Tip! New York - Denver | Datum zápasu: 11.2.2017 01:30 | Tip: Anthony 23,5+ | Kurz: 1.82 | Vklad: 4
Tip! New York - Denver | Datum zápasu: 11.2.2017 01:30 | Tip: Anthony 23,5+ | Kurz: 1.82 | Vklad: 4
Lovosice-Dukla 33:30, under o parník KO*10*, zápas hezkej, ale takový tempo od úvodních minut jsem nečekal
Borci aky mate nazor na zap. s NLB Biasca-Red Ice tip 2 Ah-1,5 @1,85 Kvalita oboch klubov je nezrovnatelna,tak isto i forma,vzajomne zapasy,postavenie v tabulke a motivacia.Vsetko hovori pre pohodovu vyhru Red Ice.Ak mate nejake info ohladom zostavy ,nejake vaznejsie absencie u hosti ci domacich,budem rad za info,do Akovky aj cista vyhra hosti cca @1,50-@1,56 gl*4*
Felpoduv tip:
Zbrojovka - S.Tiraspol 1:0 OK
Sekcia hokej (Nemecka DEL) 19-30*5*
Chlapi, kde bych kde bych mohl najít sestavy na zítřejší kolo Premier League? Hledat to na stránkách jednotlivých klubů je opruz.. Když tak PM ať nespamujem tady..
V sekci fotbal něco z Rumunska. Asi hlavně pro ty, co mají pevné nervy *9**4*
dr.doofy...diky za upozorneni na duel Domraceva-Hildebrand*5**4*
*5*
Gabča *1**2*
Biatlon Olsbu-Puskarčíková KO Olsbu vybuchla v ležke, veľké sklamanie pre mňa.....
Magnusson top SWE OK
Kuzmina-Hildebrand KO nasťa išla parádne tá choroba asi nebola taká vážna inak si to neviem vysvetliť....
Tip! Bordeaux - PSG | Datum zápasu: 10.2.2017 20:45 | Tip: oba dva dají gól | Kurz: 1.82 | Vklad: 1
KDO MŮŽE TAK BET365 DOKONCE 1,91
732|
vyhodnocení:
Ledecká přesně 20.plac, tip ok*4*
Samo, že to vyšlo s odřenou pr.elí a nebýt výpadků dvou posledních, tak by to o chlup nevyšlo. Pro příště bych ale poprosil uživatele Ljedinku, aby, když bude mít dovětek glosovat "určitě ne/ano" na základě aktuálních podmínek, tak ať to napíše před závodem. Zde nebyla šance ani v live odprodat. To mi také došlo, že to s kratším sjezdem bude těžší, ale co jsem mohl dělat?
Btw sám si nedávno dával skoky dvojičku, kde jsi se domníval, že jde o závod, ale šlo ČISTĚ o druhé kolo. To jsem Ti také okomentoval, ale kolegiálně a navíc s tím ostatní v live mohli pracovat. Dnes to nešlo. Děkuji kolego!*8*
Darcis KO ten neměl vůbec nastupovat takovej trapnej výkon bez zájmu ostuda
Jedna rýchlovka na biatlon v sekcii štart 14:45, má to Tipsport.
Korea špatně, nechytal Američan, další amíci taky nehrali, hlavne bez golmana je to težke, sorry
Tip! Lovosice-Dukla Praha | Datum zápasu: 10.2.2017 17:10 | Tip: Under 57,5g | Kurz: 1.64 | Vklad: 3