Jen můj názor ke Kubovu tipu, který už tu odroval dolů :
viděl jsem Rumuny proti slaboučké Plzni. Pak jsem viděl Rumuny v prvním zápase na Sportingu. Tam myslím do teď nechápou, že neodjeli s trojkou. Ale hlavně jsem teď o víkendu viděl fotbalový festival v Guimarãesi, kde Sporting vyhrál 0:5 a mohlo to být daleko víc. Rumuni jsou pro mne slabý manšaft a i když čekám, že doma asi budou zlobit, tak pořád je Sporting daleko lepší. Z toho prvního zápasu 0:0 už se oklepali a v lize dokázali, že góly dávat umí. Kursy na hosty si pro mne pořád drží hratelnou hodnotu a (pro mne hratelné od @1,75) a hostům tady moc nevěřím. Na druhou stranu ta neprohra domácích by projít mohla, protože jakákoliv branková remíza Sportingu stačí. Nicméně v tom kursu je to pro mne moc velké riziko a žádná hodnota. Nicméně já jsem si vybral ještě jinou sázku než výhru hostů. A na základě toho, že Rumunům se na konci zápasu v Lisabonu vykartoval Mihai Pintilii, což je defenzivní záložník a v podstatě on všemu v obraně velel, tak jsem si dal Sporting over 1,5 gólu za @2,10...
Tolik můj názor k tomuto zápasu. GL!