optaopta |
1.12.2016 09:36
podle mne na Mertla docela pasuje clanek o pomerech v tenisu...:-(
zepko13 |
1.12.2016 09:46
Googlim, ale nenachádzam o akom článku hovoríš ?
optaopta |
1.12.2016 09:59
jak se prodavaj zapasy...neni to ani moc dlouho co tu nekdo umistil odkaz...jen jeste k tomu..je to jen moje osobni zkusenost...dukazy nemam..tak to tak berte...ale me Mertl dost vypekl...a koukal jsrm na stream a nestacil jsrm se divit...tak asi tak..
Supermario |
1.12.2016 10:43
Myslím, že Mertl v tomhle není, já bych si tipnul úplně někoho jinýho a taky zde v Říčanech startoval...ale dál to rozvádět určitě nebudeme
zepko13 |
1.12.2016 13:39
To bolo nechutné divadlo, posledný tenis tohto roku na čo som sa ulakomil. V prvom sete až nato, že hneď šiel Michnev do vedenia 2:0 neuhral nič, prvý servis vyhraných 38%. Ľahučko to Mertl otočil a vyhral 3:6. Druhý set relatívne vyrovnaný, ale už tam to začalo smrdieť ( tak som dvakrát istil vklad pri kurze 5 a 4). Tretí set po ťažko udolanom prvom game Mertla sa ošetrovalo, následne Michnev vyhral 5 gameov v rade, pričom pri tej sérii získal Mertl aj v rámci svojich dvoch podaní len 3 fiftíny *15* . Potom ako keby zázrakom ožil a už som si pomaly aj myslel, že by to otočil, ale po 3 zhodách to Michnev udolal na 6:4. Počkáme si na budúročnú Austráliu teda. Na tejto "úrovni" už keď padne kurz z 1,83 na 1,57 už to samo o sebe smrdí. Sry *10*