tip v sekcii tenis
tip v sekcii tenis
babka alebo kto sleduje zeny: zaujalo ma na dnes zo zien Ruza - Gala a hranica 138.5 nie je vysoko? Oba timy skor vychadzaju z dobrej obrany, prezentovali sa tak aj v skupine a nemyslim si, ze dnes niekto pojde z nich cez 70-ku, skor obaja najviac tak 65...hm? :)
Dobrý den. Jeden tip z volejbalu v sekci
Tip! Oklahoma - Portland | Datum zápasu: 8.3.2017 02:00 | Tip: Westbrook 35,5- | Kurz: 1.82 | Vklad: 3
Lillard void odložen zápas
Hayward 23pts over 21,5 OK
Tip! Neapol - Real Madrid | Datum zápasu: 7.3.2017 20:45 | Tip: Domácí 5 a víc střel na bránu | Kurz: 1.7 | Vklad: 3
Přidal bych i tip na rohy, protože si myslim, že rohova Neapol ma na to uhrat ten hcp -1,5, ale s Burešem to je tezky.
Cuevas 6:7 6:4 6:4 OK, to počasí, ale tentokrát nám možná i pomohlo, Ramos dneska hodně špatný
tip hokej Vítky - Plzen 2 DNB
Tip! Utah - New Orleans | Datum zápasu: 7.3.2017 03:00 | Tip: Hayward 21,5+ | Kurz: 1.82 | Vklad: 3
Jihlava Frýdek 8:2 ok *4*
livko KO, dnes MAC vela vyluceni, v Detve over uz priebezne OK *5*
Tip! Minnesota - Portland | Datum zápasu: 7.3.2017 02:00 | Tip: Lillard 26,5+ | Kurz: 1.82 | Vklad: 3
821|
820|
Tip! Detva - Skalica | Datum zápasu: 6.3.2017 18:00 | Tip: over 5,5 | Kurz: 1.6 | Vklad: 2
Raw Air skoky ostatné
Nazdarte, dneska vidim velku value v greckom derbyzapase Panionios - AEK. Domaci su sice underovy mancaft, ale oba celky momentalne tahaju vysledkovo dobru snuru.
Panionios prekvapujuco vyhral na pode lidra Olympiakosu 0:1. Toto sa im podarilo naposledy v roku 1981. Panionios mal dobru uz aj minulu sezonu pod trenerom Marinosom Ouzounidisom. To ze tato sezona pod novym trenerom Vladanom Milojevicom bude este lepsia neveril snad nikto, Po silnej jeseni su teraz na druhej priecke. Domaci maju kompaktny tim s dobrou obranou, a individualitami v utoku.
AEK si splnilo povinnu jazdu vyhrou nad Larissou 3:0 ako aj poharove vitazstvo zaciatkom tyzdna proti Plataniasu s rovnakym vysledkom. Da sa povedat, ze praca noveho trenera, španiela Manuela Jimeneza, ktory prevzal muzstvo v januari zacina prinasat prve ovocie. Z dolezitejsich hracov je zraneny iba ukrajinsky obranca Dmitro Chygrynskij ktory ma po operacii ruky.
Aténske derby bude dnes top slagrom 23 kola Greckej Superligy. Aj ked je domaci mancaft underovy, vitazstvo proti Olympiakosu ich nakopne a psychika spravi vela. Domaci budu musiet tvorit, kedze su favoritom. AEK ma tiez motivaciu kedze 6 priecka nie je to co si pred sezonou naplanovali. Na piate Xanthi stracaju 3 body, takze obranne tiez asi nebudu hrat. Skusim dnes OVER 2,5 v brutalnom value kurze 3,01 u Pinnaclesports.
info...
kamarat odomna chce kupit ucet na bet365 ,vraj ma na svojom limity...je mozne ze to vie nejak zneuzit voci mne?
TIP na financne stávky vo FORTUNE v sekcii ostatne