1339|
1339|
Hradec-Korea 4:3pp KO
co k temu řict... vedeni 2:0,korejci otoči,třeti banán dokonce v oslabeni,aby Hradec hned ještě v přece vyrovnal a po pul minutě prodlužka samozřejmě rozhodnó*13*
Austria Lustenau – SC Wiener Neustadt 2:3 FT
výhra hostů, bet OK
*8*
Břeclav - Tišnov 2:1ft KO jsem si říkal že 3 zápasy mi nemůžou vyjít.
Omluva
1338|Popis tipu Pozeram to live....hraju sice skor hokej ako futbal ale...KIEL goly z brejkov, je to novacik 2 ligy...Union -lepsi tlaci..podla mna rozhodnu skusennsoti a domace prostredie...UNION 1 kurz 2,5 bet365 V rocniku 2016/2017 skoncil Union na 4 mieste celkovo a doma mali 11-3-3 (29-12) opat 4 miesto
Tip! Nancy - Niort | Datum zápasu: 4.8.2017 20:00 | Tip: oba dva dají gól | Kurz: 2.2 | Vklad: 1
Setkic Ko. Jak to napsat slušně abych nedostal BAN? Téměř dva sety byl lepší, na servisu jistý, své šance měl i na returnu, ve výměnach byl aktivní, jistý a hlavně konzistentnější než Ital. Ve druhém tiebreaku 5:1 pro něj a servis.. a od té doby mu povolil řitní svěrač a pokakal se.. tie break prohrál 7:5, takže 6 míčů v řadě a třetí set, tam už nebylo o čem..*13* každopádně respekt Italovi za to, že to nezabalil. Škoda
Bachinger 7:6 6:3 OK
Házená AKO KO*10*, Maďarky zklamání
Off topic
Neví někdo kde by se dal sledovat ten Tišnov. Už jsem projel snad všechno a nic jsem nenašel :(
Jahn 6:7 4:6 KO
1336|
Ty tomu zas daly holandanky 14:10 v 5 setu.. 80@ na Cinu v tu chvily.. *13**13*
Ještě něco na dnes z Washingtonu v tenisu.
Zitra začíná soutěž koularu. Na cele MS se strašně moc těším a vecer sem hodím jeden tip. Teď se podelim o úlet kurz pro ty, kteří mají možnost sázet v zahraničí. Jedna se o společnost Skybet kde je kurz 25 na medaili pro Polaka Michala Haratyka. Ten před týdnem ukázal neskutečnou formu když hodil serii 21,25 - 21,56 - 21,45 - 21,72 - 21,88 - 21,88. Dá se taky zkusit 100 na win, ale to je úlet.
Nevím jaká je situace s betkem teď, ale tuším ze se tam sázet ještě dá. Tam nabízí kurz 67 na win a to se rozhodne dá zkusit. Ostatní sazkovky už včas zareagovaly a kurzy moc zajimave nejsou.
Každopádně to vypadá ze forma mu graduje v pravou chvíli.
Crouser tu bude těžko k poraženi, ale ten kurz je moc vysoko.
skoda chlape, jinak vyborne info, gl
Mackbeath zmazane...ako deti na pieskovisku niekedy, vyjst len preto, aby som niekoho skritizoval, pritom nepravom...
1335|
Sekce fotbal