PAOK - Ostersunds 10 rohů - over 9,5 rohů Ok
PAOK - Ostersunds 10 rohů - over 9,5 rohů Ok
Tak tip na zítrejší fotbalovou francouzskou Ligue 2, no neodolal jsem, názory uvítám *9**4*
Dukla Trencin - Strasbourg
4:1 ah-1 OK *4*
Domaci sa pomaly a dlho rozbiehali, tlak nastastie od druhej tretiny narastal, az to hostia neustali *5*
Tak Uncaaku presne jak sem rikal Olof do FaZe , takze podstate mame na svete dream team !
B.Bystrica - Slovan 5:2...
Do diskusie sa síce nikto nepridal, ale ja som si to aspoň za 1 zahral, takže kurz 3,15 win*2*
Tip! La Vuelta | Datum zápasu: 19.8.2017 17:30 | Tip: Sky | Kurz: 3 | Vklad: 2
Spartaks ko...komedie nejvyššího kalibru, no nic tipy radši dávat nebudu...*16*
Tip! PAOK - Ostersunds | Datum zápasu: 17.8.2017 20:00 | Tip: over 9.5 rohů | Kurz: 1.95 | Vklad: 1
Cina +17 KO
v 25. minute 55:58 a tak ako Japonci bum, za 10 minut dostali 4:25 a dovi dopo...fakt na to nemam nervy...
Tip! Svitolina - Goerges | Datum zápasu: 18.8.2017 19:05 | Tip: Goerges uhraje set | Kurz: 1.87 | Vklad: 3
Jsem na zápase Kometa - Dukla a musím říct že Jihlava se není schopná dostat za půlku. I lajna "kosikářů" s věkovýn průměrem 17 let je motá jak malý děti!! Pokud je v Livku něco zajímavého dejte myslím že Kometa je zničí dost vysokým rozdílem. Volden v brance taky moc neoplývá jistotou. Jihlava je opravdu marná a to hodně!!!
Od dnes poobedia mi nejde otvorit Bet365,Bwin a podobne..ani cez mobil, ani cez PC, skusal som rozne prehliadace aj..mate tento problem aj vy?? nejaka rada ako to obist?
Frýdek Místek - Katowice 6:1 KO
v 2. půlce FM hodně polevil, velká škoda
tip lotyšský fotbalový pohár, sorry dřív sem neměl čas, dnes od 18:00 *8*
Není ten kurs na španělky u19 ženy euro nějak moc vysoko? tipuje to někdo?
1397|
Tenis.
Atlanty - Kapitan 4:3
over 5.5 OK *4*
over 6.5 OK *4*
podle očekávání góly oba týmy, 14 vyloučení byla tam i přesilovka 5:3, oba týmy hodně střel, i když to napadalo na konci zápasu....
Hrozny.. Sieber dobre chycený, drop na 1.4 a easy lost*6*
Konec nářků přebiji tvrdou fuškou fotbalový koutek*5*