KHL
Kazaň - Novosibirsk 1:2 pp padne 4 a více gólů Ko
Soči - Čerepovec 2:1 - padne 5 a více gólů Ko *10*
KHL
Kazaň - Novosibirsk 1:2 pp padne 4 a více gólů Ko
Soči - Čerepovec 2:1 - padne 5 a více gólů Ko *10*
Mornar-Partizan 8:7, neprohra hostů KO*10*, škoda veliká, po 1.čvrtce vedl Partizan 2:4, ale pak další dvě bez góla a pořád dotahovali. Ještě měli poslední útok bohužel už nevyrovnali
Tak Pardubky nám došli v pěkném poločasovém kurzu *7**7*
Teď k fotbalu....Všude se vsází v zápase Egypt-Ghana 0
obou k postupu stačí remíza.
Sazka ještě drží ,,slušných´´ 1,85 *4**4*
Tip sekce ostatni
Counter strike start 22:15
*17**17*
Takovoudle příšernost jsem neviděl už hodně dlouho ty Pardubice.
Prievidza - Antwerpy 81:90.....Prievidza hcp +9.5 OK *4*
asi takto sa ma bojovat, hostia lepsi, ale zase DD to nebol :)
Baskeťáci, co ty Pardubky? Po poločase prohrávají o 6 bodů. Koukám na přenos a za hosty (dle videa) hrajou ,,dětí´´ *9*
Už včera se tu řešilo, že by je Pce měli přejet, že hosté přijeli oslabeni.
Kurz na Pardubky v poločase 1,85. Oplatí se to dát? *5*
co tie pardubice ako to tam vypada? hostia zostava podla info? zatial im to nejak nejde*15*
Co ty PCE ? To jsou tak v lese se střelbou ? Rumuni tam přijeli s mlaďochama jak měli ? Jde mi o to, zda tam něco do livka by šlo hodit, zatím ale PCE dost mimo.. jako 4 dvojky za poločas ??! *15*
Jadran ST-Primorje 10:11, neprohra hostů OK*8*, výhra taky OK*8*
tak a jde se tlačit Partizan
KHL
Dynamo Moskva - Ufa
Oba daji 2 a vice golu
ok*4**4*
Tak to mam rad :D hotovo po 12 minutach prvni tretiny :D *4**4*
Tip sekce hokej
KHL start 17:30
*17**17*
Tip! Soči - Čerepovec | Datum zápasu: 25.1.2017 17:30 | Tip: padne 5 a více gólů | Kurz: 1.74 | Vklad: 1
Jihlava - Vlašim 2:3
HT 1:0
Tip! Kazaň - Novosibirsk | Datum zápasu: 25.1.2017 17:00 | Tip: padne 4 a více gólů | Kurz: 1.53 | Vklad: 2
Tip! Nadal-Dimitrov | Datum zápasu: 27.1.2017 09:35 | Tip: Grigor Dimitrov | Kurz: 2.9 | Vklad: 2
Jihlava první půlku v rozestavení 3-5-2 a lepší sestavou. Líbí se mi over 1,5 první poločas nebo 1. poločas Jihlava kurzy 2+ 3/5*4*
V pátek začíná Masters v šipkach.Je to turnaj ve kterém startuje 16 nejlepsich hráčů. Diky novému zákonu a následným opatřením jsme v Čr prakticky přišli o možnost vsadit si na vedlejší sázky jako je počet legu, počet 180 v zápase, který hráč hodí v zapase více 180 atd. Tipy na tyto příležitosti jsem dával během Ms do sekce ostatní. Rád bych v nich pokračoval i nadále. Bohužel SK B365,WH,marathon,unibet které tyto příležitosti vypisují jsou v Čr nedostupné. Kontaktoval jsem,proto podporu tipsportu zda tyto sázky vypiší. Odpověď zněla pravděpodobně že ano. Pokud máte čas tak prosím napište na tipsport stejný dotaz.Čím víc nás bude, tím líp.Diky za podporu.
656|
Tip! Bremerhaven - Adler Mannheim | Datum zápasu: 25.1.2017 19:30 | Tip: over 5,5 | Kurz: 1.91 | Vklad: 2