nie je to velmi ferove ....v tej hadzanej MS
14,00 chile 2body
17,45 bielorusko 2body pockame ako dopadne chile .................
nie je to velmi ferove ....v tej hadzanej MS
14,00 chile 2body
17,45 bielorusko 2body pockame ako dopadne chile .................
zdravim tiperov tejto stranky*9*
sem tam nieco prihodim
dufam ze len ok zapasy.........
ale spíš mi šlo o to jestli Kenny neměl nějakej MTO nebo tak něco že se nakládá Rubens zbytečně moc pro mě
Nesledoval někdo ten Koblenz? Na Kennyho strašně letí kurz nahoru ted už 2,60 *2*
sleduje niekto ABA ligu? Karpos doma z MZT za 1.40 vypisanych bola blbost, ale teraz uz 1.80 a na to pozeram. Po prichode Nikolica na lavicku sa velmi zlepsili, odrazu tam funguje aj chemia a doma neprijemny super pre kazdeho: padli tam Cedevita, Buducnost, Cibona napr....
MZT nema zly tim, ale ako vzdy tam chemia viazne, navyse aj oni zmenili trenera a chcu sa odrazit od dna, no zatial tie vysledky su rozpacite aj po tej zmene, vonku navyse od zaciatku sezony nevyhrali jediny zapas. Navyse, ich PG Diabate je zraneny, kridelnik Sinovec je na vazkach (obaja S5, Sinovec ale podla mna nastupi). S Lalicom este a Clarkom by som ich videl vyssie, ale ta chemia v time sa mi nepaci, naopak, Karpos ukazal zlepsenie a aj ked to je velke derby, tak za 1.80 uz by som aj skusil domacich...ci? :)
Tip sekce Tenis start 10:30
Dneska vyjimečně jsem se rozhodl prisadit si na tenis
at se dari *17*
Tip! Kolín - Ingolstadt | Datum zápasu: 20.1.2017 19:00 | Tip: Kolín TT +5,5 | Kurz: 7.5 | Vklad: 1
Tip! Kolín - Ingolstadt | Datum zápasu: 20.1.2017 19:30 | Tip: Kolín AH(-1) | Kurz: 2 | Vklad: 4
aspon ze CZ nesklamala *4*
Tip! Khimik Voskresensk - Karaganda | Datum zápasu: 20.1.2017 16:30 | Tip: Karaganda hcp - 1.5 | Kurz: 1.83 | Vklad: 2
Lillehammer - Valerenga 3:4 PP - tip na over OK! Hokejové pendolino dojelo do zelené stanice. Koďasovy dráhy gratulují všem cestujícím. *4**5*
Švédsko Leksand - Linkoping 5:1 over 4 góly Ok
Schmiedelova-Kalinina 2 KO
Bamberg a Pao uplne bez sance, PAO snad najhorsi vykon v sezone.....velke sorry
Chlapci dik za over Veseleho za Fener *4*
Ahoj, do sekce hokej jsem přidal rychlý tip, za 10 minut začátek.
*3*
sekcia tenis
start 20:30hod
čau, hrajete někdo Fedexe proti Berdychovi? 1.62 mi přijde dobry.Pokud se podívám na H2H...dobře Tomáš změnil trenéra a cítí se být dobře připraven ale on když hraje s TOP hráči,tak to v hlavě nezvládá(když se podívám na zápasy s djokem nebo andym,takže za mě,bych tam viděl fair 1.4-1.5...
Díky za názor.
prosím nějaký link kde zjistím kolik má Veselý z Fenerbahce bodu*7*