zejtra na partizan sem tu, potlačime, dobrou kluci
zejtra na partizan sem tu, potlačime, dobrou kluci
Len taky postreh pozeram Belize na zaklade live tipu a zaujal ma kurz na prvych 9 rohov Salvador @ 1,9 za pokus to urcite stoji *4*
pozeram prave na EL a nenasiel som teraz narychlo, ale su nejake absencie na strane CZ? lebo ak nie, preco bookies zase "vymysleli" na nich 3.00 v Tel Avive? :)
Maccabi je parodiou na obranu, branit sa im nechce, naopak, CZ ma skvelu formu a vychadza z vybornej obrany, Bjelica, Kuzmic a Lazic tam exceluju v poslednom obdobi, Simonovic vyborny na perimetri, Wolters sa skvele chytil, proste hraju timovo, naopak Maccabi taky vyrovnany tim nema a ani nepracuje tak timovo, proste 1.40 kurz na nich? nie nie...:)
Burnley-Sunderland 2:0 OK *4*
5 zapasu na noc a rano v sekci tenis
Tip! Mistr světa WRC 2017 Sebastien O | Datum zápasu: 19.1.2017 20:00 | Tip: Sebastien Ogier | Kurz: 2.5 | Vklad: 5
dlouhodobá sázka za 6/5, vyhodnocení na konci roku. Není to tutovice, ale pro mě velká hodnota kurzu, Kdo takové sázky hraje, možná u zahraničních najde i lepší kurz
618|
Gap OK, 3-1 vyhral *5*
Aris - Frankfurt 58:64.....Frankfurt hcp +16.5 OK *4* (dokonca Frankf. win)
uplne vyrovnane cez tvrde obrany, English bol genialny tah Fraportu, ze ho priviedli :)
Sekce tenis jeden (imo) valuebet *4*
inak Charlie: Vaughn za Fraport nastupil na konci 1. Q a v 2. uz to bolo poznat :)
Tip! Minnesota - New Jersey | Datum zápasu: 18.1.2017 02:00 | Tip: padne 5 a více gólů | Kurz: 1.84 | Vklad: 1
616|
Tip! Pliskova - Begu | Datum zápasu: 18.1.2017 04:00 | Tip: Begu | Kurz: 1.96 | Vklad: 5
Sekce hokej...bude i live*4*
Mahony výborný info s AEK, ani jeden z těch hráčů nebude hrát. *4*
Tip! Hradec - Chomutov | Datum zápasu: 17.1.2017 18:00 | Tip: padne 5 a více gólů | Kurz: 1.62 | Vklad: 1
námět v sekci basketbal *17*
KHL Čeljabinsk - Jekatěrinburg 0:0 over 3,5 gólu těžké KO - dlouho jsem neviděl utkání bez vyloučení *10*