1434|
1434|
1432|huddersfield - postup
1431|
SKA Petrohrad team over OK *5*
( námet na TIP ) Matos R. v Giner M. = Hráči sa stretli za tento rok 2 X ... Premiéru si odbili v polovici mája , kde duel poľahky ovládol MATOS výsledkom 6 - 2 6 - 3
( kurz sa pohyboval cca @ 4 . 50 na výhru Brazílčana ) ...Pred 4 dňami sa stretli vo finále a po tuhom boji sa tentokrát radoval GINER 6 - 2 4 - 6 7 - 6(6) ( i kurz na MATOSA bol samozrejme nastavený nižšie , zhruba @ 2 . 00 ) ...Zajtra hrajú opäť spolu , podmienky temer totožné ako v predchádzajúcich 2 prípadoch a Tipsport ponúka na výhru MATOSA @ 3 . 67 ??? Ja by som to videl max @ 2 . 30 ...*5*
Švédsky pohár 3x OK *4*
Kvibille - Häcken 1:9
Gamla Upsala - Djurgarden 1:4
Landvetter - Goteborg 0:5
Pegula 3:6 6:7 KO, Voegele si to na servu hodně dávala
Live KO
Čeboksary - Saransk 3:2
po 2. tř. 5 gólů a v poslední nic, hromada přesilovek, hodně střel, na konci prázdná kasa, všechno marný...
live tip Česko-Slovensko 0:2 KO
Braňo ve formě,dófám,že mu to vydrži až do extraligy
hm, tak Cesi hokej nic...mam pocit, ze aj keby do rana hrali, tak gol nedaju...
FCSB - Sporting, páni čo tu na kartičky? Ja očakávam veľmi ostrý a nervozny duel kedže ide o veľa a solídne prachy. Výsledok 0-0 čiže ked padne gol vždy musí niekto začať viac hrať, útočiť podobne. Rumuni budú doma pred plným štadionom už klasicky agresívny a tú balkánsku krv neschovajú. Prvý zápas kopa ŽK dokonca aj redka. Predtým s Plzňou sa kartovalo tiež solídne. Dnes čakaám to isté. Over 6,5 kariet za @ 2,1 mi príde celkom pekné.. názory? *9*
tip v sekci na carabao cup anglie fotbal vetší kurzík *5*
Tip! Kodaň - Karabach | Datum zápasu: 23.8.2017 20:45 | Tip: over 1,5 gólu | Kurz: 1.57 | Vklad: 2
Froome - Chaves - 1 OK*4*
I.Anton - L.Meintjes - 1 OK*4*
L.A.Mate - T.Marczynski - 1 OK*4*
I.Zakarin - W.Keldeman - 1 KO*13* (dojeli hned v závěsu za sebou)
A obě livka KO*13* (co jsem to dopsal, tak Sky v podstatě přestali stahovat a nechali vyhrát únik, snad to na fortuně nikdo moc nehrál*9*)
Tip! SKA Petrohrad - Slovan Bratislav | Datum zápasu: 23.8.2017 18:30 | Tip: SKA Petrohrad team over 4,5 | Kurz: 2.22 | Vklad: 1
1430|
1429|
pozera niekto hokej derby? :) svk sice pekny gol, ale z jedinej snad strely...cesi busia a busia a podla mna otazka casu, sbr 2.50 na cze?? :)
jeste jeden tip sekce hokej *4*