Petkovič po boji KO *10*
Petkovič po boji KO *10*
Moto GP 14:00. Duel Lorenzo-Folger 2 kurz 2,8
Tady je velkým favoritem tohoto duelu Jorge Lorenzo, ale přijde mi, že to je hlavně díky jménu. Letos jezdí oba hodně podobně, řasto končí hned za sebou a osobně bych tu možná i více věřil mldaému Němci. Jede svoji první sezonu v MotoGP a ve svém 8.startu se konečně dočkal podia. Když minulý závod při domácí VC obsadil druhé místo. Letos tak je v pořadí dokonce na 7.místě, takže o 6 bodů a o dvě místa poráží Lorenza. Navíc okruh v Brně by mu měl sedět, sám říkal že motorka vypadá tady hodně silně a chtěl by prohánět ty nejlepší.Sice startuje až ze 14.místa ale to by mu zase tolik vadit nemuselo. Loni tu v Moto2 startoval ze sedmého místa a dokázal na mokré trati vyhrát.
V trenincích tu byl skvělý, patřil mezi nejlepsí. Doufám, že to potvrdí i v závodě.
Já bych to tu viděl na rovinu. Kurz 2,8 je přestřelený.
Tipsport
Peliwo set KO, 4-1 vedl v tb a lost sorry*15*
Někdo tady psal o Gatlinovi tak bych mu chtěl poděkovat! Použil jsem *9**9**9**4**4*
Tip! Fantasticadventure - vítěz | Datum zápasu: 6.8.2017 16:00 | Tip: Fantasticadventure - vítěz | Kurz: 6 | Vklad: 1
Tip! Fantasticadventure 1-2 | Datum zápasu: 6.8.2017 16:00 | Tip: Fantasticadventure 1-2 | Kurz: 2.6 | Vklad: 2
Biasca-Ambri 1:5,TIP OK. Zítra dáme větší bonbonek*14*
Tip! Venillia - vítěz | Datum zápasu: 6.8.2017 16:30 | Tip: Venillia - vítěz | Kurz: 6.5 | Vklad: 1
Tip! Venillia 1-3 | Datum zápasu: 6.8.2017 16:30 | Tip: Venillia 1-3 | Kurz: 1.85 | Vklad: 2
Tip Borussia-Bayern .. 2...ko (2:2)
Live tip ŽK Bartra... ko
Zo sekcie basket :
Bosna - Slovensko 84:71
Poľavenie, rotácia lavičky a nižšia koncentrácia domácich v poslednej štvrtine umožnili našim znížiť a prehrať ako tak so cťou. tip KO
Atletika dálka - Lapierre - Forbes KO. Forbes nejhorší vr finále*13*
Když jsme u té atletiky tak Tipsport teď vypsal finále stovky a svítí jim tam kurz 3 na Gatlina že získá medaili. Prakticky všude jen kurz okolo 2. A je to logické, První 4 místa si nejspíš rozdělí Bolt, Coleman, Blake a právě Gatlin. Tady pro mě není co řešit, ale bude to asi otázka vteřin tak gl ;-)*4*
1345|
Zo sekcie Skalica Ok, Žilina KO, pokračujú v hernej mizérii *13*
Anderson - Sock over v prvním setu KO.
Hod diskem - D.Stahl 69.19m - Tip OK*4*
PSG - Amiens 2:0 - Pastore dá gól - Ok
Tip! MS atletika - skok do dalky | Datum zápasu: 5.8.2017 21:05 | Tip: D.Forbes | Kurz: 1.82 | Vklad: 3
Pardubice - J.Korea 4:1 OK*4**5*