Lejdinka |
2.12.2016 10:13
Tam vidím najrealnejší tip rohy over 10,5 ...1,83. Napoli ked zatlačí tak rohy padajú a Inter tiež lúbi vonku dosť rohov davať. 3,5/5
strecho |
2.12.2016 10:14
Tak pozrel som si čo a ako keď si to tu spomenul, je to hratelne, vidím tam value, presne ako píšeš. Inter bol v kríze pod De Boerom, nový tréner, musia si zvykknúť avšak Neapol sa tento rok trápi. Im chýba kladivo ako bol Higuaín alebo ako je/bude Milik. Gabiadini dosť zaostáva, odskakuje mu lopta a on nieje pomyselný hrot. Neapol ma šikovné kraje, rozťahuje hru, ktorú Hamšík diriguje, avšak chýba im Mertens - to je ten druhý hráč. Neapol má tiež šikovné krídla, bombardéra v podobe Icardiho majú, neviem prečo im to nefunguje naozaj.
Ja to nehrám, mám pauzu (minulý víkend som bol presvedčený, že AC Milan vyhraje ako aj Fc VION a tiež som to nehral), ovšem toto b som hral za 2/5, GL*4*
Lejdinka |
2.12.2016 10:44
Oni sa už dopredu pochovali pri predaji Higuaina. To musel aj sprostý pochopiť,že na titul to tuto sezonu nemohlo byť. Asi peniaze za prestup a boj o učasť v LM viac zavážilo ako isť na titul.