Harald18 |
7.3.2017 12:44
Poděkování předem, hodnotný pick jak prase*8**4* GL všem
eli111 |
7.3.2017 13:48
skúsim, kiežby tu bolo viac takýchto tipov nie nepoužitelné 1.70 a menej. GL *4*
for eli111: zkus mi prosím vysvětlit včem je 1,70 a méně nepužitelných?? Dík
filda1913 |
7.3.2017 14:16
eli,tobe asi nic nerika valuebetting,co?
mahony1983 |
7.3.2017 15:13
eli: takze ak bude Chelsea - Slovan na blues 1.65, tak nezahras hej? :)
mahony vypicholi priklad ktory sa nestane, inak suhlas s elim, pod 1,7 nehrat ( vid camejko ktory mi niekedy zarobil neskutocne prachy, a teraz dava tipy s kurzom 1.6,skoda)
BurukOkan |
7.3.2017 18:49
podol: Ten příklad byl schválně zveličený, aby každý pochopil, že i pod 1,7 se dá najít velmi hodnotný kurz. Jak jste při tý vaší úžasný logice uřčili, že zrovna pod 1,7 už nehrát? Proč tu hranici nemáte třeba na kurzu 2? Co to je za pochybnou logiku?
netrvam exaktne na kurze 1,7 ako minimum, je to na kazdom tiperovi, ake si urci minimum, som dal priklad camejka, ze zmenil taktiku o 180° stupnov( niekedy som sa nebal polozit aj 200e na jeho tip, teraz dam 30e aj to o gol vyssi hcp lebo kurz 1.5 hrat nebudem (sorry camej)
tak tohle jsem snad ještě neslyšel...*12*to je uroven tak páté třídy...*12*
podol: tak jaké máš minimum? *9* takže když bude fair 1,05 a vypíšou 1,5 tak to hrát nebudeš? ... přesně kvůli takovýmto hloupým příspěvkům nemá moc smysl přispívat a pomáhat hlup....
jestli ja neco nerekl, omg, blazo minimum nemam ziadne, ak vypisu barcelona-podolinec na barcu 1.4 tak idem barcu 100/10 lenze to sa nikdy nestane p.s. tvoje futsaly hram stale
pleasure |
7.3.2017 21:58
Value je value. Je jedno v akej kurzovej hladine. Ide o to, kde ho realne najst v takej vyske, aby stalo za to podat zapas s kurzom napr. 1,5 solo. Babkove zenske alebo blazov futsal, tam su kolkokrat velke ulety, ktore stavkovky nemaju osefovane a tam to value je niekedy obrovske. Ale hrat kurzy okolo 1,4-1,6 s nejakou nizsou value mi pride z dlhodobeho hladiska rizikove a ak to aj bude profitabilne, yield bude horko tazko max 5 %. Mozno aj tie camejkove hokeje su v tejto hladine - ja neviem aky ma dlhodoby yield v tomto kurzovom trende, co momentalne preferuje. Aj yield 2% pri velkom obrate je nie je nezaujimavy, ale ten presah tam nie je podla mna dostatocny. Co ked to clovek neodhaduje tak presne ako si mysli... Dlhodobo sa to prejavi. Camej, nic osobne, mas dobre tipy, svoj styl, pouzil som to iba ako priklad, ked uz ta podol spomenul. Kazdemu vyhovuje nieco ine, ina miera rizika.