip! Nadal-Dimitrov | Datum zápasu: 27.1.2017 09:35 | Tip: Grigor Dimitrov | Kurz: 2.9 | Vklad: 2
Tip! Vandeweghe-Muguruza | Datum zápasu: 24.1.2017 03:05 | Tip: Coco Vandenweghe | Kurz: 2.67 | Vklad: 2
Tip! Vandeweghe-Muguruza | Datum zápasu: 24.1.2017 03:05 | Tip: 9,5 games over 1) set | Kurz: 1.82 | Vklad: 2
Tip! 2AKO | Datum zápasu: 22.1.2017 01:00 | Tip: R/T + B/B | Kurz: 1.6 | Vklad: 3
Nékterým se můj tip prý nezobrazil v Tipech, dávám i sem:
21.1. 21:00 ITF Petit Bourge @ Hibi - Olmos @ Olmos @ Tipsport 1,98 @ 2/5
Giuliana Olmos je Mexičanka, která se narodila v Rakousku a v současnosti žije, studuje a hlavně také hraje tenis v USA v Kalifornii. Tenis hraje za univerzitu Southern California, ke je hlavní oporou týmu. To je zřejmý důvod jejího vysokého žebříčkového postavení, kdy i ve 23 letech má velmi málo odehraných utkání. V podstatě objede jen blízké ITF turnaje. Uvádí, že po promoci (letos) se chce věnovat tenisu profesionálně. Nenechme se tedy vůbec zmást žebříčkovým postavením. Její tenis patří rozhodně jinam, než do osmé stovky. Letos nepoznala porážku, a nepoznala ani prohraný set. Vyhrála turnaj na Martinique, teď se jedná o turnaj na Guadelupu. Mayo Hibi je žebříčkově jinde, ale marná sláva, slabé údery, slabé ruce...včera proti slabé Osace velké trápení, zlepšení jen ve třetím setu a to spíš fyzicky ne úplně zdatná soupeřka spíše mlela z posledního. Proti energické Giulianě to bude mít těžké. Ostatně na Martinique už se setkali a Olmos 2:0.
Tip je nejen varováním před slepým sázením na žebříčkové postavení, ale i pro ty, kteří nenajdou odvahu na ostrý win Mexičanky. Na livku bude jistě i hcp a tam už určitě nějaký vybrat (-2,5 gamu ?).
Tip! Thiem-Paire | Datum zápasu: 21.1.2017 02:35 | Tip: Benoit Paire | Kurz: 4.15 | Vklad: 1
Australian Open
T.Berdych - R.Federer
Tip:Federer a padne 29 a vice gamu (1.75 tipsport)
Vklad:1/5
Ahoj ,
No rozhodl sem se dneska pro tenis i kdyz ho nerad sazim . Od vcerejska jde kurz na Fedexe nahooru (1.30<1.60). Včera to jeste bylo nehratelne a vlastne to i chapu Fedex loni nemel tak dobrou sezonu hlavne pro zraneni . Ja tady do toho ale pujdu Fedex je muj nej tenista . Jeho hra je fantasticka i kdyz uz ma taky svuj vek . Pro me ma fantastickou mezi hru on kazi hrozne malo servis ma taky hodne slusnej a ten jeho jednoruc backhend je paradni Berdycha tady muze zachranit jen servis kterej ma hodne slusnej a vetsinou ho drzi ale v te mezi hre nema sanci .Daleko vic kazi a neni schopnej dohravat ty dlouhe vymeny ..Berdychovi ujel uz vlak , nerikam nic v top 10 se drzi uz hrozne dlouho za to mu patri uznani , ale proste vyhratnakej top turnaj mu nejde a ja si myslim ze na to proste nema . Jeho nejvetsi slava byla samozrejme to finale Wimbledonu ale to uz je pryc . Ted jedine co ma tak je zmeny treneru a prohlaseni jak nemuze hrat Davis Cup protoze se chce pripravit na ty hlavni turnaje . Kazdy rok to stejne dokola a porad nic . No nakonec jeste bude rad ze ten davis cup vyhral . Jestli sem se dobre koukal tak on Fedexe neporazil 5 roku a ja i vlastne doufam ze ho neporazi ani dnes . Hraje se na 3 sety a myslim si ze Berda ma sanci i aspon jeden set ziskat takze si prisadim na pocet gemu . Kdo chce muze to hrat bez toho a jet ciste Fedexe za 1.60 .*17*
ITF Petit Bourge,
19.1.17 20:30hod
Osaka Mari vs. Zhao Carol
2 @ 2,25synot, @ 2,5 bet365
3,5/5
Neviem kde bookies vzali tieto odds, favorita vidim jasne a preto nenechavam lezat a beriem. Osaka (637.) 20-rocna, hard 68-52, tento rok 2-0.
Zhao (496.) 21-rocna, hard 54-50, tento rok 2-1.
Co ma ale hlavne vedie k tejto stavke je h2h, ktore vyznieva jasne pre Zhao 2-0 zapasy / 4-0 sety (z toho 3x 6-1). Volim teda stavku na rebrickovo ovela lepsie postavenu hracku s velmi dobrou pozitivnou bilanciou.
GL*4*
Tip! Schmiedlova - Kalinina | Datum zápasu: 19.1.2017 17:30 | Tip: 1 | Kurz: 2.75 | Vklad: 4
Tip! Muguruza-Sevastova | Datum zápasu: 20.1.2017 11:05 | Tip: Anastasija Sevastova | Kurz: 3.56 | Vklad: 1
Australian Open – Zeny 4hra
18.1.17
4:00
Olaru/ Savchuk + Babos/Pavlyuchenka
@ 1,96 4/5
Tu bez dlhsieho rozpisovania:
1.zapas Olaru/Savcuk sa takmer vylucne venuju deblu, tento rok vyborne vysledky:
Finale v Shenzhene a Titul v Hobarte. Naopak ich superky debla hraju ozaj sporadicky (366. a 333. v rankingu o tom jasne svedci), obe naposledy odohrali sutazne stvorhry naposledy v Auguste, resp. v Septembri minuleho roka. Zajtra ide o ich 1.spolocny zapas
2. zapas:
Opat zapas "sviatocnych deblovych hracok" proti velmi kvalitnemu madarsko-ruskemu paru. Cirstea naposledy 4-hru hrala v Aprili 2015(!!), Witthoeft v Septembri minuleho roku. Obe maju hlboko negativnu stvorhrovu bilanciu, naopak ich superky su obe vo velmi dobrych pozitvnych cislach. Tento rok hned ovladli dobre obsadeny turnaj v Sydney, kde bez stratu
zdolali pary ako Hingis/Vandeveghe ci Mirza/strycova.
GL
Dnesni noc v rychlosti:
Chardy-Nishikori over 34 kurz 2.04 duvera 2/5
Podobnou sazku uz jsem hral proti Kuznetsovovi a vyslo bez problemu.Nishikori neni hrac,kterej by byl schopnej udrzet koncentraci tri sety vkuse.Chardy dobre serviruje a nebude o servis tolik prichazet.Nishiho neceka nic lehkeho,cekam vic jak 3 sety,ale over muze padnout i v nich.
Jankovic-Georges tip 1 kruz 2.2 duvera 2/5
Georges mela namale s Katou,ale ta zapas nedohrala a Julka otocila.Docela dobre servirovala a na jeji pomery tolik zbytecne nekazila.Ted ji ceka typove stejna hracka.Neverim,ze Julka bude schopna podat znovu tak dobry vykon.Ona patri mezi hracky jako den a noc a je velmi nekonzistentni.Navic H2H 3:1 pro Jankovic,cekam,ze se Julka vykazi.
Seppi-Kyrgios 35 a vic kurz 2.04 duvera 1/5
Seppi zde hrat umi.Oba hraci se setkali pred dvemi lety a tehdy z toho byla vyhra pro NIcka 3:2.Boj ocekavam i dnes.Nick tu mel velmi lehke kolo,kdyz mel soupere,ktery mu typove velmi sedi,navic Elias zahral opravdu bidne.To se Seppim bude muset prijit mnohem lepsi vykon.Ital lepe serviruje a ve vymenach umi oproti Eliasovi zatlacit.Nick to urcite nebude mit lehke.
Jaziri-Bublik tip 2 kurz 2.77 2/5
Bublik prosel kvaldou a vcera si poradil i s hracem cislo 16 ve ctyrech setech.Zapas jsem videl a Bublik hral opravdu velmi dobre.Tvrde a presne.Pullie vubec nepustil do hry a po zasluze zvitezil.Dnes ho ceka Jaziri,ktery prehral bez problemu Sodeu.Jsem zvedav jak si poradi Bublik s neprijemnymi slicy.ale kurz bych videl kolem 2.2.Tohle je moc vysoko a musim si zahrat.
Riske-S.Zhang tip 1 kurz 1.95 duvera 3/5
Jednoduse se mi Riske na uvod sezony hodne herne libi.Minuly rok sice se Zhang tesne rupla,ale to hrala Riske mnohem hure.Letos hraje mnohem presneji a hlavne zbytecne nechybuje.Jestli zopakuje vykony ze Zhensenu,tak zapas zvladne ve dvou setech.
Vse u Tipace
GL vsem omlouvam se,ze jenom takhle,ale jsem dnes linej davat do tipu..*12*
Parmentier - Vandeweghe
Francouzka je nepříjemnou hráčkou a v tomto match-upu to platí dvojnásob. Parmentier ma dobrý servis, po kterém rada diktuje tempo výměn a především její FH je hodně nebezpečná zbraň. Rada si ho obíhá a pak už dlouhými nepříjemnými míči soupeřku tlačí. Tohle Coco rozhodne nebude mít rada. Ona je ofenzivní hráčka. Hraje na co možná nejméně úderů. Razantní servo a nátlak hned od druhého úderu. Nicméně pokud není den kupi velké množství UE. Navíc díky robustní postavě ma horší pohyb a zdejší podmínky jsou pro ni velmi těžké. Parmentier ji navíc bude umět zatlačit a to Coco vonět nebude.
Jako favoritku ji tu vnímám, ale kurzy bych tlačil lehce pod 3. @3,20+ se teď da sehnat úplně všude a Marathon ma třeba @3,64 kdo ma možnost tam vsadit.
Tip! Pliskova - Begu | Datum zápasu: 18.1.2017 04:00 | Tip: Begu | Kurz: 1.96 | Vklad: 5
Tip! Strýcová-Petkovič | Datum zápasu: 19.1.2017 01:05 | Tip: Barbora Strýcová | Kurz: 1.7 | Vklad: 3
Zverev - Tiafoe | 19.1. 1:00 | Australian Open | Tiafoe | Kurz: 5,34
Hážu sem jeden long shot, kde jsou odds vysoko. Kdo má rád jistější volby, může si dát Tiafoe seta nebo over sety nebo tak nějak, já beru early value. Jasně, Zverev už teď je hvězdička tenisu, má super výsledky poslední rok a něco a i nadále se bude drát výš a výš, to bez debat. Ale kurzový rozdíl mi zde přijde příliš velký. Tiafoe je o pár měsíců mladší, ale kdo ho zná, vidí ten potenciál, který v něm je. A také tu nekonzistenci, která v něm je. Jenže loni udělal pár změn ve svém týmu a programu a od té doby je daleko konzistentnější. Jsem přesvědčen o tom, že letos to bude jeho rok a bude to další hráč z té mladé generace, co půjde strmě vzhůru, tak jak to před ním udělaly ostatní juniorské světové jedničky a dvojky, protože on je dalším z těch, co má v sobě něco navíc. Rozložení kurzů mi teda nesedí obecně, jako příklad mi slouží třeba to, že proti Goffinovi byl Tiafoe 4,00 dog loni, kdy ještě nebyl na levelu, na kterém je ted. zde mi konkrétně nesedí rozložení kurzů i proto, co se dělo v prvním kole. Zverev byl špatnej, zatuhlá ruka, nervíky, ubojoval to a to se cení, ale tenisově zatím moc dobře nevypadá. Tiafoe zde prošel kvaldou a hrál super tenis, daleko konzistentnější než dříve, první kolo bylo od něj znamenité. Utkávají se juniorská světová jednička a juniorská světová dvojka, Zverev má trochu náskok obecně, už něco dokázal, půjde nahoru, ale to i Tiafoe. Zde konkrétně mezi dvěma hráči, kdy oba mají určité vysoké individuální přednosti, takový rozdíl zkrátka nevidím a Francise hraju, vidím zde slušnou value.
Simon-Mmoh 17.1.01:00 Tip-4-5 setů Kurz 1.70 vklad 3/5
2 AKO
Dolgopolov - Coric | 17.1. 3:45 | Australian Open | TIP: 4-5 setů | Kurz: 1,5
Tady si myslím, že ani jeden z obou soupeřů toho druhého nijak výrazně nepřejede, podle mě uvidíme vyrovnanou bitvu, ostatně oba dva vzájemné zápasy se hrály na 3 sety. Oba jsou šikovní, ale také nevyrovnaní, mají problém udržet úroveň hry po celou dobu zápasu. Pro mě jasná volba v tomto zápase je to, že budou minimálně 4 sety.
Veselý - Monfils | 17.1. 06:00 | Australian Open | TIP: 4-5 setů | Kurz: 1,5
Monfils letos ještě nehrál zápas, on je sice určitě lepší tenista, ale díky jeho občas laxnímu přístupu mívá problémy zejména v prvních kolech. Jeho hra pro diváky je sice mnohdy okulahodící, ale čas od času se stane, že to není příliš účinné. Veselý se umí kousnout, hlavně na Grand Slamech hraje vždycky velmi slušný tenis a Gaela dneska určitě bude chtít potrápit. Ostatně Jirka již Gaela porazil na Wimbledonu v 5 setové bitvě, která byla opravdu super pro diváka.
Věřím, že tato AKOvka může dojít. Hráči jsou dost vyrovnaní a není vůbec jednoduché udržet koncentraci a vysokou úroveň hry po celý zápas, navíc hraný na 3 vítězné sety. Každý z těchto 4 hráčů má ve své hře dost okének a pevně věřím, že se to dneska potvrdí.
Celkový kurz 2,25, vklad 3/5 u Tipáče. *4*
Tip! Watson - Stosur | Datum zápasu: 17.1.2017 04:30 | Tip: hosté a over 18 | Kurz: 2.2 | Vklad: 3
více v tipu
Tip! Berdych-Harrison | Datum zápasu: 19.1.2017 01:05 | Tip: 35,5 games over | Kurz: 1.74 | Vklad: 3