KHL - Chabarovsk - Záhřeb 4:2 padne 4 a více gólů OK
KHL - Chabarovsk - Záhřeb 4:2 padne 4 a více gólů OK
Tip! Karlovy Vary - Hradec Králové ti | Datum zápasu: 27.1.2017 18:00 | Tip: 2 | Kurz: 1.98 | Vklad: 4
extraliga ve Startipu, kdo nemá nebo s limitama, tak pěkné kurzy i u pinny nebo jinde
Livko
R.Federer - Stan Wawrinka
pocet setu 5
Ok*4*
Ale ten pocit z Fedexe k nezaplaceni , ted uz to jen dorazit do konce ! *1**4*
livetip Wawrinka KO*10*
MHL
Tolpar - Legion
dnes 14:30
Tipsport
domácí + over 5.5 - včera jsem hrál a dnes do toho jdu také, vývoj zápasu by se neměl extra měnit..více v sekci
zajtra v Turecku zeby padlo 162+? timy, ktore vychadzaju z kvalitnej defenzivy, najma Zalgiris v poslednych zapasoch hra velmi agresivne vzadu, dokazal Milano, Real ci CSKA vtesnat pod 75 bodov. Darussafaka dostala 93 v Istanbule s Efesom, ked sa nechala strhnut ich tempom a nemala sancu, Blatt si myslim ze prejde na ten svoj system dobrej obrany, ktoru ukazovali predtym...proste pre mna fer tam 155, aj ked v 1. zapase v novembri v Litve padlo 163 bodov, no tam Daruss. si stale este len zvykala na novy system...
657|
Tak včera Purple opět neskutečně trfil přesně minuty kdy padne poslední gol *3**9*
Takze v souteži s 1xbet zatím vede s dvěma ok tipama. Za ním jsou georgebest a ivanpedroso *4*
Vandeweghe - Williams 1:2 Tip OK *4*
Potvrdila se ma slova a jeji nekonzistentnost.A pohyb Venus je opravdu prisernej.
Tip! Chabarovsk - Záhřeb | Datum zápasu: 26.1.2017 10:30 | Tip: padne 4 a více gólů | Kurz: 1.56 | Vklad: 2
NHL Anaheim - Edmonton 0:4 padne 5 a více gólů KO - nečekal jsem, že Anaheim nedá ani gól *10*
Major E-League
Gambit - FaZe
Ok*4*
Parada , status legend zajisten a Gambit se riti do play off*4*
Gambit - FaZe 16:14 v zavere trocha nervy*9*
Tip! Vandeweghe - Williams | Datum zápasu: 26.1.2017 04:00 | Tip: Venus Williams | Kurz: 2.5 | Vklad: 3
Borci dnes v noci (00:40) přátelský zápas Brazílie-Kolumbie je to zápas na památku zesnulého týmu Chapecoense tudíž by se mohlo hrát v klidu,uvolněně a branky by mohly padat, spíše charitativní spiel než nějaký oficiální přátelák, osobně hraji +2,5 branky pro mě v pěkném kurzu 1.73 3/5 *4*
tenisáci co říkáte na vzestup kurzů na Wawrinku až na 2.40, podle mého už zde je value, Roger je hrající legenda, ale viděl jsem poslední zápas Wawrinky a tam byl docela dominantní, navíc tuto sezonu je velmi dobrý, Roger se pokouší o comeback ale myslím si že proti dobře hrajícímu Stanovi je kurz 1.64 docela málo, tudíž se mi nabízí tak za 2 jednotky zkusit Stana... co myslíte?
Mornar - Strasb. 70:83.....Mornar AH +8 KO
v poslednej Q mizerna uspesnost domacich...
Tip! Anaheim - Edmonton | Datum zápasu: 26.1.2017 04:00 | Tip: padne 5 a více gólů | Kurz: 1.68 | Vklad: 1
v DHL ovárek v Bremerhavenu na začátku druhé třetiny splněn, takové pohodové průběhy mám rád *7*