1 tip na turnaj majstrov v sekcii + doblnkove 2 tipy GL*4**4**4*
1 tip na turnaj majstrov v sekcii + doblnkove 2 tipy GL*4**4**4*
274|
Gerasimov ze sekce ok*4*
https://sport.aktualne.cz/tenis/tisice-dolaru-za-umyslne-prohrany-zapas-sazkari-nabizeji-por/r~b17b1414a81a11e68cd20025900fea04/?utm_source=atlasHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-4
*9*
273|
272|
ja by som dnes skusil jedno prekvapenie, a to vyhru Prievidze proti Bnei (Fiba Euro Cup).....o hostoch som tu uz pisal, ked hrali s Lukoil doma, spolah hlavne na trojicu Adrien, Green, Mashour - tato trojka je pilierom muzstva, stara sa o body a doskoky. Prvy zapas Bnei doma zvalcoval Prievidzu 89:64, lepsi pod kosom, o 10 doskokov viacej...ale, oni uz maju zabezpeceny prakticky postup na 90 % (ak vyhra dnes Lukoil doma tak na 100), vyhrali doma teraz nad Maccabi T. A. v lige (samozrejme Maccabi tam hralo s timom vacsinou z lavicky pripravujuc sa na zapas s Fene, ktory sa hral vcera) a je tam euforia a ja tie izraelske timy "poznam" s ich naladou. Pride euforia, "sme majstri sveta" a pride pad. Taktiez Bnei vonku je podstatne slabsim timom ako doma (v min. sezone 4-12), kym Prievidza pred svojimi fans dokaze byt nebezpecna a hryzt. Nemaju co stratit, divaci ich budu hnat dopredu, Bnei s postupom vo vrecku prakticky a po "opiu" s Maccabi (tiez neviem, ci im chyba niekto ci nie, tie izraelske sifry su necitatelne :).....mozno nadnesena uvaha, ale Prievidzu skusim ja za 1/5 (Pinna)...
271|spain-japan u20 zeny
Kentucky OK
Portland Obrovka hanba co predviedli *15* v prvej stvrtine potom sa uz len dohravalo sory za nich
Tip! Banská Bystrica - HC Košice | Datum zápasu: 16.11.2016 17:30 | Tip: Banská Bystrica | Kurz: 2.2 | Vklad: 3
Walker 30pts over 22,5 OK
Arizona 78:66, neuveritelnny zapas. Arizona s prstom v nose prvy polcas +16, zaciatok druheho a naskok bol prec, 2x mali run,, a vzdy ked uz to vyzeralo, ze sa urvu, tak ich stopol 31b hrac Bakersfieldu Arlington.Na konci to uz nedali, inak stats FT, tam bol rozdiel obrovsky v prospech ARIZZ. Ko
Tip! Arizona - CSU Bakersfield | Datum zápasu: 16.11.2016 04:00 | Tip: Arizona -17,5 | Kurz: 1.9 | Vklad: 3
Tip! Kutno - Turow | Datum zápasu: 19.11.2016 17:30 | Tip: under 154.5 | Kurz: 1.88 | Vklad: 2
CR- Dansko 1.pol 0 ok
Francie - Pob.Slonoviny 0:0 ko..tohle byl spatny bet
Dotaz v sázkovkách*17* Díky za info jestli k tomu někdo něco víte:)
270|
Red Ice-Winterthur 5:3, Tip OK
Pridal som ešte niečo na nočnú NBA, pre nespavých *2* *4*
Olmik Libe začátek bez gólu ok *4*
Zlín Sparta 0:4 *ok*