Korea hokej 4-2, obě sázky won
ne, že by rozhodčí nehrali s nami, ale tak to je součast aklimtizace:)
Korea hokej 4-2, obě sázky won
ne, že by rozhodčí nehrali s nami, ale tak to je součast aklimtizace:)
Tak jeste 4 sola s mensimi kurzy...dle sesrav by to melo dojit...na strelnici se dobiji...a to by tohle zkuseni sportovci meli dat.
FRA,GER,CR a NOR nepojedou tr.okruh
Tady snad jedine u NOR by mohla Eckhif neco pokazit...ale pri dobijeni neverim...ze se tolikrat netrefi. Kurzy jsou od 1,4 do 1,57...vse solo za 2/5*4* tak uvidime*5*
726|
díky borcům za wüstovou z diskuze *7*
tak nakoniec za CZ Jovič iba out, ale za CSKA Teodosic a Khryapa budu hrat...takze nic :)
Z noci:
Brown 4,85 OK
Lapentii 3,60 KO
Howard 11pts over 13,5 KO, hrál taky nějak mín, 9 střel měl, ale tentokrát neměl vynikající úspěšnost
Hill 19pts over 16,5 OK
Griffin 32pts over 23,5 OK
Conley 23pts over 18,5 OK
Tip! Eckhoff - Makarainen | Datum zápasu: 9.2.2017 14:45 | Tip: 2 | Kurz: 1.8 | Vklad: 4
Mathieu dnes za 4/5 OK *4**5*
Nemá tu někdo něco k Oskarům ?!
V tomhle se moc nepohybuji ani neznám kloudně přesná pravidla, ale velice mne překvapil kurz 90 na film Zrození hrdiny.. kdo byl na něm v kině tak pochopí proč. Do kina chodím často, ale tohle byl jediný film u kterého mne mrazilo téměř celý film a ještě pár hodin po něm, opravdu to zachová v člověku minimálně rozpačité pocity. Ostatní filmy jsem ani neviděl, hlavní favorit je muzikál, což z mého pohledu také by nemuselo každému kdo toto hodnotí vyhovovat.
Je tu někdo kdo do toho více vidí, proč tento film je tak to odepisovaný ?!! Nebylo by to poprvé co by byli na Oskarech větší překvapení.
Za mne minimální vklad si na to zkusit musím *4**3*
LCFC-DCFC 1:1, tedy KO. Tady to chtělo počkat na sestavy. Přesto to domácí mohli dotáhnout, škoda té vlastní tyče v 90. min. Ahlavně že pak Lester dá góla na začátku prodloužení...
ještě jeden střelec v sekci*4*
10-1, 15-10, 5v3 a nakoniec 16-19. Tak ja neviem, kde je chyba.
A to som si už začínal myslieť, že tá jedna neospravedlnená, bude stáť za to. *12*
Tip! Nejlépe umístěny jezdec Hyundai | Datum zápasu: 9.2.2017 20:00 | Tip: Neuville | Kurz: 1.9 | Vklad: 2
rally Sweden 2017 - nejlépe umístěný jezdec Hyundai
Khimki - Bayern 74:96.....Bayern +9.5 (+9) OK *4*
ten kurz na Khimki bol fakt nezmysel...
Gora - Cibona 69:81.....Cibona +11 OK *4*
od zaciatku chorvatsky tim lepsi...
PAOK - Partizan 74:76.....Partizan +6.5 OK *4*
Partizan tiez cely zapas vo vedeni, vyborne obranne doskoky a dokopali to...
Takže začínajú MS v biatlone tradične zmiešanou štafetou. V sekcii jedna 2ako v peknom kurze.
Někdo kdo sleduje rychlobruslení? Sáblíková vypsaná jako favorit na trojce? Poslední svěťák vyhrála Wust o 61 setin. Na Evropě ji taky dala celkem s přehledem. 2,3 na Wust, není to moc?
Brown set už OK *4**7*
Tip! Lapentti-Carballes | Datum zápasu: 8.2.2017 23:35 | Tip: Giovanni Lapentti | Kurz: 3.6 | Vklad: 1
Nice-Brescia 9:12, under i hcp KO*10* po poklidné první čtvr. se ty další dvě spustila naprostá divočina, hlavně hosté vůbec nebránili a k tomu golman Lungo tragickej...velký sorry*16*