Tip! Dynamo Moskva - Čeljabinsk | Datum zápasu: 23.1.2017 17:30 | Tip: padne 4 a více gólů | Kurz: 1.62 | Vklad: 2
Tip! Dynamo Moskva - Čeljabinsk | Datum zápasu: 23.1.2017 17:30 | Tip: padne 4 a více gólů | Kurz: 1.62 | Vklad: 2
http://www.mundodeportivo.com/baloncesto/euroliga/20170120/413536293081/chris-singleton-duda-ante-el-barca.html
ak bude Singleton out, neviem ako Gist ale asi tiez out a to uz by mohol byt problem pre PAO na PF/C...Barca dotiahla Faveraniho...naopak, Oleson je out, Diagne moze az v piatok, ale nastupi zajtra uz Perperoglou...
Tumeň - Volžsk
VHL dnes 15:00
over 4.5
3/5 v sekci...
Myslim, ze Nadal se za 1.85 u Fortuny musi hrat. Dneska se mi Milos nelibil, navic mu na tri sety vitezny neverim. A Rafa i pres posledni porazku na nej umi zahrat. Navic se mi herne libi vic nez v Brisbane a je videt, ze se mu po Zverevovi zlepsilo sebevedomi, coz je pro ndj klicovy.
V sekci Fotbal jsem si dovolil jeden zápas z Portugalska na dnes... *16*
Tutovecka ban: ty tu medzi nas nezapadnes (aj tak si myslim, ze s tymi live tipmi si to robil narocky)...
Plna palba na New England Patriots v pohode OK *7**4*
Tip! DVTK - Dunarea Galati | Datum zápasu: 23.1.2017 18:30 | Tip: over 7,5 | Kurz: 1.72 | Vklad: 4
650|
Tip! Najlepší strelec MS France 2017 | Datum zápasu: 23.1.2017 13:00 | Tip: Bannour Amine | Kurz: 2.62 | Vklad: 4
649|Live tip Glaspool -Barry
NHL Ottawa - Columbus 6:7 pp padne 5 a více gólů Ok
Young 9pts over 13,5 KO, pěkně to rozjel ale celkově to LA pokazili prohrát 2Q 11:38
Jokic 18pts over 19,5 KO, uz v půlce 3Q 16 a pak dá jen koš
Towns 32pts over 24,5 OK
Tenisaci nazor na zapas Bautista - Raonic ?
Na Bautistu kurz prs 4 to si myslim ze je trosjku prehnane ne ?? Videl sem hrat Bautistu par turnaju a to taky neni zadnej nazdarek . KDyz sem ho videl co mu padalo do kurtu za udery a k tomu jeho agresivni hra me docela prekvapila . Mel sem ho na nejakej turnaji kde hral proti Tsongovi a toho prejel jak valcem . Nevim z jakou formou se tu ukazal Milos ale nevim jestli mu takova agresivni hra co sem videl u batisty bude sedet a ten kurz se mi zda trosku moc
AKO z CS KO, já už ani nevím co říct, Astralis dostat 6-16 nátěr od Godsent.... Vždyť jsem hodnej kluk, tak za co?
seruste, trošku offtopic otázku mám, ale kto o tom niečo vie mohli by ste mi poradiť. Chceme ísť s kamošmi na Real na posledný domáci zápas 14.5. so Sevillou. V sezone je to predposledný zápas, posledný hrajú ešte o týždeň neskôr. Keby bolo o titule rozhodnuté už pri tom predposlednom zápase v sezone, na ktory budeme, tak mali by byť oslavy hneď po zápase v meste? Alebo to býva až po poslednom zápase v sezone?
Tip! Ottawa - Columbus | Datum zápasu: 22.1.2017 23:00 | Tip: padne 5 a více gólů | Kurz: 1.58 | Vklad: 2
over v Britanii ko, neviem, kedy naposledy Dundee nedalo doma ani gol,, neslo im dnes totalne nic *15*
Detroit - Rangers 0:1 pp - padne 6 a více gólů hodně velké Ko
648|