Ostatne : Pridany tip na World Darts Championship 2016
Ostatne : Pridany tip na World Darts Championship 2016
diky uz teraz Viktorovi za Tchaj wan...ja len ze nepozeram to, tak ci ich tak drtia podla obrazu a ci hcp -2.5 na 3. tretinu hratelny tiez? :)
https://www.youtube.com/watch?v=g7Vd1JlDFuE
ak by niekto hľadal stream na chinu. *4*
Sekce hokej...tip
potřeboval bych ti diamantovou lopatu *9**9*
Tip! China Taipei W - Bulgaria W | Datum zápasu: 12.12.2016 12:00 | Tip: China Taipei -7 | Kurz: 2.5 | Vklad: 5
Tchaj-wan - Bulharsko
Tchaj-wan hcp -7
vcerajsi over v Poprade KO (1:3)
zly tip, po prvej tretine znova 0:0, ale na rozdiel od zápasu s Kosicami kde bolo potom sanci skutocne vela, tu by ten over padol len pri velkom stasti, to by museli hraci vyuzit snad vsetky vylozene prilezitosti na gol. Nehovoriac o tom, ze ostatne tipy na svk hokej mi vysli, ale pre nedostatok casu som sem daval len tento, lebo som mu veril najviac a je z neho jasne KO... sorry pani. *10*
Celkom KO ten Detroit, ako viem, že sa nemá komentovať, ale toto? *12* Inak všimol som si jeden fakt, Detroit po min 2 zápasoch vonku, doma vždy prehral. Predtým trip 4vonku a doma L s Orlando 92:98, predtým len 2 zápasy vonku a prehra doma s Bostonom 92:94. Je tam ešte začiatkom novembra výhra doma s OKC 104:88, po serii 4 zápasoch vonku. No neviem, kde sa stala chyba, podľa všetkého stavkové mali žne.
asi nikdo nikde nemá live sázky ženský hokej prales BEL - RSA?
Drummond 14pts over 15,5 KO, nechápu co Detroit predvadi, 3x zahrají mega dobře venku kde byli marní a pak lostnou doma s Orlandem, které mělo náročný program, pak zase dají Chicago a v Charlotte dají jen 77 bodu, naposledy přejedou Minnu a dneska prohrají doma jasně s Philou, která nemá 2 rozehravače a Embiid, daji jen 79 body, kdy 4,5 minuty do konce nedali ani jeden bod a ještě ktomu Drummond sice v halfu jen 5, ale po 3Q už 12 a střelba 5/11 ale ve 4Q střelba 1/5 a zase se to musí takto o koš zaseknout*13*
NHL
Anahaim - Otawa
Dalsi NHL lehce ok
*4**4*
Najhorsi utok proti jednej dobrej obrane a Detroit dostava nakladacku *2*
spomínal si v diskusii že Philla by sa mala dostať tak okolo k 80 bodom.
Pozerám že betko má na ňu live hranicu 92,5 tu by sa dalo zahrať ten under.
405|
Tip! Detroit - Philadelphia | Datum zápasu: 12.12.2016 00:00 | Tip: Drummond 15,5+ | Kurz: 1.82 | Vklad: 4
nájde sa tu niekto kto sa vyzná v NBA?
Chcel by som niečo prediskutovať, ak tak prosím správa*3*
Zasnezena 2AKO z NFL OK *4* *7*
GG! OpTic 16-3, 16-12. Tip OK! *4*
derylek ban...
404|