olivier |
15.8.2017 11:45
Když posuzuješ Slavii tak k jakému názoru si došel u apoelu? Co jsem je letos viděl tak to bylo utrápené bez špetky kreativity o střelecké potenci ani nemluvě.
amsel.cz |
15.8.2017 11:47
Premyslim podobne, ac jsem fanda SKS. Jak myslis tu posledni vetu? Preci kdyz to skonci 1:1 tak mas lost. (?), pocitas s tim, ze Slavia neda gol?
Felixir |
15.8.2017 11:54
Jojo. Napsal jsem to blbě tu poslední větu, jen se tu často řeší počet jednotek na zápas, proto jsem to rozepsal.
Je to bet proti Slavii a jeji obraně, apoel jsem neviděl na place, žádný válec nečekám ani dneska, ale ten výkon Slavie proti dnes v Evropě jiz slabšímu Borisovu venku stačit nebude. Ten tlak tam prostě je, aby se tam dostali a myslím, ze to nezvládnou. A Olivier, fakt si myslím, ze si slávista :-D posledně si tu myslím ty psal o dominanci a rozdrcení Jihlavy. Dva góly ze hry za pět zápasů je málo. Apoel vyhraje, proto na to 2,5 jednotky.
BobSinclair |
15.8.2017 12:07
Osobne to vidim takto:
Slavia ma problem hrat do plnych, tezko se proti tomu systemu prosazuje, nez si sednou posily a sednou si automatizace ve hre. Obrana APOELu je jejich klenot, navic si uvedomuji, ze hraji prvni zapas doma a klicem je doma neinkasovat, takze ocekavam opatrny zapas s postupnymi utoky, zadnou honku. Slavia oslabena diky Deli v obrane bude take branit s vice lidmi v poli.
Za me 0-1g a presne vysledky 0:0 nebo 1:0 pro APOEL.*4*
BobSinclair |
15.8.2017 12:09
Jinak vykon z odvety na BATE je potreba brat v kontextu toho, ze to byla odveta, kdezto toto je 1. zapas. A v tom bude velky rozdil, tady nikdo nedohani zadnou ztratu, neni duvod hrat v utoku na doraz. 3 branky Slavia nedostane urcite a 2 silne, ale opravdu silne pochybuji.
Felixir |
15.8.2017 12:15
Souhlasím bobe, jen co když dostanou do 20 minuty gol slavisti? zacnou hrat, nebo branit 1:0, coz neni super vysledek do odvety. uvidime :-)
BobSinclair |
15.8.2017 12:24
1:0 neni sice do odvety nic moc, ale porad je to 1 gol a urcite porad lepsi nez prohrat 2:0. Nemyslim si, ze by pak zacali nejak blaznit. Proste ty specifika 1. zapasu a odvety jsou uplne odlisna. Urcite by pri inkasovani branky zacali byt vice aktivni, ale ne prilis, aby nebyli potrestani dalsi brankou.
Felixir |
15.8.2017 12:26
ano, ale osobne bych to videl na kurz kolem 2,5 a ne 3.34, proto to davam, uvidime :-)
BobSinclair |
15.8.2017 14:08
Jj taky vidim v 1. zapase mirneho favorita v domacich.