Tip sekce hokej
Channel One Cup start 17:30
*17*
Tip sekce hokej
Channel One Cup start 17:30
*17*
bohužel moje klisna to dnes pojala jako výletní projížďku, od začátku se svojí stájovou kolegyní daleko za polem. Ona by tam stejně nebyla, ale aspoň nějaká snaha tam být mohla...
433|
432|
Tip! Coventry - Sheffield Utd. | Datum zápasu: 15.12.2016 20:45 | Tip: Sheffield jako první 7 rohů | Kurz: 2.4 | Vklad: 2
Ve stejném pendolinu bude přibalen i tento druhý tip.
Volejbal, Česko, dnes
Ústí n/L - Odolena Voda
Kurz na hosty 1,55 u Fortuny? To se mi zdá prostě moc na to, že Ústí vyhrálo za celou dobu jen jeden zápas v této sezoně (nad předposledními Benátkami). Odolena Voda celkem nevyrovnané výkony, zato vyhráli např. v Liberci celkem jasně 0:3. Tady je to buď od bookies přestřel, nebo tam jsou nějaká zranění, nebo něco jiného. Váš názor??? Díky za něj. *3**3**3*
Tip! Coventry - Sheffield Utd. | Datum zápasu: 15.12.2016 20:45 | Tip: Sheffield -1 (více rohů) | Kurz: 1.9 | Vklad: 3
V týdnu většinou pendolin a nevypravuji, ale dnes jsem udělal vyjímku. tak snad nevykolejíme. Odjezd ve 20:45 ze třetího!
Diiieselll tchaj wan nesledujes ? Jak to vypada , nejaky hcp hratelny ?
včera to tu byl samej "overstake", tak dnes ode mě jeden "understake" v ostatních *8*. Když se blíží ty vánoce *4*
Neviem ci sa sem moje livko dostalo alebo ho niekto vymazal..mne do mailu prislo.
Inak KCC EGIS vyhral 3.švrtinu 27:20 takze nezmyselny kurz 2.40 potrestany.ak vobec niekto hral tak cgt*4*
Tip! Anderlecht - Eupen | Datum zápasu: 18.12.2016 20:00 | Tip: Anderlecht -1,5 | Kurz: 1.75 | Vklad: 3
patas: vies ako to tu funguje, ze? :) tak skus to inak...
Livko real Madrid výhra polčas, skoruje
Jen se zeptam, čím jsem porušil pravidla, že mi byl smazán příspěvek?
Pánové už to uklidníme a budeme se držet zase nějakými pravidly, přestaň te tu psát nesmysly otom jak jste to řádně osolili nebo dali několik over steaků, pak ztoho vznikani půl strankové debaty, od ted se to bude mazat případně banovat, radši přidejte sami tip na jiný zápas
NHL Voráček jedna asistence,takže bodoval - OK
Tip! Darussafaka - Real | Datum zápasu: 15.12.2016 18:00 | Tip: under 167 | Kurz: 1.88 | Vklad: 2
Tip na zitrejsi kvaldu OH...sekce hokej
sekce hokej
Bet vypsal OH kvalif. na ženský hokej, Camejko v sekci.