Japonsko ML KO
v 28. minute 56:49 pre nich a potom tma....snura 23:1 pre Koreu za 5 minut a vybavene...to bych blil...
Japonsko ML KO
v 28. minute 56:49 pre nich a potom tma....snura 23:1 pre Koreu za 5 minut a vybavene...to bych blil...
LIVE info: 0:1 poločas Hradec Králové - Pardubice; HK už potřetí prospal první půli a odehrál ji ve stylu staré pochodu gardy. Bude zas bouřka v kabině a třebaže jsou Pardubice dobře připravené tak by to na remízu být mohlo.*4*
Z tenisu, Paul OK. *4* Průběh nebyl easy, po mizerném úvodu se Young zvedl, ale Paul na jeho BP většinou dokázal zahrát. A doplnění k tomu betu na Nadala - Federer se už odhlásil, takže tam hodnota vychytána. Ale samozřejmě, k titulu ještě hodně daleko.
Tip! Hacken - Sundsvall | Datum zápasu: 14.8.2017 19:00 | Tip: over 10 rohů | Kurz: 1.83 | Vklad: 1
holandanky zo sekcie 3:3 takze ko,ospravedlnujem sa vsetkym
Neskvik ban
Ahoj, koukám, že již nejste úplně "free of charge page" *8*. Chtěl jsem něco napsat k dnešnímu basketbalovému zápasu JAP - KOR a koukám, že ho má Mahony v tipech, ale tip bohužel nevidím a ani diskuze není možná *8*. Budu si vás muset předplatit, neskutečný přehled baskeťáků na této stránce by mi chyběl. GL *4*
1386|
Info: juniorka Plzně přijela do Jablonce i s Aldou Čermákem. Druhá věc je ta že Jablonec nic moc neposílil. Jako včera tak i dnes za mě volba jasná*8*
Nieco v sekcii futbal
V sekci Fotbal ode mne na dnes jeden zápas z Rakouska
Tip! APOEL - Slavia | Datum zápasu: 15.8.2017 20:45 | Tip: DNB 1 | Kurz: 1.88 | Vklad: 3
Ahoj lidi neznáte nějakou sazkovku na delší dobu kde nedají hned limity, výběry v pohodě, široká nabídká live sázek fotbal. Měl jsem SLBET vše fungovalo oka ale když jsem začal vybírat tak limit 1 euro a je po srandě ale vše mi vyplatili tak aspoň něco.
Tip! Zverev - Verdasco | Datum zápasu: 15.8.2017 01:00 | Tip: Verdasco | Kurz: 1.7 | Vklad: 3
Na Slovensku Pinna funguje ještě nebo jak?
Tip! Kórea - Japonsko | Datum zápasu: 14.8.2017 17:30 | Tip: Japonsko ML | Kurz: 2.27 | Vklad: 2
Ještě něco ze Cinci v tenis sekci.
Pinnacle ma problem s refreshovanim alternat. hcpov teraz? pozeram, ze na stranke ine nez na oddsporali uz hodnu chvilu a na Pinne tie co maju vsadit nejdu - podobny problem?
Tip! Brentford-Bristol City | Datum zápasu: 15.8.2017 20:45 | Tip: Brentford | Kurz: 2.05 | Vklad: 2
Tip! Masur-Otte | Datum zápasu: 14.8.2017 15:35 | Tip: Masur + 3,5 games | Kurz: 1.92 | Vklad: 3